Той е по-малък от мен. Да дам ли шанс?

• 10 332
  • 196
  •   2
Отговори
# 105
От кои си, Дренчи, от много по-младите ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, в реда, както си ги посочила, но…Фрау го е казала. Да избереш по-възрастен мъж предимно, за да не предпочете друга е меко казано харакири.

# 106
Едва ли някоя е избрала такъв само заради това. Joy
Но си има позитиви от такова естество, да.
Разбира се, в моя случай вече е бивш, както казах (по мое желание). Sunglasses

# 107
Едва ли, но все пак - не се знае. Щом се изтъква като основно оръжие. Повярвай, не е.

# 108
  • София
Ако ще си харесвам чужд мъж, извън дупките на кавала ще ми е, как изглежда жена му Laughing

# 109
  • София
Той ако налита на младо, единственият позитив в такава разлика по този параграф би бил, ако никое друго младо не би го взело Joy

Иначе познавам мъже, с много красиви жени, които изневеряват яко. И такива, с не толкова, също Joy Та причинно-следствените връзки не могат така лесно да се обобщят. Човекът, възможностите, склонностите, влияят много повече от вида на жената. И с най-красивита жена се свиква, и тя писва. Пък и го има феномена, като е толкова красива си е натиск - да си й до нивото, пък да не я замете друг. Така че, някои свалят напрежението с по-невзрачни.

# 110
Всеки път като видя ново известие за темата все си мисля, че заглавието трябва да е "Тя е по-възрастна от мен, да й дам ли шанс" Wink

# 111
  • София
Не е така. За жената това си е доста сериозно решение и понякога го мисли доста по-сериозно от мъжът в тази ситуация. Мъжете, които харесват по-възрастни, не са чак такава рядкост, а жените, които биха обмислили сериoзно връзка (не просто неангажиращ секс с млад жребец) с някой голяма разлика в годините, не са много.

# 112
По принцип, но в тяхната ситуация не говорим за 10+ или повече години.

# 113
Всеки път като видя ново известие за темата все си мисля, че заглавието трябва да е "Тя е по-възрастна от мен, да й дам ли шанс" Wink
Защо не заглавие "Еднакво ли изглеждам с 10+ години по-младите жени или възрастта е някакъв фактор в женската привлекателност?"
Говорим само за външност, разбира се, привлекателният характер е друго нещо.

# 114
Отношения, в които външният вид е основен фактор, за мен са безсмислени. Привличането в смислените отношения се случва и на много други нива, дори бих казала, че основно на други нива.
Има 25 годишни мъже, които вече започват да приличат на чичовци и 40 годишни жени, които изглеждат по-млади и свежи от тях. Няма значение цифрата. Само емоционалната зрялост.

Та ако ако някоя дама се притеснява дали мъжът й няма да избяга с някоя по-млада и по-красива, значи има много по-големи и сериозни неща, за които да се притеснява... По-млади и красиви ще има винаги, но това, което всеки би могъл да има, ако гледа и с нещо различно от очите си, няма как да се замени толкова лесно.
И не че не трябва да се грижи човек за себе си и външният си вид, но грижата за връзката, комуникацията в нея и интимният ви свят, трябва да е доста по-голяма.

# 115
В темата на авторката става дума за ЧЕТИРИ години разлика, не за 10 и повече! Такава разлика е по-фрапантна на възрастта, в която са сега, а не след десет, двайсет години!
А как се планира и мислиш, какво би се случило след толкова години, при условие, че живота вече те е изненадал..Не ми е ясно!

# 116
Според мен годините са само числа.. сестра ми има връзка с мъж който е с 10 год по малък от нея..

# 117
Защо не заглавие "Еднакво ли изглеждам с 10+ години по-младите жени или възрастта е някакъв фактор в женската привлекателност?"
Само супер неуверена жена, която не знае какво е да е обичана, би пуснала тема с такова заглавие. Дреме ми за по-младите и по-хубавите от мен, ако за него съм най-хубава и желана на света.

# 118
Те това е истината....да си най- желаната, и най - хубавата в очите на ,човека до себе си. Нищо, че съм по- голяма.  Никога не е намирал разлика, дори и след 20 години.  А пък аз, Никога не съм се притеснявала от този факт.

# 119
Само супер неуверена жена, която не знае какво е да е обичана, би пуснала тема с такова заглавие. Дреме ми за по-младите и по-хубавите от мен, ако за него съм най-хубава и желана на света.
Аз говорех обективно, не в очите на възлюбения. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт