Той е по-малък от мен. Да дам ли шанс?

• 10 286
  • 196
  •   1
Отговори
# 75
  • Paris, France
Отварям темата, като си мислех че става дума за разлика от поне 10-15 години. А то било 4. Grinning 4 години разлика при зрели хора означава, че сте на една възраст. Wink Няколко години разлика имат значение, само ако сте в пубертета. А визуално е абсурдно да мислиш, че ще изглеждаш по-възрастна от него. Дори е възможно обратното, ако например той има ген за по-бързо остаряване от теб. Успех с новата връзка!

Същото помислих и аз, хаха 🥳.

Ако сама с дете срещна по-млад, но вече баща, хич няма да се колебая ако ме привлича. И двамата сте реализирани като родители и не ви тиктакат часовници и не летите в облаците. Щом се харесвате, излизайте си заедно. Имам приятелка, която се ожени за мъж, който беше с 10 години чо-млад от нея. Никога не им е личало. Разведоха се и сега той живее с още по-стара.

Просто се абстрахираме от децата като сте заедно!

Бих те посъветвала да не го запознаваш с детето ти и да не показваш пред детето ти, че сте двойка докато не се опознаете.

Успех и щастие ви желая.

# 76
Всяка жена може да изглежда баба до мъжа си, и това невинаги се дължи на възрастова разлика в негова полза. Като гледам как пресмятате 4 години, искам да ви питам, и предвид горното - какви точно гаранции ви дава съответстваща на вашата календарна възраст?
Толкоз ли тясно мислите, усещате, кроите?

# 77
Nevena, точно така. И това сме го говорили. Първо си излизаме като гаджета без да форсираме нищо. Ако има потенциал след като се опознаем добре, чак тогава намесваме децата.
И да, това, че имаме деца е хубаво, защото се разбираме един друг и влизаме в положение освен че няма тиктакащи часовници.

# 78
Да обясня нещата така, Дренчи... моят бивш беше доста по-голям. Макар да не беше добре с парите, доста атрактивен мъж, имаше опити жени да го свалят. Само че те горе-долу от неговата възрастова група и се оказваха едно 10-15 години по-големи от мен. Ами изглеждаха си по съответния начин и въобще не можеха да го впечатлят. Така и никога не се обезпокоих на тема "други жени".
Ако обаче конкуренцията беше с 10-15 години по-млада (съвсем нормално, ако партньорът ти е доста по-млад), щях сигурно да се обезпокоя. Grinning Жени с някаква такава разлика помежду си изглеждат доста различно.
Ама имало ли гаранции, ако бъдел връстник? - Не. Но няма чак толкова млади госпожици да се въртят около него, както ако той е доста по-млад.

# 79
Lorelada, 10-15 години разлика наистина вече си личи и , когато жената е по-голямата, не е ясно за вбъдеще дали мъжът няма да започне да харесва по-млади от жена си. Разбира се, то е и до човек. Ако е свестен и има любов, все пак не би трябвало да се случи. Но аз лично в такава конфигурация не бих се чувствала добре. Но в случая става дума за 4 години, което не е разлика и дори не мисля, че е повод за някаква дискусия. Затова се учудих, че авторката изобщо го прави на въпрос.

Дренка, вярно е, че и при двойка набори след като минат 40, често се случва единият да изглежда по-млад. То е до ген, поддържане на тялото и духа и т.н.

# 80
  • София
И да, това, че имаме деца е хубаво, защото се разбираме един друг и влизаме в положение освен че няма тиктакащи часовници.
Да, това също не е за подценяване. Ако той нямаше дете, щеше да е в по-благоприятна позиция - хем малко по-млад, хем без "тежести". А така сте равни по отношение на деца и бивши партньори.

# 81
Според мен един средностатистически мъж може да заинтригува до 10 години по-млади от него жени. Ако жена му е 4 години по-голяма, спокойно може да й се яви 14 г. по-млада от нея конкурентка, очарована от мъжа й.
Знам, че ще кажете, че прилича прекалено на математика и че на всяка може да се случи (разбира се!), но шансът при нея ще е много по-голям, сравненията с по-млади опции ще са ежедневие.
Като не я притеснява - супер.

# 82
добре е да не е добре с парите, че да не го занимават и млади😂
Айде сега пък до 10. Ми не е верно. Не ме питай отде знам. Пред очите ми са мъж на 54 и мъж на 60. Спокойно, съвестно о отговорно им разменям местата, отнесено към биологична възраст.

# 83
Няма нищо страшно с тази възрастова разлика. Вкл. и бившата ми съпруга беше с 3 години по-голяма от мен и успяхме да изкараме 13 години, тъй че споко.

# 84
Е, аз казах средностатистически де, Дренчи. Има атрактивни мъже, които ще привлекат и 20 г. по-млади, както и такива, на които и връстничките им ще се назлъндисват.
За парите съм съгласна. Тъй си е... Grinning

# 85
На мен ми е интересно, как в сложи тази граница 10? Защо не 12 например?
Ей зарад такова обществено мнение има жени, за които егн е от решаващо значение в избора, но всъщност не могат да направят избор в свой интерес.

# 86
Шест страници се дъвче темата за възрастовата разлика не само между участниците в темата но и между случайни хора, а има доста по-съществени неща в самата история..

# 87
На мен ми е интересно, как в сложи тази граница 10? Защо не 12 например?
Е, съвсем приблизително, разбира се. Smile

# 88
  • София
Шест страници се дъвче темата за възрастовата разлика не само между участниците в темата но и между случайни хора, а има доста по-съществени неща в самата история..
Като това, че и двамата са заети с децата си и явно засега не планират да ги запознават и да правят нещо заедно.
От една страна - адмирации за мъжа, че присъства толкова в живота на детето си, обаче - като ще е така, защо се е разделил с майката

# 89
Защото детето си го обича, а майката вероятно не?

Общи условия

Активация на акаунт