Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 49 028
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Tommy, сложи циклогест преди да легнеш, от утре на 12 часа пък вече на прегледа ще се разберете с доктора има ли нужда от инжекции в зависимост колко напреднала е бременността.

# 256
Честито, Томи! Винаги съм вярвала , че чудеса се случват! Човек получава това което най-силно желае, когато не очаква. Успех и да ни държиш в течение! Внесе толкова щастие и надежда с тази прекрасна новина на този хубав празник! 😇

# 257
Честито Tommy, страхотна новина 🎊🥳 Както се казва - очаквай неочакваното 😅 Хайде започвай и ти с подсвиркването 😊

# 258
  • Пловдив
Томи, честито и от мен!💜 Лека бременност! 🍀
Когато има да се случи, Чудото просто се случва!Страхотен пример!🥰 Пу-пу! 🥳

# 259
Томи, вече официално честито! Както казаха момичетата, започвай да си свиркаш. На всички в темичката пожелавам да станат традиция хубавите новини, минимум за начало и край на седмицата, а може и по-често Wink

# 260
Момичета пак съм аз. Tommy честото и пухкав финал.❤️. Моя въпрос е следния. След пункция имаме две замразени снежинки. Свеж трансфер на а да имаме . Днес бях на контролен преглед и лекаря ми каза да се ваксинирам преди да започнем трансфер за да сме малко по спокойни. Аз така или иначе обмислях. Иска с 2 дози да се ваксинирам ,което означава ,че и този цикъл ще пропуснем ,освен ако след пункцията не ми закъснее. Та въпроса ми е има ли такива ваксинирали се преди трансфер и има ли такива които са си направили ваксина по време на стимулация преди трансфер(евентуално има вариант втората доа, а да ми се падне по време на стомулаци и да не пропускаме този цикъл). Дано сте ме разбрали и благодаря сърдечно ❤️😘

# 261
  • до най-прекрасния мъж
Томи, тихичко честито. Успешна и лека бременност до термин. Сигурно от днес вярваш в чудеса. А те се случват. Още много чудеса да се случат в тази тема на всички копнеещи за рожба момичета. Вярвайте, момичета, ще стане. Рано, късно или изненадващо Simple Smile

# 262
ilsan аз се ваксинирах преди трансфер, но имам 2 месеца от поставяне на втората игла. Вдигнах лека температура и бях отпадла след втората доза. Ако доктор те е посъветвал, че по време на стимулация можеш да сложиш втора игла, предполагам е практика вече предвид ситуацията. Аз просто имах достатъчно време да я свърша тази работа...

# 263
Здравейте, момичета. Първо честито на Томи, нека и за напред всичко бъде нормално.
Исках да споделя за моята пункция. Вчера изкараха от 3 фоликула 2 яйцеклетки, моля се до събота ( защото тогава искат да е трансфера) да оцелеят. Излязох аз след пункцията, като след кафенце с приятелки. Явно ме държеше упойката и болкоуспокояващите. 6 часа по късно, с мъжа ми се чудехме линейка ли да викаме  или да се връщаме в центъра в който ми правиха пункцията. В нашия град няма денонощна болница (също и родилно) , най близките са на 40 мин.
Такава болка не съм изпитвала никога, не можех да дишам. Опитахме се да отидем до болницата която имаме, стигнах до вратата,. Станах прозначна като стъкло, и болката още по непоносима. В крайна сметка се свързахме с спешното в центъра който правим процедурата и ми казаха Кодеин с парацетамол. 8 часа съм заспала като във вана, бях като след душ, от болката. (тук за всичко използват парацетамол)... Мислех, че аз няма да доживея трансфера. На някой случвало ли му се е толкова болезнена пункция а само 3 фоликула. Благодаря за вниманието.

# 264
Здравейте, момичета. Първо честито на Томи, нека и за напред всичко бъде нормално.
Исках да споделя за моята пункция. Вчера изкараха от 3 фоликула 2 яйцеклетки, моля се до събота ( защото тогава искат да е трансфера) да оцелеят. Излязох аз след пункцията, като след кафенце с приятелки. Явно ме държеше упойката и болкоуспокояващите. 6 часа по късно, с мъжа ми се чудехме линейка ли да викаме  или да се връщаме в центъра в който ми правиха пункцията. В нашия град няма денонощна болница (също и родилно) , най близките са на 40 мин.
Такава болка не съм изпитвала никога, не можех да дишам. Опитахме се да отидем до болницата която имаме, стигнах до вратата,. Станах прозначна като стъкло, и болката още по непоносима. В крайна сметка се свързахме с спешното в центъра който правим процедурата и ми казаха Кодеин с парацетамол. 8 часа съм заспала като във вана, бях като след душ, от болката. (тук за всичко използват парацетамол)... Мислех, че аз няма да доживея трансфера. На някой случвало ли му се е толкова болезнена пункция а само 3 фоликула. Благодаря за вниманието.
Според мен не може да има такива болки, ако пункцията е извършена както трябва. Аз бях с 46 фоликула, имах болки, но съвсем поносими. Има някаква причина при теб да се е получило така. Според мен иди на преглед да се увериш, че всичко е наред.

# 265
Томи, страхотна новина. Стискам палци всичко да е наред. Утре се надявам да започна моята стимулация и твоята новина така ме зареди положително. Пожелавам на всички нас в най-скоро време да изпитаме същата радост 😊

# 266
Днес бях на контролен преглед и лекаря ми каза да се ваксинирам преди да започнем трансфер за да сме малко по спокойни. Аз така или иначе обмислях.

ilsan, аз съм го карала преди година, Станулов ми каза да видя дали имам още антитела и евентуално, ако трябва да си сложа бустер преди да започнем веселбата. Каза, че има дами, които отиват точно преди стимулация или трансфер и го питат дали да се ваксинират и той каза, че няма никаква идея кой как ще реагира и дали няма да трябва да се отложи та за това каза по-раничко по-добре.

# 267
  • София
Нас ни накараха да се ваксинираме преди ин витро с донорски яйцеклетки. Оплождането беше между двете игли. Спермограмата си беше съвсем наред.

# 268
Tommy, прекрасни,  прекрасни новини! Може и да са близначета Blush Ще ти стискаме палци през цялото време и после ще чакаме след 9 месеца да се похвалиш и да те сложа в списъка с успелите ни мами!

Magic, много неприятно.  Дано те гледат адекватно вече. Пий вода и гледай да си почиваш.  Дано отмине,  но ако има още проблеми,  отиди да те видят със сигурност! Стискам палци да отмине бързо!

# 269
  • гр. София
Томи, прекрасно чудо! Толкова е зареждащо! Сега само спокойно и до финал!

Маджик да споделя и за моята последна пункция - в клиниката, която съм / аз съм на естествен цикъл/ винаги има контрола, преди да те изпратят да си ходиш. На предходната нямах нищо, но на последната почуствах леки болки. При прегледа преди да си тръгна се оказа че имам засегнат кръвоносен съд, та ме върнаха да си полежа в отделението с кръвоспиращи инжекции. Не искам да те плаша, но ако все още не си ходила на лекар - хапни малко извара / протеин / за по-бързо възстановяване и отиди на една контрола да те видят ехограф. Не че нещо може да стане - ама за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт