💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 901
  • 2 013
  •   2
Отговори
# 480
  • В светлината на слънцето
Много ми стана мъчно, че отпадна Мартин. Симпатичен ми стана - и като поведение, и като игра. Елизабет ми е неприятна като поведение, но не мога да отрека, че е добър състезател. Снощи стисках палци за Мартин, но като видях играта и ми стана ясно за кого е подредена. Плюс силно клатещата се стойка на Мартин, за сметка на по-стабилната на Елизабет. Ама кои сме ние да подозираме продукцията в задкулисие.

# 481
Явно и масовото неодобрение на Елизабет е някакъв необясним феномен, ама какво ли разбирам аз. Явно "всички" сме прости.
Просто сте няколко човека които пишете нон стоп едно и също, и на хората на друго мнение не им се занимава с вашият хейт.

# 482
И според мен Жълтите се разпадат. Първи ще избират Приключенците, ще дръпнат Борис, като най-силен. Следват Бойците, те на ранената Красима, няма да се "хвърлят", Симеон едва ли, но Андрей е ловък и бърз, ще го вземат. Приключенците, отвръщат със Симеон и Красима остава за Бойците.

според мен андрей е по-силен от Борис. но някакси изгуби симпатията ми.

# 483
За мен лично само Морунов е близо до подготовката на Андрей. Борис има по-голяма чиста сила от тях, но е на километри назад като кардио и издръжливост и от двамата. Не подценявам и Симеон, според мен също е с по-добра издръжливост от Борис.
Дано Морунов и Андрей се съберат в едно племе, така ще е ясно за кого ще викам до края на формата Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 09:48 от Bengun

# 484
  • София
Тъкмо щях да отговарям на коментара с книгите, от гледната точка на човек, прочел повече книги от Елизабет, тоест повече от една, и той изчезна. Bowtie

# 485
Яд ме е, че отпадна Мартин. Наивна и чиста душа е той. Силен беше като играч, но тази игра не беше неговата.
Елизабет е от най-противния ми тип жени. Голямата съблазнителка, тези сини очички за какво били? Тя мънчката, сладичката. На ръба с инфантилното ми идва. Естествено, че не искам да се връща в играта, особено с всички тези пари.
Жълтите бяха потресни, техният влак се движеше все назад.
Изненадах се от Рабухчиев, който най-много се оплакваше, че му тежат гредите.
Мани издъни отобора. Язък й за всичките й претенции. А Паулина как я изтърпяха да развява коси и да дудне и то баш във финалната част на играта, когато този с топчето даже не трябва да диша.
Нямам идея честно казано кое племе ще разформироват днес.
Статистиките тук в темата ги прескачам. Свръх безинтересни са ми, така че си оставам неинформирана, кой в какво води. А и тези от продукцията никога не знаеш, каква статистика ще изкарат. Ако е такава за най-много пъти оцелял на елиминации играч. Май е Мани Непобедимата Grinning
Ще видим. Толкова не са ми интересни, че някак не мога да се развълнувам.

# 486
Жал ми е за Мартин, искаше ми се да стигне до финал, дори и да спечели... страхотен като човек. Мисля, че въпреки всичко той спечели от участието си!
В същото време, много се радвам, че Елизабет победи, тя е друг мой любимец. Страхотна е като игра, страхотен сладур също като човек.

Послдната игра между племената, Приключенци влязоха доста трудно в тази игра, но накрая станаха и най-добри. Страхотно представяне на Стратимир с топчето, браво!

Ако се разпадат Жълтите, тези, които избират втори, предполагам ще са Бойци, ще бъдат адски прецакани. Ще трябва да вземат Красима, която е на нивото на Мани в игрите, адски зле, втори куц кон.

И все пак, мисля, че ще разцепят Бойците, тъй като през сезона имат найм-ного загуби, нещо, което се мрънкаше в предните сезони от феновете на формата... сега ще са си взели поука според мен, както направиха с грошовете.

Надявам се в крайна сметка да разделят Жълтите и Бойци да могат да избират първи, за са избегнат трътката да влезе в отбора им.

# 487
След като скоро ще бъдат 2 племената, не могат ли и основните дразнители от трима да станат двама? Много ли искам? Как да се насладя на нагласените им игри като допълнително някои участници дразнят с коментарите и поведението си? Аз специално не мога да гледам само и единствено представянето на участниците и да се абстрахирам от гадния им характер. Миналата година имахме Йоанна, която беше доста добър играч, но с отвратителен характер. Не можех да "викам" за нея. И сега не мога да симпатизирам на Елизабет, която не е нито по-силна, нито по-комплексна от Йоанна. Как някои я смятат за сладка и готина като от километри си личи що за стока е - не знам. Както е шок за някои хейта по Елизабет, така е шок за мен, че може да се радвате на такъв човек.
Никак не вярвам, че ще разпаднат племе, различно от Жълтите. Но вярвам, че точно играчи от Жълтите ще стигнат най-напред, до самия финал.

# 488
Борис пусна лайф в ИГ

# 489
Борис пусна лайф в ИГ
Моля те да направиш сбит преразказ за тези, които сме на работа. Grinning

# 490
Аз мисля, че всички бихме искали да гледаме Елизабет в игрите, само да не говори Simple Smile Според мен тя точно по детски си преиграва и хиперболизира разни случки, прави проблеми от нищото... Почти съм сигурна, че мрази Красима заради нещо супер дребно, което тя си навива непрекъснато на пръста, изкарва го голяма драма и проблем, и така.. мисля, че е типично за малките.

# 491
  • Испания
Лайв с Борис

Отговаря на въпроси, които му изнасят.

Сериозна изненада е представянето на отшелника. Тогава разбират отношението на Симеон към играта.

Не може да каже кой е най-добрият.

Кучето му е порода бигъл.

Приятели са със Симеон, въпреки че е имало момент на неразбирателство.

Положително е мнението му за Морунов. Сега като го гледа отстрани, много адекватно се държи за ситуацията, която е в племето.

Близък е с някои хора още по време на игрите. Не споменава имена. Не е в лоши отношения с никого.
Последната седмица му е била тежка за гледане заради разрива в племето.
Не се присламчва към едната двойка или другата. Винаги е искал да бъдат всички заедно.

Андрей, за него, е много комплексен играч. Доста особен като човек и характер, но всеки е различен.

Мнение за Мани. Тя всъщност по телевизията изглежда много по-добре и много по-разбрана, отколкото е в действителност. Тръгнеш ли стрещу нея, става страшно.

С Мартин са комуникирали малко, само по време на няколко игри на арената. Видял е, че е много добър и искрен.

Влязъв 90 кг в игрите, излязъл 74 кг.

Не може да се вижда с много хора, защото е много зает.

Дали има нагласени игри, е лично мнение на всеки.

Питат го много за надениците, а той е вегетарианец.

Любимата му реплика на Димо предстои да бъде казана. Бил страхотен.

Включи се Алекс. Не пиша нищо за негови лайвове и сега няма да пиша какво каза.

Борис му казва, че от игрова гледна точка, би се накефил на игрите, които са били след напускането му.

От играта с дърпането Борис има белези на врата. А за тези белези има и продължение. Имало е момент, който е подсилил белезите.

Борис е бил изключително тъжен заради разделянето на лагери.
"Както казваш и ти, сами сме си фирма. И аз съм си фирма".
Борис е преживял, минал е този период на разделяне на лагери, но сега го гледа и пак му е мъчно.

Коментират Мани, че от два месеца има 15 минути игра - отиване и връщане до терена.

Борис е подстригал Алекс в резиденцията.

Борис не иска да изразява мнение за отделните играчи.

Този, който е във формата, има причина да е там. Психолозите са видели нещо.

Не им дават дрехите, но някои са си взели някоя дрега.

Синхрони е имало по час на човек. Какво се излъчва, е въпрос на монтаж и преценка на продукцията.
Епизодите не са кратки и не могат да дадат абсолютно всичко. Хората, които правят това нещо, знаят какво правят за зрителя - мнение на Борис.

Много внимава какво говори и говори политкоректно.

Намерили са истински приятели в предаването.

Мой коментар: истински приятели, ако не са изяли заедно една торба сол???

Станислава е искала да продължи, въпреки контузията. Тя би продължила и без глава.

Нямало битка, на която Борис не се е раздал. С никого не се е скаал. Периодично се вижда с някого.

Борис би предпочел да не ги "разпадат", но би предпочел да е с приключенците. Не е в играта, за да интригантства.

Мой коментар: Радвам се, като гледам как се разбират.

Водещите са там на заплата и не могат да бъдат себе си.

За нищо не съжалява. Остава една голяма обица на ухото.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 11:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 492
То е ясно, че няма реална причина. Но малката просто не се спря, все едно нещо супер сериозно е станало, кръвна обида. Да не забравяме, че Красима е на същата възраст като Елизабет, а разликата в поведението им е огромна.

# 493
Каза за Андрей, че е особен човек и характер, но е непобедим в определени игри и условия.
За Мани каза, че с нея може да има нормална комуникация, но тръгне ли един път разговора на въпреки става страшно.
Дали има нагласени игри - отговори, че всеки си има лично мнение.
За любимата реплика на Димо към него - каза, че предстои
За Кечи и Българ ми отговори на въпроса - харесват му, но каза, че са много преекспонирани, но и така трябва да бъде.

Включи се и "Победителят"

Алекс отново намила, че Продукцията си е наумила да ги разпадне.
Каза, че не гледа игрите Алекс.
Спирам да го отразявам него.

Борис каза, че са започнали да трупат умора след като са останали по-малко.
Борис също каза, че сам си е фирма и играе сам, не влиза в съюзи.
Каза, че му е мъчно сега, като гледа последните десетина дни и че отново преживява разкола в племето.
Борис каза, че няма случайни хора попаднали там, и че психолозите са подбирали по типажи.
Не са им дали дрехите, но някой са успели да си вземат Simple Smile
Свалил е 15 килограма по време на игрите.
Сценарии нямат, не са им казали това да стане или онова, просто са им задавали въпроси и те са отговаряли. Записвали са много синхрони, Продукцията ги е монтирала и показала както е решила.
Борис каза, че Стейси много е искала да продължи, имала е голямо желание и хъс за разлика от други играчи.
Борис каза, че за Морунов може да каже само положителни неща.
Борис каза, че предпочита да не ги цепят, но ако ги разцепят предпочита да е при Приключенците, защото може би би се разбрал по-добре с хората там.
За Димо и Ралица каза, че са уникални симпатяги и че работят там на заплата и не трябва да са себе си.
Борис каза, че за нищо не съжалява в участието си в ИВ, но остава голяма обица на ухото.

# 494
Явно и масовото неодобрение на Елизабет е някакъв необясним феномен, ама какво ли разбирам аз. Явно "всички" сме прости.
Просто сте няколко човека които пишете нон стоп едно и също, и на хората на друго мнение не им се занимава с вашият хейт.

Абсолютно. Освен това коментарите са пълни със злоба и обидни квалификации. Да не харесваш играч и да поддържаш други разбирам, но така да мразиш и плюеш някого от телевизора… направо ми е непонятно.

Според мен също ще има някаква врътка и въпросната статистика за нищо няма да послужи и пак жълтите ще бъдат разпаднати. Аз не съм гледала миналите сезони и много се вълнувам за новия етап в играта!

Общи условия

Активация на акаунт