💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 936
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 770
Полимир да си оправи акнето и да си вземе един хубав душ, преди да си позволява да говори за чуждата красота, или липсата на такава, според неговите високи стандарти.

# 1 771
Димо май се опитва да хване дракона ,за да не се обърне и Стоян заедно с него.От малкото,което се вижда май е на ръба.
Иначе имам и аз съмнения, че нищо не е такова каквото го представят и участниците са си доволни и от предаването и от екипа.Просто се монтира по начин да предизвикват коментари и панаири.Възможно е наистина и да си знаят кой ,кога ще си тръгне.
Гледах някакъв лайф на Неделчо и Туджаров  с участници от минали сезони ,говореха за предстоящ all star сезон и всички бяха ентусиазирани и искаха да ги поканят ,за да вземат отново участие.

# 1 772
Защото дракона е в самия десен край на основата и има голяма вероятност да тръгне да пада на пясъка, което би могло да доведе до неволна контузия на играча.

# 1 773
  • София
Да, ние ги изкарахме някакви престъпници чак.
Чак пък толкова...
Но много лош монтаж. Много. Имам чувството, че са взели най-големите некадърници в България.

# 1 774
И аз не мисля, че Димо е бутнал дракона. Не е и нужно, играта беше подбрана като за Мани. Вижда се, че Мани е силна точно в този тип игри. Ако бяха направили игра с плуване и гмуркане, с някакви силови елементи, тогава Стоян щеше да спечели. Но ясно се вижда, че играта беше направена така, че Манка да победи.

# 1 775
Е тя и АнаМария за мнооого малко не елиминира Юли в подобен тип игра. Игра като игра - ако си добър печелиш, ако не си - губиш Trollface Иначе е подбрана игра, в която Мани е добра. Няма драма, цирка продължава. Който иска гледа представленията, който не иска - не ги гледа. Ръководството на цирка би сменило програмата само ако много голяма част от представленията се играят пред камерна публика.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 01:37 от Bengun

# 1 776
Ако се махне Мани всяка интрига ще се загуби, ще гледаме само спорт. Така им стои като трънче в петата на червените.

# 1 777
Тая Мани и Чък Норис не може да я махне от Игри на волята.

# 1 778
И все пак - там повечето са като актьори и си има сценарий. Защо да е чудно, ако продукцията се е разбрала с дадени участници (не всички) да излязат в точно определен момент? Моят мъж чак мисли, че им плащат да се правят на маймуни, но тук не съм сигурна. Но не гледаме нормално спортно шоу - това е ясно.

# 1 779
ТЪпарев пари не дава. Само "голямата" награда.

# 1 780
Това ме разсмя - видях го във фейса:

# 1 781
Интересно обаче, не получи имунитет за следващата седмица от номинации Мани вчера за победата си в елиминацията. Още едно правило от миналия сезон, което явно не е актуално през този. Което е кофти, защото сега практически връщат възможността един играч непрекъснато всяка седмица да ходи на дуели. И явно от Продукцията искат Мани да е този играч.

# 1 782
  • Козлодуй
Казали сте всичко за тази пародия, само да добавя Защо Стоян е на розовия дракон, а Мани на зелен? Обикновено до сега жените играеха с розов цвят Simple Smile Предполагам в последния момент са ги наредили защото розовия е бил по-хлабав Simple Smile

# 1 783
Мен ми направи впечатление разговора на Морунов,че Неделчо уж не можел да спи и нощем ходел да се разхожда и Мани ходела след него явно да си говорят.Не гледам много извън битките,но такава ситуация не са ни показали до сега,явно не са ги хванали или не са искали да се знае.Според мен Неделчо не искаше да си разваля реномето за пъзелите,затова не даде шанс на Морунов и така бързо и спечели предимство.Въпреки че по вероятно е да играе с нея и да лицемерничи пред Морунов и Стоян.

# 1 784
Неделчо се е готвил за това участие и човекът се опитва да прояви стратегия- да не забравяме, че като профи трябва да има вкус към "драмата". Ходовете му изглеждат обмислени. Всъщност не Туджаров, а Неделчо е "стратег". Но ако вземе да падне от Мани ще е епохално. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт