Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 939
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви, момичета! Засега се движим с около 9 яйцеклетки, но миналия път повечето се спукаха, и само 2 останаха на пункцията. Сега, обаче в новата клиника от рано ми включиха препратите за контрол на ЛХ и много внимателно следят нещата, така че се надявам на добър резултат Simple Smile

# 511
Привет и от мен момичета. Искам мнение защото ще изперкам. Номер 1 е от  12 ден след трансфера, а номер 2 от 15 ден. Как да разбирам тези резултати като на единия няма даже стойности. Номер 1 е с 39.3

# 512
Изглежда като биохимична бременност, хормонът не се удвоява, а е спаднал почти до минимум. Еднакви единици са и двете изследвания, макар на едното да няма референтни. Първата стойност говори за имплантация.

# 513
Не знам дали да вярвам още на втория резултат защото в лаб. Кандиларов първия път ми загубиха пробата. Ще направя още един в другата да видим. Стискам палци при вас всичко да е наред😊😊😊❤️

# 514
Момичета бързо възстановяване след пункцията Ви пожелавам 🙏🏼🌸 Успех и на тези които тепърва им предстои 💕🙏🏼 Дано имате най хубавите ембриончета 💕
 Тази вечер видях че ми е излязло изследването за тромбофилия и имам една мутация - хетерозигот по Pai 1 4G/5G , според вас дали ще трябва да се назначи някаква терапия? А утре ми предстои трансфер 💕 Моля ви стискайте палци за хубави бластоцистчета 🙏🏼💕

# 515
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, тези от вас, които са минавали през лапароскопия, колко време след това е възстановяването (знам че е индивидуално, но все пак Simple Smile) И също така, след колко време може да се направи инвитро опит?
Ако е диагностична, още на следващия цикъл може да се започне. Аз правих миналата година в началото на ноември, месец по-късно ми беше пункцията, а преди дни се роди моята дългочакана дъщеричка.
Успех на всички, вярвайте, мечтите се сбъдват.

# 516
Blue Angel, честита първа среща с твоето мечтано момиченце! Бъдете здрави, възстановявайте се със скоростта на светлината и се прибирайте вкъщи да откривате света заедно! ❤️
Прекрасна дата си е избрала да дойде при вас, приятел е роден на нея, както и момиченцето на близка приятелка, сега направи 10 години.

# 517
Момичета, тези от вас, които са минавали през лапароскопия, колко време след това е възстановяването (знам че е индивидуално, но все пак Simple Smile) И също така, след колко време може да се направи инвитро опит?
Ако е диагностична, още на следващия цикъл може да се започне. Аз правих миналата година в началото на ноември, месец по-късно ми беше пункцията, а преди дни се роди моята дългочакана дъщеричка.
Успех на всички, вярвайте, мечтите се сбъдват.
Страхотни новини. Честито с пожелания за много щастливи мигове:)

# 518
Честито Angel!!!! Бъдете много щастливи!

Хубаво е да се види прогестерон при трансфер. Ако е нисък може да има зацапване и нещата да отидат на зле.

Аз съм с ПАЙ 4г5г и бях на терапия цяла бременност. Съветвам поне за консултация със специалист. За повече информация- темата за тромбофилия.

Ако има СЕТ, фондът не покрива замразяване. Ако няма,  мисля че само две къщички с по две ембриончета покрива,  но може и да греша.

# 519
момичета след пункция и след това цикъл,реално при втория без хормони имахте ли промени да подрани,закъснее и тн.

# 520
Лили ако е бил по дълъг протокол стимулацията да закъснява 2рият цикъл много. На мен даже ми прескочи и дойде на следващият месец.

Днес ми звъняха от клиниката понеже имам повече ембриончета, фонда поема заразяването а аз си плащам таксата за съхранение 300 лв без значение колко са ембриончетата.
Живи и здрави и свеж трансфер ще имам.

# 521
Lili222 при мен подрани с 10 дни, но това е нормално предвид всички медикаменти,които се използват.

# 522
На мен и двата цикъла след пункцията ми закъсняха с около 10 дни, ама те хормоните са толкова разбъркани, че е нормално.

# 523
Относно PAI мутацията, моят съвет е да не прибързвате с терапията, особено в хетерезиготен вариант. Аз съм хонозиготен носител, т.е. по-тежкия, от 7г.с. ( инвитро бременност) пия Натаспин Н, доста безобидна на пръв поглед добавка за разреждане на кръвта, даже ковид минах междувременно и сега 18г.с. се оказах с разредена кръв, имам анемия и в околоплодните води на бебето има кръв от разреждането. Чакам резултатите от витамин К и Ц, които се очаква да покажат дефицит и почвам обратната терапия, за сгъстяване. Най-добре е консултация с лекар, следене на кръвопотока и лекарства при нужда.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 12:25 от slaveia84

# 524
Терапия може и да не е необходима, но е много важно да се следи. Аз съм хетеро ПАИ и в лентичките ми може да видите разликата с и без терапия при мен. Въобще не е задължителна терапията, но следенето е абсолютно задължително, особено след инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт