Той е по-малък от мен. Да дам ли шанс?

• 10 309
  • 196
  •   1
Отговори
# 90

От една страна - адмирации за мъжа, че присъства толкова в живота на детето си, обаче - като ще е така, защо се е разделил с майката
По-тъпо нещо скоро не бях чела, честно.

# 91
Уважавам бащи, които участват активно в живота на детето си, въпреки че не са с майката. Но това трябва да прави всеки родител, най-нормалното е. По-скоро наистина, сериозно ли е момчето към авторката и какви стъпки следват? Защото първоначално като прочетох 2 срещи за 2 месеца ми се видя странно. Сега са малко повече. Та и това е от значение, доста.

# 92
Уважавам бащи, които участват активно в живота на детето си, въпреки че не са с майката. Но това трябва да прави всеки родител, най-нормалното е. По-скоро наистина, сериозно ли е момчето към авторката и какви стъпки следват? Защото първоначално като прочетох 2 срещи за 2 месеца ми се видя странно. Сега са малко повече. Та и това е от значение, доста.
Особено такива, които го отглеждат след развод нали? Simple Smile)))

# 93
Защо, след развод му отпадат задълженията като баща ли?

# 94
Особено такива, които го отглеждат след развод нали? Simple Smile)))
Наистина не разбирам!?

# 95
За обществото не е проблем.
Аз лично не бих се хванала с по-млад мъж (до една година разлика става, повече не), защото женската хубост има свойството да... ъъъ... повяхва, та няма да се притеснявам, че конкуренцията е млада и свежа, а аз приличам на леля му. Трябва да изглеждам поне колкото него на възраст. Relaxed Лично мнение, разбира се.
Имах такава колежка. Леля, мъжът й изглеждаше до нея като момченце. Смешно беше в нашите очи, тя може и да се е чувствала добре, не знам. Бяха се взели отдавна, когато тази разлика просто не е личала толкова и имаха деца, та затова и може би още бяха заедно (заради децата). Доколкото знам, имаше някаква мистериозна жена в живота му, която уж го сваляла, пък той нямал нищо общо с нея според съпругата. Не, не, мерси. Rolling Eyes

За колежата ти не знам, ма на мен лично изобщо няма да ми пука дали в нечии очи съм “леля, а до нея застанало момченце”.
Направо не мога да повярвам, че има хора, които си мислят, че останалите се интересуват и вълнуват от тяхното мнение. И отделно връзката не се създава, за да стоите красиво един до друг. Това въобще не е определящо за едно семейство.

# 96
И все пак, за предпочитане е да се усещаме ако не красиво, то най-малкото - хармонично един до друг.
Мен не че ми е важно дали не изглеждам дъщеря на мъжа си, но околните казват да не се тревожа за това 😂

# 97
Звучи малко тъжно човек хем да си мисли за сериозна връзка, хем да се притеснява, че ако погрознее може да го оставят. Притеснения за разлики като "малък е, не сме на един етап", да, но за визия... После какво следва, ревност от всяка по-млада и по-хубава, която го е погледнала?

# 98
И все пак, за предпочитане е да се усещаме ако не красиво, то най-малкото - хармонично един до друг.
Мен не че ми е важно дали не изглеждам дъщеря на мъжа си, но околните казват да не се тревожа за това 😂

Ама как се усеща двойката е съвсем отделно от това как я възприемат околните.

Сигурна съм, че тук има много хора, които ще кажат Джордж Клуни и Анджелина Джоли не са нищо особено… ма на тях пука ли им - не. Трудно всички да ни харесват. Пък и не е необходимо - въпрос на гледна точка е, кое е красиво и хармонично и кое не е.

# 99
Казах - усет, не гледна точка, и то неслучайно Simple Smile

# 100
Соня, аз друго имах предвид, не че мнението на околните е много важно.
Просто ако друга жена хареса мъжа ти и го поиска за себе си, но ти си много красива, секси и млада (спрямо нея), тя леко ще се обезкуражи, а дори и да не се, мъжът ти няма да свали летвата и да те замени с нея.
В обратната хипотеза обаче тя ще се чувства уверена да го сваля, а той ще е малко по-податлив. Simple Smile

# 101
Моят мъж е 10+ години по-голям от мен. И хич не ме интересува как изглеждаме в очите на хората. И макар, че мъжът ми младее, все пак, разликата си личи. Вярно е, че жените, които го заглеждат, повечето изглеждат като мои лели. Grinning Така че определено разликата играе в моя полза.

# 102
Имам завидна възрастова преднина пред мъжа си, демек - от тия съм, как Сийке.
Не ви съветвам да лежите на таз кълка, човешките отношения не са само секс. С това искам да кажа, че ако сте упорити и се “стараете”, летвата може и да падне ненадейно.
Simple Smile

# 103
От кои си, Дренчи, от много по-младите ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Да имаш самочувствие само защото мъжът ти е по- стар ми е направо смешно.

Общи условия

Активация на акаунт