НОЕМВРИйските ни хубави деца, идват вече на света! - Ноемврийски мами 2021 - Тема 7

• 46 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Минах си тоновете и прегледа, малката беше като дива отново. Хич не и харесват тия тонове.
Разбрахме се и за раждането , живот и здраве другата седмица ще стана майка.
Ще пробваме нормално ако изперкам от болка ще минем към секцио защото съм бая лабилна от всичко случило се и на болка като цяло но ще пробвам.

# 121
Бочи, а защо толкова рано ще предизвикват раждането?

# 122
ами падам се в 37 ма седмица но тя е голяма и върви 2 напред . Реално сега съм в 36 та и тя а 3200 , другата ще е около 3400-3500 и ако чакаме още 3 ще стане над 4 кила, аз нали съм с диабет.
Главата и е слезнала на долу но още има малко мегдан за слизане а и да не тръгне сама заради тромбофилията нали Simple Smile

# 123
Ясно. Ще стискаме палци всичко да е наред и да не бърза до определената дата да излиза момата Simple Smile

# 124
Аз при принцип имах един сън ама ще ви го расказаам живот и здраве като родя Simple Smile

# 125
Bochinka преглед за разкритие прави ли ти? Аз съм утре, каза че ще ме гледа с ехограф, но се чудя дали няма да ме прегледа за разкритие.
Тази нощ бебка се беше завъртяла вляво най-после, което нали е по-благоприятно за раждане, но сега пак не мога да определя на къде е гръбчето. Ходих малко навън и усещам с всеки ден как ми навлиза в таза. Та утре ми е любопитно какво ще излезе.

# 126
на моята гръбчето е точно на ляво , иначе да бръкна ми до гърлото 😂Направо щях да пукна.
Аз му казах аре да раждаме вече и той за това ме провери но си и знаеше че ще раждам по рано нали де

# 127
Браво, момичета, малко остана! Дръжте се и междувременно се наслаждавайте! Simple Smile

Моят беб пък имаше ерекция Grinning Иначе тоновете след 2 бонбона станаха супер - преди това спинкаше.

Да питам ако родиш преди термина тези болнични 45 дни преди термин пак са си 45 въпреки че си родила по-рано нали? Просто ти пускат 42-днввния от деня на раждането предполагам.

# 128
  • Варна
Да, пак са 42. Разликата се изчиства с 3тия болничен от педиатъра.

# 129
ааа да кажа още нещо , бях и на алерголог , направи ми тест за упойките и се оказа че към една от пълните имам алергия.Въпреки че имам много пълни , късмет че точно тази явно не са слагали. Питах и за ковид. Каза че ще пия противоалегричеи и ще ме държат под наблюдение след ваксината за 30-40 минути но ми направи и тест ща файзер и е отрицателен Simple Smile

# 130
Здравейте, момичета😊 С термин 30ти съм, при нас повечето родиха, за това се включвам при вас😁 До сега нямах никакви принаци за раждане, притеснявам се да не пренося, защото най-вероятно няма да ме чакат и ще кажат секцио. Вчера вечерта и сега отново вечерта имам леки менструални болки, но без стягане на корема. Много рядко имам стягане, но то пък е без болка. 🤷‍♀️ Съвсем се обърквам, кое е контракция, кое не е. Менструалните болки не мога да ги засека, понеже не ги усещам като спазми на определен период, по-скоро постоянна тъпа болка/все едно всеки момент ще ми дойде. Утре съм на тонове и преглед, но ми е едно притеснено тази вечер.
Бебето го усещам още много високо, едвам дишам.

# 131
ааа да кажа още нещо , бях и на алерголог , направи ми тест за упойките и се оказа че към една от пълните имам алергия.Въпреки че имам много пълни , късмет че точно тази явно не са слагали. Питах и за ковид. Каза че ще пия противоалегричеи и ще ме държат под наблюдение след ваксината за 30-40 минути но ми направи и тест ща файзер и е отрицателен Simple Smile

А как се казва алерголога? Да не е Мандаджиева?

# 132
Златко Димитров .Аз него си посещавам

# 133
Аз другата седмица ще съм на консултация с алерголог + тест в Александровска, да видим какво ще излезе. Досега веднъж само ми е слагана пълна упойка, като бяха тествана преди това, ама след операцията като се събудих се скъсах от повръщане 12 часа и бях като парцал. Надявам се, че със спиналната няма да има такъв ефект.

А утре имам уговорка с акушерка от МД, която консултира и прави домашни посещенията при нужда. Та утре ще се видим да поговорим, да ми обясни каквото сметне за нужно, а ако след раждането имаме спънки с кърменето, ще ни посети.

# 134
Любослава, какво стана в МД, какво казаха? Нали днес беше?

Общи условия

Активация на акаунт