Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 49 076
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Здравей,
На мен ми извадиха 11 яйцеклетки, от които 8 се оплодиха и 3 доживяха до 5ти ден. Сега имам едно замразено и две ми трансферираха.

Здравейте момичета. И моята пункция мина Simple Smile По колко яйцеклетки са ви вадили на вас, колко ембриома сте имали?

# 301
На моята пункция изкараха 13 яйцеклетки като 11 се оплодиха. Вчера на 3ти ден 10 продължаваха да се делят нормално и 1 се делеше по-бавно
Здравейте момичета. И моята пункция мина Simple Smile По колко яйцеклетки са ви вадили на вас, колко ембриома сте имали?

# 302
Че на мен ми извадиха 10, от които 6 се оплодиха и се чудех дали това е добре.

# 303
Не е важно количеството , а качеството и с какъв фактор сте, възрастта също оказва влияние. Трябва ви поне един качествен ембрион (може и два), който да стане  бебе.
Томи, прекрасни новини, такива да са още 8 месеца и после да гушкаш бебчо. Казах ти аз , че ще чуете сърчице на прегледа . Heart

# 304
Томми, миного се радвам на вашето малко чудо! Пожелавам ти пухкав и ревлив финал!🍀🍀🍀

При мен пункцията беше вчера, извадиха ми 7 Я, от който 5 са се оплодили. До сега най— добрия ми резултат понеже винаги имам по малко оплодени.
Явно дългият протокол все пак даде резултат, поне на този етап.
Обаче от клиниката искат да правят трансфер на 6ти ден в понеделник, понеже тук в неделя не работят....на мен ми е страшно далечно това и не съм сигурна дали е добра идея.
Има ли момичета забременели след толкова късен трансфер? Много ме е страх да не се обърка нещо пак нещи в последния момент както предния път.

# 305
При мен извадиха 8 яйцеклетки, от които 6 зрели, като стимулацията ми беше много лека и продължи 6 дена и на 9 ден ми беше пункцията. От 6я се оплодиха 5, до стадий бластоцист стигнаха 3 с качество 5AA.

# 306
С мъжки фактор сме. Знам, че един е достатъчно. Моля се на 5ти ден да има качествени Simple Smile

[quote author=iren11 link=topic=1379934.msg43782477#msg43782477 date=1636548531]
Не е важно количеството , а качеството и с какъв фактор сте, възрастта също оказва влияние. Трябва ви поне един качествен ембрион (може и два), който да стане  бебе.
Томи, прекрасни новини, такива да са още 8 месеца и после да гушкаш бебчо. Казах ти аз , че ще чуете сърчице на прегледа . Heart
[/quote]

# 307
  • до най-прекрасния мъж
Томи, еха, супер новини. Ми те борбените ембриони идват при мама, когато най не ги очаква. Всичко да ти е наред до термин, ще има много да му разказваш на това дете, като се роди и порасне. Понякога всичко е в главата на човека, ти си живият пример. HeartFlowers Four Leaf CloverHug

# 308
Момичета, случвало ли се е на някой от Вас по време на стимулация  естрадиола да падне, а доктора твърди, че всичко е добре, но мене ме притеснява този падащ естрадиол, LH и прогестерон също падат след включен цитротайд

# 309
Моя  естрадиол беше паднал, май наистина съвпадна с цитротида. След няколко дни вече беше скочил доста. За другите 2 не помня.

# 310
Момичета,
принципно сме с мъжки фактор, но след миседа ми преди 2 месеца сега търсим и евентуална причина при мен, правих имунология в норма,но искат и биопсия, която предстои. Пуснах кариотип,но още чакам резултата и тромбофилия, на която имам мутация PAI 4G/5G хетерозигот. Има ли някой с тази мутация и дали и нужна терапия при евентуална бременност? Също пуснах и витамини Б12 и Д,както хомоцистеин. Какъв витамин Б12 пиете? За Д и друг път съм имала нисък резултат, та ще си почна пак вигантола,че сега е на границата...

# 311
Здравей, аз съм с тази мутация, бременна в 20г.с. и нямам назначена терапия - според АГ и хематолог не е необходима. Също бях с дефицит на вит.Д, но Вигантолът не го усвоявам добре и си взех спрей на Бетър Ю. Б12 вдигнах с Natural factors, но метилирана форма (метилкобаламин), защото имам мутация и не усвоявам витамините от Б-групата

Момичета,
принципно сме с мъжки фактор, но след миседа ми преди 2 месеца сега търсим и евентуална причина при мен, правих имунология в норма,но искат и биопсия, която предстои. Пуснах кариотип,но още чакам резултата и тромбофилия, на която имам мутация PAI 4G/5G хетерозигот. Има ли някой с тази мутация и дали и нужна терапия при евентуална бременност? Също пуснах и витамини Б12 и Д,както хомоцистеин. Какъв витамин Б12 пиете? За Д и друг път съм имала нисък резултат, та ще си почна пак вигантола,че сега е на границата...

# 312
Моя  естрадиол беше паднал, май наистина съвпадна с цитротида. След няколко дни вече беше скочил доста. За другите 2 не помня.
  здравей, как приключи стимулацията при тебе, имаше ли качествени яйцеклетки, че много се стресирах с този естрадиол падащ❤❤❤❤❤

# 313
Jinchen,  аз съм със същата. Дали нямаш и мутация в MTHFR гена? Провери темата за тромбофилия и ще научиш доста за мутациите и какви терапии имат момичетата,  как са се развили и тн.
Аз имам загуба при бременност без терапия и успешна бременност с терапия с нмх всеки ден от трансфер.

# 314
Здравейте,
Дали някой е минавал курс рехабилитация преди стартиране на инвитро процедурата с цел подобряване на дейността на яйчниците. Смятате ли, че е довел до подобрение?

Общи условия

Активация на акаунт