Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 928
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Аз вчера бях на поредната вливка и ми дадоха рецептите за лекарствата за евентуален старт другата седмица. Малко се озадачих, че в тази клиника не ме викат на преглед и хормони на втори ден, а направо за УЗ на пети, но щом така са решили ще пробвам и тази схема, за мен е едно разкарване по-малко. Поне ме погледна вчера, няма ЗФ. След консулт са сменили и препарата, няма да съм с омразния меногон / менопур, а ще почна с Пурегон 200. Надявам се всички промени са са ми на късмет.
Бисквитке, откъде купуваш клексана? И той се оказа една сума с приватрецепт…

# 106
Марго и мен никога не ме викат на втори ден, в деня на стартовия преглед само ми взимат кръв за хормони, гледат за кисти и ако всичко е добре направо изписват всички лекарства. Даже сега на дългия протокол пак не са ме викали допълнително, а си стартирах в уречения ден Перговериса. Сега във вторник съм на ултразвук, а това ми е ден 6ти на стимулацията.
При мен няма да e Kлексан, а Инохеп ( Innohep), 3500 IE. Също с приватрецепт..обаче Инохепа мисля, че излиза малко по изгодно от Клексана. 118 евро за 30 инжекции. Мисля, че клексана е горе долу толкова само, че за 20. Още не съм го купила, мисля във вторник след първия преглед като знам как върви стимулацията вече да го поръчам в някоя от аптеките тук.

# 107
  • до най-прекрасния мъж
Не съм Бисквитка, но ще отговоря. Клексан е на цена около 7 лв за инжекция за 0.4. Напоследък изчезна от аптеките и масово си го поръчваме чрез контактната форма на Санофи. Пишете там, ще ви се обадят да ви дадат телефон за контакт, на който да поръчате колкото ви трябва. Доставят до удобна до вас аптека, обикновено Марешки.

# 108
Не съм Бисквитка, но ще отговоря. Клексан е на цена около 7 лв за инжекция за 0.4. Напоследък изчезна от аптеките и масово си го поръчваме чрез контактната форма на Санофи. Пишете там, ще ви се обадят да ви дадат телефон за контакт, на който да поръчате колкото ви трябва. Доставят до удобна до вас аптека, обикновено Марешки.
Blu, , двете са в Германия и в случая не им върши много работа този начин.

# 109
  • до най-прекрасния мъж
Сори, това съм го пропуснала. Дано при тях да го има. Ще оставя поста, може на някой да е полезен.

# 110
Момичета, не мога да открия FH Pro. Само в един американски сайт, но доставка след месец 😂, къде го поръчвате и колко е доставката?

# 111
Момичета, не мога да открия FH Pro. Само в един американски сайт, но доставка след месец 😂, къде го поръчвате и колко е доставката?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010030522

# 112
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010030522

Благодаря 🙂

# 113
Здравейте, момичета! Най-сетне дойде и толкова чакането от мен първо инвитро. Дойде ни заповедта от Центъра и се вълнуваме още повече. Вчера записах час за преглед на 2-ри ден от цикъл и сега очакваме чудото да се случи. Не мога обаче да разбера дали сме на естествен цикъл или чрез стимулация, защото на заповедта нищо не пиша. Пише само, че имаме сума от 5000 за свежи ембриони и 500 за замразени. Дано всички имаме успех и всяка от нас получи така чаканото бебе.

# 114
Здравейте, момичета! Най-сетне дойде и толкова чакането от мен първо инвитро. Дойде ни заповедта от Центъра и се вълнуваме още повече. Вчера записах час за преглед на 2-ри ден от цикъл и сега очакваме чудото да се случи. Не мога обаче да разбера дали сме на естествен цикъл или чрез стимулация, защото на заповедта нищо не пиша. Пише само, че имаме сума от 5000 за свежи ембриони и 500 за замразени. Дано всички имаме успех и всяка от нас получи така чаканото бебе.
Със сигурност ще си със стимулация и лекаря ти ще прецени каква. Успех ♡

# 115
Здравейте, момичета! Колко време след неуспешно ин витро, направихте следващ опит?

# 116
Кактусче, ако имаш за трансфер мисля че може и на следващия месец. Но ако трябва да се прави стимулация се чака 1 или 2 цикъла. Аз сега ще изчакам, защото на сегашния цикъл лекаря каза че единия яйчник още не ми се е възстановил от стимулацията и трябва да се изчака.

# 117
Здравейте момичета , имам въпрос. Сега като смениха часа в колко да слагам инжекциите, по старото време ги слагах между 15:30-16 часа. Звънях в клиниката не ми отговориха...

# 118
Здравейте момичета , имам въпрос. Сега като смениха часа в колко да слагам инжекциите, по старото време ги слагах между 15:30-16 часа. Звънях в клиниката не ми отговориха...
Когато ти харесва. Ако искаш по стария, ако искаш по новия час. В предната клиника много държаха да е в точно определн час. В настоящата искат да е сутрин, като в дните на прегледи ги поставят на място и е определено по-късно от часа , в който аз си ги слагах. От значение е единствено часът на таймиращата инжекция да е спазен.
Кактусче , за нова стимулация е добре да са минали 3 цикъла.

# 119
Кактусче, на моя приятелка и бяха казали 3 редовни цикъла. По-добре изчакай малко за да имаш по добър резултат Heart

Общи условия

Активация на акаунт