Забременели след инвитро тема 50

• 56 911
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София/Севлиево
Козметика използвах за бременни от ДМ на Алверде и Матернеа.Не получих нови стрии,даже предишните се позаличиха.
От Акард също имах кървене,смениха ми го с Ацетизал кардио и нямах повече проблеми.

# 511
Аз само да се Редактирам. Ползвала съм за стрии Елансил и в момента имам от него. Не знам защо съм написала палмарс, нямам идея даже какво е:joy:
Не си Редактирам поста, защото няма да го видите, макар, че пак смятам козметиката за не най-важното.

# 512
ddd29, аз имам 2 ЗЕТ трансфера. Първият беше април, завърши с мисед в 9 седмица, средата на юни. Вторият (септември) е успешен - в 5 месец съм в момента. Ще ти напиша какво различно направих преди втория ЗЕТ евентуално да вземеш някоя идейка, но според мен най-съществената разлика беше, че вторият трансфер беше на естествен цикъл. Остави, че си спестяваш гадния Естрофем, ами и си имаш собствен прогестерон, съответно спираш другия по-рано.
Иначе различните неща са:
- август месец ходих всеки ден преди работа на плаж (от 8 до 9.20)
- юли и август ядях по 3-4 кила плодове и зеленчуци на ден (след миседа ме изби в тая посока)
- самопредписах си за 1 месец мио-инозитол, NAC, L-Arginine
- по препоръка на приятелка си капех едни капки - австралийски цветни есенции - тя мисли, че е забременяла от раз тъкмо от тези капки. Една докторка ги забърква - минах първо 1 курс за изчистване на матката от аборта, след това 1 за подготовка на матка и яйчници и след трансфера комбинация за защита. Понастоящем ММ не ми дава да ги капя, защото той е против всякакви такива неща (плацебо простотии им вика) . Ако си от Варна, ще ти дам контакт на докторката.
- смених си алерголога и терапията за алергиите
- ходих на рейки-йога 2 пъти седмично
- боцнах си 2 Пфайцера 😀 това в кръга на шегата, но предполагам знаеш, че се препоръчва да се ваксинираш преди да забременееш.
Успех!

# 513
Здравейте, на 1 март имам записан час за скрининг при д-р Патрикова в Надежда, моля ако някой е ходил при нея и има отзиви да сподели. 🙃

# 514

Здравейте момичета, бременна съм в 11гс и бях на 3 вида прогостерон. Понеже след плюс теста беше едва 8.
От няколко дни съм спряло инжекците Пролутон депо 500мг,които слагах през 5 дни и съм само на 2 по 1 Циклогест и 2 по 1 Дуфастон и прогестерона пак ми е сякаш нисък...
Трябва ли да ме притеснява, възможно ли е бебето да се развива по -бавно заради него.

# 515
Йоана аз ще ти отговоря как беше при мен пък ти си прави изводите.
Също като теб имах нисък прогистерон в 9 г.с беше 18. Започнах инжекции Пролутекс всеки ден . В 11 г. с. беше 40.
След това намалихме инжекциите на през ден. След една седмица беше 53.
Спряхме всякакви прогистеронови препарати. След една седмица прогистерона беше 34.
Не спрях да ги изследвам, притесни ме че пада. На следващата беше 23.
Чудих се какво става и дали не трябва да почна инжекции. Но доктора беше категоричен че няма нужда.
На следващата седмица беше 30.
На следващата беше 34.
И повече не съм го изследвала.
Сега съм 19г.с.
И се надявам всичко да е наред с прогистерона. Бебчето се развива идеално.
Моето мнение при този нисък прогистерон да продължиш инжекциите и да следиш като мен какво става.

# 516
Здравейте! И аз ходя на фетални морфологии при д-р Патрикова и за момента съм много доволна. Докторката гледа доста обстойно, внимателна е и обяснява всичко.

Здравейте, на 1 март имам записан час за скрининг при д-р Патрикова в Надежда, моля ако някой е ходил при нея и има отзиви да сподели. 🙃

# 517
Супер, благодаря за отговора, вече се притеснявах, защото не намирам никъде отзиви ☺️

Здравейте! И аз ходя на фетални морфологии при д-р Патрикова и за момента съм много доволна. Докторката гледа доста обстойно, внимателна е и обяснява всичко.

# 518
Здравейте, тайничко Ви чета и тихо се моля да мога скоро и аз да се запиша с положителен резултат. На 6ти ден от трансфера съм. Имам две момчета от предишен брак, нормално заченати и сега това е съвсем ново за мен.
Относно мазането основно зависи от кожата, аз с предходните бременностти много рядко се мажех и то с най-обикновено масло, но е хубаво и препоръчително, макар че не го правех често, имам съвсем малки белези под пъпа, като съм раждала момчетата по 4100 и 54см.
Нямам търпение да усетя отново чувството в теб да живее живот, това са едни от най-хубавите мигове, а и някак едно е да си на 20 бременна и друго на 30.
Леко бременеене на всички и се радвайте във всеки миг на коремчетата.

# 519
Здравейте, бременна в 8 г.с. съм. Гледам повече да си полежавам, но при ставане и стоене малко повече време права започвам да усещам нещо като опъване, тежест и сякаш схаващане ниско долу. Все едно ластик се е опънал между двата яйчника 🙄 Някоя с такива оплаквания има ли?

# 520
И аз бях така още от 5гс, и сега усещам от време на време това дърпане, но вече много рядко ( в 11 гс съм) , като започнех да готвя или чистя ставаше по зле, като легна намаляваше дърпането, питала съм лекарката каза, че е напълно нормално.... Лека бременност 💖

Здравейте, бременна в 8 г.с. съм. Гледам повече да си полежавам, но при ставане и стоене малко повече време права започвам да усещам нещо като опъване, тежест и сякаш схаващане ниско долу. Все едно ластик се е опънал между двата яйчника 🙄 Някоя с такива оплаквания има ли?

# 521
Lizi и аз така като стана да готвя и чистя 😁 лека бременност и на теб 🌸

# 522
Не се натоварвайте, аз до 15-16 седмица имах такива придърпвания, трябва повече почивка, но и сега тепърва всичко се разтяга.

# 523
Здравейте, въпросът ми е малко страничен,  но да попитам имали ли сте засилен косопад след инвитро процедура и прием на хормони? Имах стимулация ноември и декември ЗЕТ, та сега февруари ми се появи засилен косопад-дали е свързано?

# 524
Привет,като изключа последната стимулация,по време на предишните две имах плашещ косопад. Буквално задръствах сифона, а от четката за коса махах топки. Не съм се консултирала,но предполагам е от хормоните. Не мога да кажа с точност този период при мен колко продължи,но мисля че беше около месец след всяка стимулация. Последната ми беше с много леки дози хормони и вероятно за това не забелязах да имам сериозен косопад. С
Здравейте, въпросът ми е малко страничен,  но да попитам имали ли сте засилен косопад след инвитро процедура и прием на хормони? Имах стимулация ноември и декември ЗЕТ, та сега февруари ми се появи засилен косопад-дали е свързано?

Общи условия

Активация на акаунт