💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 092
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 195
  • Sunshine state
Няма вече смисъл от спойлери, хората обсъждащи ги - доволни, или не, издават всичкко.
Андрей за мен е абсолютно безхарактерен, един вид като изтривалка си го ползват , доста е неприятен. И да се скъса да играе, все ми е тая.

# 196
Като цяло добри финални думи от Елизабет към Жълтите, особено към Борис.

# 197
аахахаха какви високопарни слова от Елизабет! Не харесвам Симеон, но от къде на къде ще го обвинява ''ти ме постави в тази ситуация'', тоест никой няма право да я номинира ли?
Симеон бил разрушил племето, че то преди нея много хора отпадаха и играта е вече почти индивидуална.

Андрей не страда ли прекалено много за сестричето си? Няма повече да я видя, без нея тук не ми е интересно... на мен не би ми било приятно, ако съм жена му да слушам такива неща. Ще я видя чак след предаването... леле леле

Смехът на Елизабет е много неприятен. Красима е на нейната възраст и я нарича ''малката'', кученце на някои хора Grinning

# 198
Този Симеон е психопат май, шантава реакция.

# 199
  • Испания
Елизабет се държи като Паулина. Никой няма право да я номинира. Пък и акъл раздава.

# 200
  • Sunshine state
Едва се изтрайва малката лигла дори и от един запис, а Андрей става досаден с неговите драми по нея.
Симеон не е добре..

# 201
Много странна реакция на Симеон, чак се чудя колко е истинска. Защото ако е истинска, не са добре нещата.

# 202
  • Испания
Андрей се обърнал с гръб и яде. Възпитание!

В началото го харесвах и говорих многократно с него, тук /в темата/ обяснявах колко е страхотен, но след като се залепи за лиглата, стана друг човек. Все ми е тая какво ще стане с него.

Мисля, че никой от шампионите няма да е победителят.

# 203
Елизабет как жегна Симеон, хареса ми, че успя.

# 204
И сега какво Ралица каза че е последна битка демек отшелника влиза с 700 гроша в някое племе ли?Това от анонса за след рекламите.Пффф,дано Мартин спечели.

# 205
За мен всеки финален победител различен от Андрей или Морунов ще е като при първите два сезона - шампион по заместване. Все още вярвам, че крайния победител тази година ще е логичен, за разлика от предишните две години.

# 206
Малкото бастунче Joy

Пък мис Ели е много секси, ама такива снимки за лично ползване, моля, че не отива на учителка такова предизвикателно облекло.

# 207
А аз мисля, че точно шампион ще бъде победител. Или Морунов, когото предпочитам.
Подозирам, че още тази вечер двете мишленца ще се съберат в новото племе. Grinning

# 208
  • Испания
Скрит текст:
А аз мисля, че точно шампион ще бъде победител. Или Морунов, когото предпочитам.
Подозирам, че още тази вечер двете мишленца ще се съберат в новото племе. Grinning

О, да! Аз също. Ще вземат кесиите на Мартин, за съжаление, за да ги дадат на лиглата.

# 209
Много неприятна Елизабет. Това кой може за го изтърпи?

Общи условия

Активация на акаунт