Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 47 907
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета днес бях на преглед преди последната пункция,както съм споменава по рано аз съм на естествен цикъл
Миналият месец ми направиха биопсия на лигавицата съответно днес попитах за резултата и ми казаха че преди трансфера който са очертава края на другата седмица ще ми слагат някакво лепило което се правило от моята кръв
Взимали се 2 пъти венозно и го правят
Има ли някоя от вас която е по запозната с това
По този начин има ли по голям шанс за захващане на Е?

# 61
Днес ми беше пункцията и за жалост 0 яйцеклетки. Не мога да си го обясня, като всички хормони са ми ок. За първи път ми беше стимулация по къс протокол. Но малко на брой фоликули и 0 яйцеклетки. Sad Момичета, някой има ли информация защо може да се получи така. Иначе АМХ ми е 3.

# 62
Здравейте, момичета! ❤️
Изключително много ви благодаря за палчетата! За съжаление не мога да ви зарадвам, резултатът е 0.23. Спирам всички лекарства и чакам да ми дойде. След това съм на преглед и да подадем документи за следващ опит. Дори не мога да се разплача като хората, просто мисля единствено за следващия опит. Дано с доки да измислим хубав план и този път да е с пухкав финал! ❤️🙏🍀
Някоя от вас правила ли е калциева активация, но не ИКСИ и плаща ли се допълнително? Ако може и да споделите опит с дълъг протокол.
3те ембриончета, които щяхме да замразяваме, не оцеляха до 5ти ден, по-точно не бяха годни за замразяване, за това се чудя за калциевата активация. Притесняваме и постоянната температура между 37.3-37.7 °С. Предполагам организма иска да се изчисти...

# 63
Кактус, толковз много съжалявам за този резултат! Пожелавам ти да направите хубав план с доктора и следващия път да е успешен!
Аз бях по дълъг протокол, мога да ти отговоря на въпросите. Heart

# 64
Кактус, ще измислите най- добрия план и следващия път ще получиш своето щастие. Сила и кураж!

# 65
Sivona, а лекаря какво казва по темата ? По време на следенето развиваха ли се добре фоликулите ? Като стартира брояхте ли колко има в началото ? Много странно с такова АМХ и хубави стойности на хормоните 😳

Днес ми беше пункцията и за жалост 0 яйцеклетки. Не мога да си го обясня, като всички хормони са ми ок. За първи път ми беше стимулация по къс протокол. Но малко на брой фоликули и 0 яйцеклетки. Sad Момичета, някой има ли информация защо може да се получи така. Иначе АМХ ми е 3.

# 66
Здравейте прекрасни! От доста време ви чета и събирам информация от вас! Ето че дойде и моя час да пиша. От утре стартираме процедура в НеоВитро (по фонда сме) С мъжки фактор ( преди 4 месеца на мъжът ми му правиха операция от варикоцеле и сега чакаме да излезе новата спермограма и ДНК фрагментация). На мен предния месец ми правиха хистероскопия и махнаха малко полипче. Та въпроса ми е утре на първия преглед какво се прави и какви изследвания се пускат и трябва ли да не съм яла като отида че забравих да попитам? Благодаря ви и успех на всички борбени бъдещи мами! ❤❤❤

# 67
Sivona, а лекаря какво казва по темата ? По време на следенето развиваха ли се добре фоликулите ? Като стартира брояхте ли колко има в началото ? Много странно с такова АМХ и хубави стойности на хормоните 😳

В началото имаше два антрални и до края на стимулацията общо не бяха повече от 3-4. Аз това разбрах..

# 68
Наистина странно, според мен дай зор на лекаря да обясни какво се е случило, изобщо не ми се струва нормално 🥺

Аз имам само една стимулация, та не съм с кой знае какъв опит, но при мен се следеше през два/три дни (накрая и всеки ден) колко растат и се контролираха да узреят максимално и ми казваха всеки път колко са и колко големи са и какво таргетираме като размери и резултат, та във всеки един момент знаех какво се случва и в интерес на истината точно толкова и яйцеклетки извадиха 🤨

В началото имаше два антрални и до края на стимулацията общо не бяха повече от 3-4. Аз това разбрах..

# 69
Много съжалявам....
И на мен ми е много странно с това АМХ, което имаш. При кой лекар си, би ли споделила? И на какви лекарства беше за стимулацията?

# 70
Кактусче, много съжалявам за този резултат. Прегръщам те силно!!! Дано лекаря да намери причината и следващия опит да е успешен!!! ❤️❤️❤️

# 71
Кактусче, съжалявам, но се радвам че веднага си направила нов план, това със сигурност много помага да го преодолееш! Просто вашето мъниче чака най-хубавия момент да се появи Simple Smile

# 72
Sivona, съжалявам за резултата.  Може би медикаментите за стимуляцията не са били подходящи. Надявам се следващата да е успешна и да има и за замразяване.

Кактусче,  съжалявам:( Стисках палци, но няма да ги пускам докато не се похвалиш с бебче. Ние правихме активация с калциев йонофор за второто инвитро,  когато на 5 ден не остана нищо хубаво за трансфер и на третото,  което беше успешно и даже останаха ембриончета за замразяване на 5 ден.
Бяхме икси + макс освен това по дълъг протокол.
При мен той се оказа по-добрият вариант.

Добре дошла  Диди! Пожелавам успех на стимулацията! Ще ти обяснят всичко като отидеш.  Някой изследвания се правят сутрин на гладно,  така че може и нищо да не пускате утре.

# 73
Момичета притеснена съм, че опитът ми ще пропадне. Следващият ми преглед е в понеделник. Днес ми е 9 ден от подготовка за ЗЕТ, както ви писах преди получих оплаквания в стомаха и корема. Естрофема от няколко дни го приемам вагинално 4х1, аспирин не съм приемала вече 3 дни, ще го заменя с натаспин. Притесняваме, че имам колитни болки най вече, които дори се засилиха, и тези болки не повлияват нито от ношпа, нито спазмомен. Иначе подуване, въздух, къркорене също, внимавам и с храната, но подобрение не виждам.
Някой имал ли е такива оплаквания от лекарствата за ЗЕТ, силно притеснена съм вече?

# 74
Бебка аз взимам пробиотици и нямам идея защо, но сметнах, че когато пия толкова хапчета няма да навреди. Иначе освен с храна, друго не знам с какво може да се подобри състоянието ти. Питай доктора, ако може да препоръча нещо.
Имам въпрос. Някой взимал ли е пироксикам и на кой ден след трансфера. На мен ми е изписан на 5ти ден след и днес ще звъня да питам дали не са объркали датите. Мислех, че се пие преди това.

Общи условия

Активация на акаунт