Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 847
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Момичета здравейте Hug ,предстои ми трето инвитро и в не мога да си спомня,за колко време излиза Серологията на двамата партньори(предварителните изследвания)  , знам че е обсъждано някъде в темите,извинявам се предварително ....

# 646

Момичета вношавам ли си ,или има втора чертичка
Като че ли има бледа линия. Дано е положителен Hug

# 647
Днес ми е 8 ден след трансфера ми .. на 9.01
Триябва да си начравия кръвен

# 648
Аз виждам бледа чертичка и стискам палци ♡

# 649
Стискам палци, вижда се бледа чертичка 🍀

# 650
Здравейте момичета,следя ви от около 4 години,но наскоро започнах да се включвам в различни теми.
Сега ми предстои за първи път ин витро ,но преди да започнем ми предстои лапароскопия за премахване на маточните тръби,ако има някоя от вас минала по този път,интересно ми е да разбера колко време след лапароскопията е започнала с ин витрото?
Благодаря Ви☺️☺️☺️

# 651
Здравей,
При мен се наложи премахване на дясна тръба поради извънматочна бременност. Миналата година след лапароскопия премахнаха и другата. Доктора, реши веднага да започнем процедурата и според мен това беше грешка. Причината е, че яйчниците имат нужда да се възстановят след оперативна намеса. Поне така се получи при мен. Стимулацията беше доста тежка за мен и дори не стигнахме до трансфер. Все още се възстановява физически и психически от този опит.

# 652
Здравей,
При мен се наложи премахване на дясна тръба поради извънматочна бременност. Миналата година след лапароскопия премахнаха и другата. Доктора, реши веднага да започнем процедурата и според мен това беше грешка. Причината е, че яйчниците имат нужда да се възстановят след оперативна намеса. Поне така се получи при мен. Стимулацията беше доста тежка за мен и дори не стигнахме до трансфер. Все още се възстановява физически и психически от този опит.
Здравей,Цвети.
Благодаря за бързия отговор,само да попитам какво точно означава веднага в същия месец или месец след лапарото?

# 653
Здравей,
На мен ми премахнаха двете тръби. Стимулацията направихме още на следващия цикъл. Направихме свеж трансфер, който не беше успешен, но се оказа, че средата на матката е била неблагоприятна. Лекувахме, направихме ЗЕТ и вече съм в средата на седми месец.
Успех!

Здравейте момичета,следя ви от около 4 години,но наскоро започнах да се включвам в различни теми.
Сега ми предстои за първи път ин витро ,но преди да започнем ми предстои лапароскопия за премахване на маточните тръби,ако има някоя от вас минала по този път,интересно ми е да разбера колко време след лапароскопията е започнала с ин витрото?
Благодаря Ви☺️☺️☺️

# 654
Много благодаря за отговора и се радвам страшно много,че вече си в очакване на твоето ангелче😊🥰. Желая ти лека и безпроблемна бременност до края ♥️🌹

# 655
Здравей,
Здравей,Цвети.
Благодаря за бързия отговор,само да попитам какво точно означава веднага в същия месец или месец след лапарото?
Месец след лапароскопията започнахме стимулация. Принципно някой лекари смятат, че колкото по-бързо се действа след лапаро, толкова по-добре, но при мен не беше така. Желая ти успех.

# 656
При мен минаха две години. На мен също ми казаха по скоро да го направя, но поради други обстоятелства мина повечко време. Моята операция не беше лапаро,беше отворена операция.
 Първия ни опит е успешен. В 12г.с. и се надявам да стигна до края. Късмет Flowers Four Leaf Clover Hug

# 657
Ще стигнеш до края ,Magic1720. Всичко ще е наред важното е да вярваш,да си силна и спокойна😊🥰. Благодаря и на теб за отговора☺️.

# 658
Момичетаа бременна съм ..  потвардено  с кръвния тест.. на 24 съм на преглед❤❤❤❤❤

# 659
Момичетаа бременна съм ..  потвардено  с кръвния тест.. на 24 съм на преглед❤❤❤❤❤
Тихичко честито с пожелание за лека бременност Heart

Общи условия

Активация на акаунт