НОЕМВРИйските ни хубави деца, идват вече на света! - Ноемврийски мами 2021 - Тема 7

• 46 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добре де а не е ли още по-лесно да се пита в родилното какъв тип са упойките та да знаем после след теста при алерголога направо Ок ли сме с тях или не..
Как става иначе - носиш резултатите от алерголога в родилното ли?

# 136
за какво ти е да правиш тая схема, Алерголога тества към всички видове упойки, после ако ти се наложи не дай боже да ти сложат упойка спешно кога ще правиш тоя тест за алергии ?
Или не дай боже се наложи пълна упойка а ти си питала само за спинална или отишла си ептен другаде. Тоя тест е за постоянно а не за е така да ходиш по 300 пъти

# 137
Любослава, и аз те мислех днес. Как са нещата?

# 138
за какво ти е да правиш тая схема, Алерголога тества към всички видове упойки, после ако ти се наложи не дай боже да ти сложат упойка спешно кога ще правиш тоя тест за алергии ?
Или не дай боже се наложи пълна упойка а ти си питала само за спинална или отишла си ептен другаде. Тоя тест е за постоянно а не за е така да ходиш по 300 пъти

Тоест сега ти ще дадеш резултата от алерголога на анестезиолозите в Шейново така ли

# 139
в случая аз имам алергия към една упойка , като попълвам документите описвам всичките си алергии , включително и тази и на анестезиолога просто му казвам имам алергия към еди си кво си. Те те питат винаги дали имаш

# 140
Алергологът ти издава един лист с подпис и печат, в който са описани всичките ти алергии (ако имаш такива) и резултатите от всички тествани упойки. Аз го правих вчера този тест в Александровска, 12 упойки изследват и 3 контроли. Предписват ти и подготовка за секциото, ако се налага. Тя може да включва пиене на хапчета няколко дни и инжекции в деня на раждането. Ако ще раждаш нормално не знам как ще те подготвят за упойка, ако се налага. После този документ го даваш на анестезиолога.
П.С. Ако ще се тестваш в Александровска, клиниката по кожни и венерически болести е точно до входа на хотел-ресторант Медик, в локалното на бул. България. Една жълта сграда е, слизаш на -1 в сутерена, 3ти кабинет.

# 141
да ако имаш много алергии и предписание си носиш листа, аз в случая имам към един Лидол. И той не се ползва при раждане ми каза алерголога и за това просто ще запиша , но аз описвам там и пеницилина , лактозата , и тем подобни неща

# 142
Алергологът ти издава един лист с подпис и печат, в който са описани всичките ти алергии (ако имаш такива) и резултатите от всички тествани упойки. Аз го правих вчера този тест в Александровска, 12 упойки изследват и 3 контроли. Предписват ти и подготовка за секциото, ако се налага. Тя може да включва пиене на хапчета няколко дни и инжекции в деня на раждането. Ако ще раждаш нормално не знам как ще те подготвят за упойка, ако се налага. После този документ го даваш на анестезиолога.
П.С. Ако ще се тестваш в Александровска, клиниката по кожни и венерически болести е точно до входа на хотел-ресторант Медик, в локалното на бул. България. Една жълта сграда е, слизаш на -1 в сутерена, 3ти кабинет.

Мерси аз утре имам преглед при Мандаджиева по препоръка на Вецев, ще имам предвид инфото!

# 143
Аз се обадих предварително и ми записаха час, насочоха ме към др. Вълчева. Казаха да си нося направление от личната.

# 144
Здравейте! Днес отидох до МД и както винаги останах супер разочарована. Няма толкова лошо отношение, оставиха ме на студа отвън права да чакам 1 час и след това слезна една и ми вика що не се качваш да не би да си малка 😵💫 след тва им казах,че имам дълбока кашлица и съм в 9ти месец, секциото ми е след броени дни и ме е страх, а тая ми отговори " подписвай да те приемаме за изследвания" попитах я дали просто не могат да ме преслушат без да влизам в болница, а отговора беше "тва не е концерт по желание, има си правила ще трябва да влезнеш за мин 3 дена" ( демек да си вземат парите). Отказах като видях отношението и мизерията. Добре,че дойде един млад лекар и ми обясни,че няма от какво да се притеснявам,сатурацията ми е перфектна 99 и да си почивам. Най- смешното беше,че в момента в който дойде лекаря и акуширката стана МИЛА.. обясняваше му как и тя това ми казвала😀😀😀 пратиха ме в Ковид център да ме преслушат поне.. отидох и ми казаха,че не виждат да има нещо и аз реших да не мисля лоши неща и да се прибера и да си чакам датата...

# 145
правилно си направила , въпроса е кога ти изтичаше карантината и кога е секциото ? твоето аг какво каза

# 146
правилно си направила , въпроса е кога ти изтичаше карантината и кога е секциото ? твоето аг какво каза

Ами секциото ми и за другата седмица, под карантина съм точно до датата на секциото 😀 Аг каза ако се чевством ок си раждаме др седмица,ако не ще отменим с няколко дни... днес ми казаха,че кашлицата може да остане и доста след карантината... тегаво ще е секцио и кашлица и то упорита.. но нямам избор. Това дете трябва да излиза..

# 147
Безобразно отношение, чак се ядосах! Rage
Няма ли къде да се подаде обратна връзка за подобни "професионалисти"?

Здравейте! Днес отидох до МД и както винаги останах супер разочарована. Няма толкова лошо отношение, оставиха ме на студа отвън права да чакам 1 час и след това слезна една и ми вика що не се качваш да не би да си малка 😵💫 след тва им казах,че имам дълбока кашлица и съм в 9ти месец, секциото ми е след броени дни и ме е страх, а тая ми отговори " подписвай да те приемаме за изследвания" попитах я дали просто не могат да ме преслушат без да влизам в болница, а отговора беше "тва не е концерт по желание, има си правила ще трябва да влезнеш за мин 3 дена" ( демек да си вземат парите). Отказах като видях отношението и мизерията. Добре,че дойде един млад лекар и ми обясни,че няма от какво да се притеснявам,сатурацията ми е перфектна 99 и да си почивам. Най- смешното беше,че в момента в който дойде лекаря и акуширката стана МИЛА.. обясняваше му как и тя това ми казвала😀😀😀 пратиха ме в Ковид център да ме преслушат поне.. отидох и ми казаха,че не виждат да има нещо и аз реших да не мисля лоши неща и да се прибера и да си чакам датата...

# 148
Безобразно отношение, чак се ядосах! Rage
Няма ли къде да се подаде обратна връзка за подобни "професионалисти"?

Ооо, толкова примери имам за тяхното отношение и към мен и към мои близки... колко жалби са им пускали, нищо не става. Аз точно заради това не исках да раждам там,дори и на изследване да ходя до там..просто защото знаех с какво отношение ще се сблъскам.. има много добри лекари там - признавам,но "човешкото" отношение липсва

# 149
Любослава прави инхалации ако можеш наистина биха ти помогнали само с физ раствор по 100 пъти на ден.
И си вземи някакво спрейче ща болницата да ти помага за кашлицата.
Иначе и да се пускат и да не се то тва си е държавна болница. В Шейново е същата простотия но отивам да раждам там заради доктора кво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт