💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 272
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Така е.
Подсигуриха се отвсякъде. А преиграванията са били на финала да е Добрин срещу Юлиян, за да спечели доброто срещу злото (хахаха).
а не Веселин срещу Юлиян. Там е драмата. Юлиян го прецакаха, но и Веско също.

# 1 471
  • Испания

Днес на Мартин куршум трябва да му леят.

# 1 472
  • Козлодуй
Мартин е много хубав с риза, но Гала е като вещица облечена пък другата като шут Simple Smile

# 1 473
Гала за Хелоуин ли се е приготвила?

# 1 474
Само Стоян да не си забрави грошовете и днес, че тя Мани на гърба и главата му се качи...здравето му взе, но е хубаво така и парите да гушне. Искам американски развод!

# 1 475
  • София
Те Хелоуин ли са празнували Simple Smile
Ще му ги вземе грошовете Мани,нали за това отиде-да събира пари за две седмици имунитет.

# 1 476
  • London
Най-умното нещо, което са направили е да няма зрителски вот.

# 1 477
  • Испания
Гала за Хелоуин ли се е приготвила?

Предполагам. Става и без маска, и без грим, и без нищо специално.

Нашите празници не знаем, но за чуждите не забравяме.

# 1 478
  • София
Юлиян го прецакаха, но и Веско също.
Веселин също трябва да осъзнае, че при този същия регламент, дори той да беше останал срещу Юлиян (да не говорим срещу Добрин), при наличието на зрителски вот, Юлиян щеше да го победи, защото случката с Ана Мария беше съвсем прясна, повечето хора по-скоро помниха това, отколкото различните изблици на Юлиян. Веселин никога нямаше да спечели чрез гласуване. Мен ме учудва фактът, че той наистина таеше надежди.
Това няма еквивалент досега в останалите два сезона:

(от 18:25 мин.)

Кулминация.

Скрит текст:

Развръзка.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 01:54 от La Vikinga

# 1 479
  • София
Спомням си, че до онзи наистина скандален момент с Ана Мария се пишеше упорито, че Веско е избрания на продукцията с общото си представяне и държане досега (и не е като да нямаше логика, представяше се стабилно в игрите, бе лидер на племето си, говореше обрано и имаше много последователи в социалните мрежи), но скандала с арията не е бил плануван и са сменили сценария в движение. Трябвало е да мислят резервен вариант.
Не знам колко е вярно, но така се пишеше и то от няколко потребители, които уж са били там и са знаели неща...

# 1 480
  • Испания
Достатъчно ми беше да им гледам противните физиономии по време на формата. Сега - не.

Подех кампания за писане до СЕМ. Отговорът им беше логичен. Тупарев си опича нещата.

Тогава някои съфорумци искаха да копират моето писмо, но им казах, че ще е подозрително.

Здравейте!

Пиша Ви по повод на излъчен тази вечер епизод от формата "Игри на волята" и това, което се случи в края на епизода между Ана-Мария и Веселин Панчев. Не за първи път въпросният участник Панчев унижава Ана-Мария, но тази вечер беше нещо потресаващо. И това беше излъчено в национален ефир.

Защо този участник не беше елиминиран? Защо продукцията не взе необходимите мерки този психически тормоз да бъде спрян още в неговия зародиш?

Във време, когато жените са малтретирани и убивани от съпрузи /бивши и настоящи/, приятели или просто непознати, е напълно недопустимо институциите да стоят със скръстени ръце и да позволяват подобна гавра да бъде излъчена в национален ефир.

Недостойно поведение на участниците в коментарното студио след епизода, е друга тема. Позволяват си да имитират участници от формата, подигравайки се с техни недостатъци, реплики и изразяване.

Ужасена, огорчена и потресена съм от това, което виждам.

С надежда, че все още нещо може да се направи,

името ми

# 1 481
Веско имаше сериозна база фенове.
И голяма част одобряваха тормоза над АнаМария.
Така че имаше шансове според мен, въпреки, че случката с АнаМария не е била предвидена.

Аз знам, че тогава пуснах жалба и още чакам отговор от СЕМ.

# 1 482
Аз вече доста сериозно започвам да си мисля, че цялото предаване е по сценарий, а участниците са псевдо актьори. Имат си договор за определено време, знаят кога трябва да отпаднат. И особено като гледам понякога колко нелепи звучат изказванията им. А битките изобщо нямат нужда от коментар. Истина е, че е по-добре да го гледаме като зле режисиран филм, а не като реалити. Тъй като според мен нищо реално няма там.🤷

# 1 483
  • София
Смайли,
ако не е някаква тайна, какво са ти написали като отговор от СЕМ?

Бенгън,
спомням си, че имаше много възмутени хора тогава, явно не са смогнали да отговорят до всички. Ама последствия никакви... Явно след Ванко 1, Тупарев много внимателно подбира и участниците (макар че с такива като Георги и Тодор си играеше с огъня) и какво може да се излъчи и какво не и как се е защитил с разни там договори и клаузи.

# 1 484
Смайли,
ако не е някаква тайна, какво са ти написали като отговор от СЕМ?

Бенгън,
спомням си, че имаше много възмутени хора тогава, явно не са смогнали да отговорят до всички. Ама последствия никакви... Явно след Ванко 1, Тупарев много внимателно подбира и участниците (макар че с такива като Георги и Тодор си играеше с огъня) и какво може да се излъчи и какво не и как се е защитил с разни там договори и клаузи.
Аз имам само автоматичен отговор от системата им, че молбата ми е приета.
И след това нищо Simple Smile
Определено имаше сериозна вълна в темата тук, че Веско е човекът на Продукцията. И след инцидента с АнаМария се е наложило да избутат Добрин на финал с Юли вместо него. Къде е истината не знам, но ми изглежда логично и обяснява цялата кампания на Веселин в социалните мрежи по време на целия сезон.

Знам, че ТЪпарев е загубил лиценза си за ББ заради Ванко1. С Тодор си беше риск също. За Георги не знам да има прояви, касаещи намесата на полиция и съд.

Общи условия

Активация на акаунт