💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 938
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 510
Всеобщия любимец на темата Андрей я хареса.
Чак пък всеобщ...

# 511
А тогава защо не харесвате Симеон? Не е като да се представя зле в игрите. Не го харесвате, защото не го намирате за читав човек. Тогава защо е странно, че някои не се кефим на Елизабет поради същата причина?
Персонално аз не харесвам особено много Симеон, защото позицията от която стартира участието си беше възможно най-печелившата в играта. Персонално продължавам да мисля, че е човекът на Продукцията през този сезон. Нямам особени забележки към него за представянето му на арената.

# 512
Дааа, вярно, че беше замесена и някаква питка Joy

# 513
  • Испания
Феновете на Мани /8-10-годишни хлапета/, които купуват фанелките ѝ. Но пък кой стои зад тях? Родителитеее.

Аз ѝ скрих очите. Иначе Мани си ги публикува с открито лице.

# 514
Симеон може и да е човек на продукцията, ще видим. Той получи втори шанс и е при Жълтите, които най-вероятно ще се разпаднат. Елизабет получи втори шанс и стана отшелник, като в момента е най-богата. В момента тя е в доста по-изгодна позиция от Симеон. И от всеки друг.

# 515
Симеон може и да е човек на продукцията, ще видим. Той получи втори шанс и е при Жълтите, които най-вероятно ще се разпаднат. Елизабет получи втори шанс и стана отшелник, като в момента е най-богата. В момента тя е в доста по-изгодна позиция от Симеон. И от всеки друг.
Времето ще покаже дали съм имал основания за тези си мисли.

# 516
  • Испания
Дааа, вярно, че беше замесена и някаква питка Joy

Красима месеше до чешмата, мъжете се бяха скупчили около нея. А зад гърбовете им, на масата, Елизабет и Габриела премиваха кокалите на Красима. После тя им била виновна.

А Елизабет ще получи трети шанс, като я върнат от плажа.

# 517
А Елизабет ще получи трети шанс, като я върнат от плажа.
Ами не.
Връщането на отшелника в племената не е нов шанс, това е края на фазата на отшелника и е заложен в концепцията на играта. И е наградата за която отшелника се бори - да стане пълноправен член на племе.
Независимо кой играч е. Все едно да се твърди, че Мартин щеше да получи трети шанс, ако беше спечелил срещу Елизабет вчера.

# 518
JoyУмирам от смях с тази тема. Значи аз не мога да имам лично мнение изградено на база на представяне на даден участник било в игри, било като коментари, било като отношение с другите играчи, а се оказва, че е само на база:
1. Щото Алекс бил нахейтил някого
2 .Щото Андрей я бил харесал/се сближил с нея
3. Щото завиждам
4. Щото нещо си
Ами не, честно казано нито едно от изброените не ми е водещ фактор.
Нямам против всеки да харесва различни играчи, но нека да приемем личния избор, без излишно да се драматизира.
Дреме ми, че някой не харесвал Красима. Ами за много неща и аз не я харесвам, но ако ги слагам на един кантар с Елизабет изборът ми ще е за едната, ако е с друг на кантара не мога да й гарантирам на Красима оставане в играта Joy Адвокат не смятам да ставам на никого.

# 519
  • Варна
Не харесвам Елизабет, но на момиче на 21, и то необвързано, точно сега му е времето да ходи разголено, да флиртува и да се чувства секси. Също и да прави глупости. Не е грозна, тялото ѝ е младо и стегнато, малко мъже биха ѝ отказали. Сега са ѝ най-хубавите години, няма да се държи и да мисли като пенсионерка.

+1
Доста познати мъже симпатизират именно на Елизабет. Дори моят собствен.Grinning
Пък нека и се търсят кусури тук в темата. На мен ми е безразлична както и останалите участници.

Първите 2-3 седмици симпатизирах на разни участници, след това започнах да гледам предаването като сапунка и ми стана по- интересен сюжета, развитието на " филма". Вече въобще не не вълнува кой кога ще отпада, по интересни са ми ситуациите в които биват поставяни участниците и съответно реакциите им. Simple Smile

# 520
Така или иначе идеята е отшелникът да се върне при останалите по някое време. Но идеята е също този отшелник да седи известно време изолиран, а не да се върне само няколко дни след като е станал отшелник. Затова смятам цялата линия с отшелника за тъпа и недоизмислена.

# 521
Защо се правите на неразбрали? Кой е казал някъде да харесвате Елизабет? Въпросът е в епитетите, които се сипят по нейн адрес. И аз не я харесвам особено, не харесвам и Мани, и други също не харесвам, но има начини и начини да се изрази мнение. Който разбрал, разбрал.

# 522
Не харесвам Елизабет, но на момиче на 21, и то необвързано, точно сега му е времето да ходи разголено, да флиртува и да се чувства секси. Също и да прави глупости. Не е грозна, тялото ѝ е младо и стегнато, малко мъже биха ѝ отказали. Сега са ѝ най-хубавите години, няма да се държи и да мисли като пенсионерка.

+1
Доста познати мъже симпатизират именно на Елизабет. Дори моят собствен.Grinning
Пък нека и се търсят кусури тук в темата. На мен ми е безразлична както и останалите участници.

Първите 2-3 седмици симпатизирах на разни участници, след това започнах да гледам предаването като сапунка и ми стана по- интересен сюжета, развитието на " филма". Вече въобще не не вълнува кой кога ще отпада, по интересни са ми ситуациите в които биват поставяни участниците и съответно реакциите им. Simple Smile
Освен да пожелаем на мъжа ти Елизабет под елхата.

# 523
Защо се правите на неразбрали? Кой е казал някъде да харесвате Елизабет? Въпросът е в епитетите, които се сипят по нейн адрес. И аз не я харесвам особено, не харесвам и Мани, и други също не харесвам, но има начини и начини да се изрази мнение. Който разбрал, разбрал.
Епитетите винаги говорят повече за пишещия, отколкото за човека за когото са използвани.

# 524
  • Испания
JoyУмирам от смях с тази тема. Значи аз не мога да имам лично мнение изградено на база на представяне на даден участник било в игри, било като коментари, било като отношение с другите играчи, а се оказва, че е само на база:
1. Щото Алекс бил нахейтил някого
2 .Щото Андрей я бил харесал/се сближил с нея
3. Щото завиждам
4. Щото нещо си
Ами не, честно казано нито едно от изброените не ми е водещ фактор.
Нямам против всеки да харесва различни играчи, но нека да приемем личния избор, без излишно да се драматизира.
Дреме ми, че някой не харесвал Красима. Ами за много неща и аз не я харесвам, но ако ги слагам на един кантар с Елизабет изборът ми ще е за едната, ако е с друг на кантара не мога да й гарантирам на Красима оставане в играта Joy Адвокат не смятам да ставам на никого.

Абсолютно! Подписвам се под всяка твоя дума. Дори не ми се занимава да пиша и да си губя времето, защото не виждам никакъв смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт