Той е по-малък от мен. Да дам ли шанс?

• 10 335
  • 196
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Съвсем обективно си е. Предполага се, че на около 30 вече правите разлика между сексуално привличане и любов.

# 121

Аз говорех обективно, не в очите на възлюбения. Grinning
Обективно, има по-млади и по-хубави от всяка жена на този свят.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 08:11 от Анонимен

# 122
Аз влизам само да кажа, че не ни провървя, но не заради разликата от 4 години, а просто човекът за мен се оказа с твърде много червени лампи. Ясно е, че всеки в началото се старае и показва розовата си страна. Не сме един за друг и прекъснахме контакт.

# 123
Ако имаш желание, можеш да споделиш за червените лампи?

# 124
Кофти, но е добре че сега си го разбрала, а не по-нататък когато евентуално ще са се задълбочили отношенията. Сега горе главата. Присъединявам се към Елунария, ако имаш желание да споделиш. Не се случва често да дават обратна връзка след казус.

# 125
  • София
Я дай да го разчепкаме Laughing

# 126
Много добре се е получило. Ама многo. Ако лампите и сигналите се получат в зародиш, нищо не си загубила, напротив. Де тоз късмет на всички заблудени Wink

# 127
  • По света и у нас
На времето и аз бях склонна да дискриминирам по-младите мъже, но сега като помъдрях виждам разни +ове. Например: 1, Сексът с по-млад мъж би трябвало да е повече и по-често отколкото с по-възрастен. 2, По- младите мъже са много по-лесни за моделиране, а възрастните са невъзможни в това отношение. Мине ли в 40така, край на моделирането, а до 30 все още се поддават. 3, В днешно време, при положение, че всеки трети е гей/би/транс и тн, ако си намерила някой който те харесва и ти го харесваш, не го режи заради това, че се е родил след теб само 4 години. То няма мъже вече, тя седнала да бъде критична.

# 128
Това с моделажа и възрастта не е вярно. Относно секса, няма да споря, и излагам твърдения от опит, но “би трябвло” не кореспондира със заявките за помъдряване.

# 129
Да, плюсът на по-младият мъж е високият тестостерон, което си е голям плюс, няма какво да се лъжем.
Първо много говореше за връзка , как сме щели да запознаем децата, планове за общо бъдеще и така нататък. Колко съм била хубава, какъв невероятен характер имам и така нататък.

В началото беше много мил - цвята, бонбони, да ме закара тук, да ме закара там , да ми помогне с това, да ми помогне с онова и така нататък, но... за жалост...

След 2 месеца, след като бяхме интимни, рязко му се промени поведението. И почна да ме търси само за секс, разговорите да се въртят само за секс.  Не си изпълняваше обещанията. Примерно уговори се да се чуем в 9 часа, аз звъня и гласова поща, върза ми тенекия , после пак иска среща, но не навън естествено .
На последната ни среща се опита да ми подхвърли че на 30 годинин не съм най-младата, уж на шега, но... Баща му му бил казал да си вземе 20 годишна без дете и други такива. Само да щракнел с пръсти и 10 жени щели да дойдат и други такива хлапашки истории.
Писахме си малко и му казах, че ако няма сериозни намарения към мен да не си губим времето и той ме блокира.
Хлапак. Поне секса беше хубав.
Но се чувствам подведена и излъгана. И сега ми е тъжно.
Благодаря ви !

# 130
  • София
Хубавото е, че не си притъпила сетивата си в името на имагинерното щастие.

Успех ти желая!

# 131
Хубавото е, че не си притъпила сетивата си в името на имагинерното щастие.

Успех ти желая!

Благодаря ти !
Аз обсъдих казуса със сестра ми, с една приятелка и с един мой приятел и те са на мнение, че човекът просто хлапашки иска да си избива комплексите. На някои мъже им прави кеф да мачкат умни и хубави жени, един вид - ей сега ще й покажа на тази колко съм готин аз, и тя какво нищожество е.
Да, колкото и да е болезнено, радвам се че прекъснах контакт. Големи приказки в началото - въздух под налягане. Думите и делата не се припокриваха след като станахме интимни, само преди това си държеше на думата.

# 132
А за себе си, която очевидно  формира мнение възоснова на чуждото мнение нещо ще кажеш ли? Щото на мен ми светиш и ти в червено.

# 133
  • София
На последната ни среща се опита да ми подхвърли че на 30 годинин не съм най-младата, уж на шега, но... Баща му му бил казал да си вземе 20 годишна без дете и други такива. Само да щракнел с пръсти и 10 жени щели да дойдат и други такива хлапашки истории.
Писахме си малко и му казах, че ако няма сериозни намарения към мен да не си губим времето и той ме блокира.
Хлапак. Поне секса беше хубав.
Но се чувствам подведена и излъгана. И сега ми е тъжно.
За цитираното щях да го направя на салата. Ще дойдат 10 жени само докато не му се наложи да си вземе детето. Или ще го забрави, както много мъже, щом намерят следващата любов?
Обаче и ти - явно искаш да ни намекнеш, че си хубава и умна, обаче си попаднала на такъв, който ги мачкал.
Не е задължително, просто като си поставила толкова сериозно въпроса, и той е бил категоричен.
Не смятай, че си се минала, като си му "пуснала", нали сексът е бил добър. Да си чувала мъж да се ядосва, че е дал на някоя, пък тя го зарязала?
Никой не е длъжен никому за сериозна връзка. Приказките много мъже ги умеят.

# 134
  • София
Незряла работа общо взето, което си беше очаквано. Разбирам, че ти е тъпо, че си се вързала, но и такива неща се случват. Нека ти остане споменът от хубавия секс и радостта, че ти се е махнал голям идиот от главата.

Общи условия

Активация на акаунт