💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 365
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 645
Който победи ще бъде с Манка до финал! Играта като за оставане във формата!

# 646
Не съм фенка на Симеон и общо взето не ми пука за него, но стискам палци да стигне по-напред от Елизабет. Ей така - нарочно. Всички са го нарочили, а той не е бил в брутални издънки.

# 647
Пък аз съм по същите причини за Елизабет, защото тук сте я нарочили.

# 648
Не съм фенка на Симеон и общо взето не ми пука за него, но стискам палци да стигне по-напред от Елизабет. Ей така - нарочно. Всички са го нарочили, а той не е бил в брутални издънки.
Нищо чудно да стигне по-напред. Аз лично продължавам да го смятам за човек на Продукцията него.
Иначе самото му влизане в играта е брутална издънка, никога нямаше да мине трасето, ако нямаше престой 5мин като наказание за неможенето.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:18 от Bengun

# 649
Тя интрижката си я вкарват от предаването, с въпросите на Ралица.
Нека да наблюдава Стратимир : ))
А и викаш Морунката наивна се подаде на провокацията. Интерсно що не им разказа как си разделиха картофите например?
Не помня точно какъв беше въпросът на Ралица, ама чак до Елизабет стигнаха.

# 650
  • Стара Загора
[quote author=Blackbling link=topic=1380000.msg43702035#msg43702035 date=163527317

,....о, просто ми е интересно, след като според някои хора предаването е нагласено, унизително и т.н., и т.н., защо го гледат?
Как може нещо, което ти се струва нагласено, да ти е интересно? Или просто са някакъв вид мазохисти?
[/quote]
  Елементарно. Вълнуваме се не от резултата от игрите, защото е нереален , а гледаме сериал и гадаем какво ще измислят сценаристите и се разочароваме, когато се чувстваме подценени .

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 22:02 от wanconboy

# 651
Не ми е интересна капитанската битка. Уж съм за Морунов, но в случая ми е все тая.

# 652
  • Испания
Морунов е по-слаб и ще мине по-лесно.

# 653
Играта ми се струва честна, без вмешателство на продукцията. Морунов играе по-добре.

# 654
Хитро си свали торбичката с ключове Морунов без да разплита въжето до края му. След това и шанса му помогна при стрелбата с брадвите. Води много убедително на Стратимир, който беше по-бърз до брадвите.

# 655
  • София
Трябва да изключат подобни елементи с брадвите. И миналия сезон беше така.
Толкова интересна бе играта до брадвите. После дуел нямаше. Тъпо и жалко.
Сами си го правят това.
Стратимир мяташе по-хубаво брадвите от Морунов, но тук е до огромна доза шанс. Още повече, че Стратимир го удари това въже поне 10 пъти и то в началото още.

# 656
  • Испания
13 минути преднина на Морунов, но това, както знаем, в ИВ не значи нищо.

# 657
Боже, тоя Димо ми наду главата 🤯

# 658
  • София
Много грозно, каруцарско псуване от Морунов.

# 659
Трябва да изключат подобни елементи с брадвите. И миналия сезон беше така.
Толкова интересна бе играта до брадвите. После дуел няма.
Съгласен съм.
Елемента с брадвите развали дуела.
Но има все още някакъв илюзорен шанс Стратимир, много си зависи от точността.

Общи условия

Активация на акаунт