💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 235
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 485
  • London
Юлиян го прецакаха, но и Веско също.
Веселин също трябва да осъзнае, че при този същия регламент, дори той да беше останал срещу Юлиян (да не говорим срещу Добрин), при наличието зрителски вот, Юлиян щеше да го победи, защото случката с Ана Мария беше съвсем прясна, повечето хора по-скоро помниха това, отколкото различните изблици на Юлиян. Веселин никога нямаше да спечели чрез гласуване. Мен ме учудва, че той наистина таеше надежди.
Това няма еквивалент досега в останалите два сезона:

(от 18:25 мин.)

Кулминация.
Скрит текст:

Развръзка.

Ужас, този го бях видяла в Максимал от малкото, което гледах там останах с впечатлението, че е бил много харесвам участник в Игрите. Тези видеа са си чисто насилие над женския пол. Адски унизително, не носи и на алкохол човека.....брутални комплекси. Момичето не знам как запази самообладание, аз вече щях да съм налетяла на бой.

# 1 486
  • Испания
Разбира се, че не е тайна. Аз и тогава го публикувах в темата.

Няма официално писмо, сигнал, жалба, писани в България или в Испания, които да са останали без отговор. Когато се напише както трябва и грамотно, това респектира.

Имам писмо-отговор с извинение от испанското Министерство на здравеопазването и взети мерки /най-важното/.

# 1 487
Хмммм
Това не го очаквах, че е на хартиен носител.
95% от времето съдържанието на пощенската ни кутия заминава директно в голямата квадратна папка ( кош ), защото е пълна с боклуци. И защото не очакваме никаква кореспонденция, просто директно изхвърляме. И да са отговорили е нямало кой да го прочете значи Simple Smile

# 1 488
  • Испания
Хмммм

Не е на хартиен носител. Отговорът е получен на имейла.

# 1 489
  • Sofia
Само Стоян да не си забрави грошовете и днес, че тя Мани на гърба и главата му се качи...здравето му взе, но е хубаво така и парите да гушне. Искам американски развод!
Точно идвах с предложение да вземе да си ги забрави по-добре.Или-изгубил ги е,не знае къде са,в реката ги е хфърлил...,каквото иска. Mr. Green

И аз ще пропусна епизода тази вечер.Ще чета тук и ако ми хареса развоя,може и да си го върна.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 00:19 от avi10

# 1 490
  • София
Хмммм
95% от времето съдържанието на пощенската ни кутия заминава директно в голямата квадратна папка ( кош ), защото е пълна с боклуци. И защото не очакваме никаква кореспонденция, просто директно изхвърляме. И да са отговорили е нямало кой да го прочете значи Simple Smile
PDF са пратили, може би сканиран лист хартия заради печатите.

# 1 491
  • Испания
PDF са пратили, може би сканиран лист хартия заради печатите.

Да

# 1 492
Да, да, ясно.
Не знам защо няма отговор, може и да е отишъл в спама и да е заминал след време .. божа работа.
Спомням си, че копирах текст от форума и съвсем леко го измених, така че не е грамотността или формата на жалбата причината Simple Smile

Така или иначе е все едно, като прочетох отговора им.

# 1 493
  • София

Ужас, този го бях видяла в Максимал от малкото, което гледах там останах с впечатлението, че е бил много харесвам участник в Игрите. Тези видеа са си чисто насилие над женския пол. Адски унизително, не носи и на алкохол човека.....брутални комплекси. Момичето не знам как запази самообладание, аз вече щях да съм налетяла на бой.
Всъщност, той започна още със завръщането си от елиминационна битка, без да е употребил алкохол. Причината беше, че Ана Мария го номинира - "ти застраши името Панчев"... И до ден днешен Веселин смята, че е харесван от зрителите и от останалите участници, нищо чудно така да се е представил в Maximal Revenge.
*Сега видях, че си написала "не носи и на алкохол". Да, това отключи още повече агресията, която той по принцип носи.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 20:46 от La Vikinga

# 1 494
Новата песен на Паулина. Нямам коментар аз, не е моята музика.

# 1 495
  • София
Веско бе голямата звезда на Максимал.
Непрекъснати синхрони, навсякъде с тежкото си мнение. Стожер на морала и патриотизма. Обран, съвестен, честен, джентълмен, абе мъж за чудо и приказ.
И останалите му се възхищаваха, даже е бил любимец на Милен от сезон 2.
Готов е направо за парламента, само да си намерия някоя, която да му глади ризите. 😉

# 1 496
Аз в Максимал го харесвах Веселин примерно, много добро представяне на арената направиха с Роберта. Много повече, отколкото в ИВ.

# 1 497
  • London
Новата песен на Паулина. Нямам коментар аз, не е моята музика.

Тази песен предполага сексапил, фатално излъчване.....и Паулина бам, нито грим, нито червилце, нещо да подпомогне това усещане. За сметка на това гледа телешки. Рекламира се и някакъв сапун отгоре на всичко. За нея е ясно защо е влязла ....за да й помогне някак си с музиката да е по-разпознаваема.

# 1 498
А защо не напишете писмо до СЕМ и за от отношението на Стоян към Мани и Кремена, което е доста по-скандално от това на Веско?

# 1 499
  • София
А защо не напишете писмо до СЕМ и за от отношението на Стоян към Мани и Кремена, което е доста по-скандално от това на Веско?
Може да се каже, че също е недопустимо. Но не е по-скандално.

Общи условия

Активация на акаунт