Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 49 033
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
С повече естрофем, лепенки климара ще се случат нещата. Обаче моята става огромна, а няма как да де намали с хапчета. Мисля,че докато стигна до трансфер ще е 20мм,което не е изобщо хубаво.
Имам 2 неуспешни трансфера, един с 22мм и един с 13 14мм.
Мисля,че златната среда е 8-10мм.

# 421
Здравейте и от мен! Сега приключи моят преглед на 5 ден със стимулация Гонал Ф със 100 еденици. Резултатите от хормоналните изследвания са Естрадиол 926.9 pg/ml, Прогестерон 0.23 ng/ml, ЛХ 2.38 mlU/ml. Имам около 7-8 фоликула по 10-12 мм на десния и 6-7, един от които 13 мм, другите по 11 мм на левия яйчник. Лигавицата ми е 11 мм, не знам колко е добре това. Изписа ми капки Ка-Вит и продължавам инжекциите още два дни. Днес с Гонал Ф 150 и Цетротид 0.25 мг, а утре Менопур и Цетротид и след това отново на преглед. Момичета, вие приемате ли някакви добавки и витамини по време на стимулацията?

# 422
Здравейте и от мен! Сега приключи моят преглед на 5 ден със стимулация Гонал Ф със 100 еденици. Резултатите от хормоналните изследвания са Естрадиол 926.9 pg/ml, Прогестерон 0.23 ng/ml, ЛХ 2.38 mlU/ml. Имам около 7-8 фоликула по 10-12 мм на десния и 6-7, един от които 13 мм, другите по 11 мм на левия яйчник. Лигавицата ми е 11 мм, не знам колко е добре това. Изписа ми капки Ка-Вит и продължавам инжекциите още два дни. Днес с Гонал Ф 150 и Цетротид 0.25 мг, а утре Менопур и Цетротид и след това отново на преглед. Момичета, вие приемате ли някакви добавки и витамини по време на стимулацията?

Всичко ми звучи много добре при теб 😊 Аз приемам само витамин Д на спрей и витамини Pregnacare original и гледам да хапвам повече протеини, ядки, плодове и зеленчуци 😊

# 423
Здравейте, имам въпрос към момичетата, които в момента са на стимулаця с Гонал Ф. Имате ли някакви странични реакции? При мен след втората инжекция имах цял ден ужасно главоболие, вчера ми беше третата инжекция и след нея снощи вдигнах висока температура и имах неистово втрисане за около 1 час, след това всичко отмина. Възможно ли е според вас да е от инжекциите? Правя си по 100 мл, дозата не е голяма, не знам защо всеки ден получавам различна нежелана реакция. Моля Ви да споделите, ако и при вас има подобни реакции. И още нещо да попитам тези от вас, които са преминали по този път. Мога ли да си взема болничен от личния лекар по време на стимулация? Някъде в групата бях чела,че не трябва да пише на болничния вирусна инфекция, но може ли да е с друга диагноза? Благодаря предварително.
Не съм имала странични реакции. Два пъти съм стимулирана с Гонал Ф. При мен проблема беше, че не се повлиявам от този препарат.

# 424
Здравейте момичета, започвам от днес втори опит. Този път стимулацията ще е с Бемфола, миналия път бях на Гонал. Някой има ли опит с Бемфола - странични д/ефекти, резултати?

# 425
Penguin4e, успех! Аз бях на няколко инжекции бемфола при започването и нямах странични ефекти.

# 426
А после на какво мина?

Penguin4e, успех! Аз бях на няколко инжекции бемфола при започването и нямах странични ефекти.

# 427
И аз бях предимно на бемфола, не бих казала че съм имала странични ефекти, а и лесно се поставяха та бях доволна.Успех!
Здравейте момичета, започвам от днес втори опит. Този път стимулацията ще е с Бемфола, миналия път бях на Гонал. Някой има ли опит с Бемфола - странични д/ефекти, резултати?

# 428
Благодаря ви, момичета. Дано всички завършим годината с добри новини Simple Smile

# 429
Здравейте, момичета! В понеделник беше моята пункция(т.е. Днес е 5ти ден) и усещам ужасни болки - тези в яйчниците в действителност отслабнаха до минимум, но коремът ми е ужасно подут и болезнен. Усещам болка в слънчевия сплит като при гастрит, имам и киселини. Апетит  нямам, защото почти не спира да ми се повръща. Тъй като се чувствах много зле и замалко не припаднах, ходих при лекуващия лекар - каза че повръщането е от Достинекса и преустанових приема. За мен продължава да е неочаквана тази болка в стомаха и това подуване. Имам и лапаро правено, тогава също имах подуване, което не беше болезнено и изчезна за няколко дни. А сега коремът ми е твърд и болезнен. В понеделник съм на контролен, но до тогава реших да се допитам и до вас.
Въпросът ми е как е протекло при вас възстановянето след пункция? Има ли връзка болезнения стомах с нея?

# 430
  • гр. София
harlequinN последната ми пункция беше без упойка - на ЕЦ съм. Една седмица след нея имах ужасни болки в корема и ми беше трудно да седна и легна. И сигурно щях да се притесня, защото преди не ми се е случвало, но бях изцяло в съзнание по време на пункцията та си обясних защо стана. Този път десния ми яйчник беше много шавлив и за да го застопорят, за да го боднат се наложи акушерката да натиска и прихваща доста грубо. реално от вън нямах белези, но доста си поболя.
НО на предни пункзии, преди това съм имала и случай с лек вътрешен кръвоизлив - но пък тогава болката не беше толкова голяма. та пиша всичко това, защото ако след пункцията си имала преглед и лекарят ти е казал че няма проблеми, всичко е остатъчна мусколна болка може би.
ПС : И аз пия Достинект, но по -често ми става зле от Глюкофажа, от Достинекса не усещам проблеми

# 431
Благодаря за отговора! Ако ми се наложи да правя отново пункция, бих подходила с огромен страх, защото тази беше кошмарна за мен.
Относно Достинекса, лекарката ми обясни, че имала малък процент жени, при които изобщо не понася и явно аз съм изтеглила късата клечка Simple Smile

# 432
Не мисля,че е от Достинекса.
И аз имах гадене след пункция, щях да гръмна, ужасен запек и трансфер на 3 ден!!!
Имах 22 извадени яйцеклетки и ужасни повърхности болки, корема отгоре ми беше жълто син. Нещо като мускулна треска, но в пъти по силна.Явно са ме натискали доста, за седмица две болките отшумяха.
Радвам се,че не стигнах до болница.

# 433
Аз съм склонна да вярвам за Достинекса, тъй като гаденето се появи малко след първия прием. Преди това се чувствах отлично. Но това няма значение. Запек имам и аз.
Ти си истинска героиня! Аз не мога да си представя в момента да правя и трансфер, та аз едвам се движа… оставихме го за следващ месец.
Това че не само аз се чувствам така донякъде ме успокоява, благодаря ви.

# 434
Здравейте,
Утре е и моята пункция, след прочетеното (каквато съм бъзлива) започнаха да ми се потят ръцете Joy
ММ е с настинка Cry Дали ще се отрази много зле на неговия принос в тази битка?
Желая успех на всички в това изпитание Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт