💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 896
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 780
Дано Елизабет стане червена ( на мястото на Мани ), че симетрията на Тупарев ме притеснява леко Simple Smile Сега са петима мъже и две жени срещу четирима мъже и три жени. Да не вземат да ги изравнят и на полов принцип и като резултат да се получат две племена с четири мъже и три жени Simple Smile
Все пак звездите ми говорят, че Елизабет и Красима ще са в едно племе. И в компанията на Андрей Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 13:46 от Bengun

# 781
  • София
Дано Елизабет стане червена ( на мястото на Мани ), че симетрията на Тупарев ме притеснява леко Simple Smile Сега са петима мъже и две жени срещу четирима мъже и три жени. Да не вземат да ги изравнят и на полов принцип и като резултат да се получат две племена с четири мъже и три жени Simple Smile
Все пак звездите ми говорят, че Елизабет и Красима ще са в едно племе. И в компанията на Андрей Simple Smile

Ами дано, но ако може да е на мястото и на Крамена и Мани. Макар, че ако и двете ги няма, а Елизабет е на тяхно място, аз не виждам как ще побеждава другото племе, освен в игри с елемент късмет.

# 782
  • Sunshine state
Дано изобщо да не стигне до племе Елизабет, викам аз. Андрей веднага започна да се жали  как са го подтискали, горкия него, в племето. Сакън да не се изкара жертва. И въпреки него, симпатизирам на Бойците днес.

# 783
Скрит текст:
Ами дано, но ако може да е на мястото и на Крамена и Мани. Макар, че ако и двете ги няма, а Елизабет е на тяхно място, аз не виждам как ще побеждава другото племе, освен в игри с елемент късмет.
Не си права според мен. Приключенците имат огромно предимство в чистата сила пред Бойците при тези състави на племената. Има поне няколко битки, играни в преходните сезони където Приключенците са явни фаворити в момента. Лично аз очаквам да се получи доста равностойна борба между племената.

# 784
# 785
И една усмихната Елизабет за компания на Милена Simple Smile

# 786
Не съм изненадана, че Горилата и Мутрата са близки извън формата. Все пак и двамата са експерти по нанасяне на телесни повреди.

# 787
  • София
Скрит текст:
Не си права според мен. Приключенците имат огромно предимство в чистата сила пред Бойците при тези състави на племената. Има поне няколко битки, играни в преходните сезони където Приключенците са явни фаворити в момента. Лично аз очаквам да се получи доста равностойна борба между племената.

Така е, има почти изцяло физически битки, които обаче завършват с пъзел. И при състав Бойците без Кремена и Мани, но с Елизабет, то те ще стигат до този елемент не много след Приключенците. А, стигнат ли, то Неделчо най-вероятно ще ги отвее. Но, иначе да, по-равностойна ще е борбата на този етап, но ако поне Мани я няма, и Елизабет е на нейно място в този отбор. Сега както са двете племена, почти нямат шанс бойците според мен.

# 788
Нека някой със сигурна информация ме успокои:
Скрит текст:
Във Фейсбук упорито се твърди, че на финал са Елизабет и Андрей. Андрей уж е ясен - победител е. Но нали уж малката лигла не е сред последните трима? Да не би финалната тройка да се състои не от Андрей, Симеон и Паулина, а от Андрей, Симеон и Елизабет? Ни Паулина харесвам, ни Елизабет, втората играе по-добре, но напоследък ме дразни повече и от Поли. Някои твърдят, че Елизабет печели, други пък казват същото за Симеон, но не им вярвам.

# 789
Скрит текст:
Скрит текст:
Така е, има почти изцяло физически битки, които обаче завършват с пъзел. И при състав Бойците без Кремена и Мани, но с Елизабет, то те ще стигат до този елемент не много след Приключенците. А, стигнат ли, то Неделчо най-вероятно ще ги отвее. Но, иначе да, по-равностойна ще е борбата на този етап, но ако поне Мани я няма, и Елизабет е на нейно място в този отбор. Сега както са двете племена, почти нямат шанс бойците според мен.
Много от битките през втора фаза ( грубо 2/3 ) са изградени на принципа на индивидуални дуели, носещи точки за племето или последния оцелял носи победа за племето. Персоналната тежест на всеки играч за представянето на племето е по-голяма в сравнение с първа фаза. Има и игри на щафетен принцип с пъзел, но те най-често са за Територия и по-рядко за спасение от номинация.

# 790
Скрит текст:
Андрей не го харесвам вече, а и се видя, че не е баш най-силен/комплексен, но имаше някакви снимки как чисти прозорци за да си изкарва пари, човекът. Поне е работлив и има семейство, той и във визитката си беше казал, че парите не им стигат. Пределно ми е ясно, че не са чак зле финансово, но ме разбирате какво имам предвид. Доколкото четох спойлерите се коментира за победител той, Елизабет, Паулина или Симеон. От тази група само за Андрей няма да ме е яд, ако спечели. Не казвам, че ще се радвам, но поне няма да се ядосвам. 

# 791
А защо смятате, че Кремена и Мани ще отпаднат първи от бойците? На мен ми се струва по-вероятно първа да си отиде Красима. Тежка е, контузена е, за физическа сила имат Кремена, за пипкави елементи, или такива, на които им трябва лек играч, имат Мани. Нито е необходима като коалиционен партньор на мъжете, за да я пазят. Мани и Красима май биха пратили.

Интересно ми е сините кои ще номинират първи - Милена се представя по-добре на женските елементи от Поли, но пък Поли може да замества Вальо на пъзелите. Вальо и Симеон?

Всъщност в тази фаза как ставаше отпадането?

# 792
Интересно ми е сините кои ще номинират първи - Милена се представя по-добре на женските елементи от Поли, но пък Поли може да замества Вальо на пъзелите. Вальо и Симеон?
Всъщност в тази фаза как ставаше отпадането?
Има отново две битки за спасение от номинация. Загубилите отиват на съвет и номинират двама за битката за спасение от елиминация. На нея може да има четирима играчи от едно племе, ако племето загуби и двете битки за спасение от номинация. След това следва елиминация между останалите последни двама на битката за спасение от елиминация.

Аз харесвам Поли, но според мен Валентин е много по-добър от нея в логическите игри. Да, може да заеме позицията му, но аз не бих рискувал още от самото начало с такава промяна.
Като най-уязвим за номинация от Приключенците мисля, че едната позиция е за Милена, втората може би за Симеон.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 15:46 от Bengun

# 793
  • София
Ще е уникална грешка ако приключенците номинират Вальо.

# 794
  • Испания
Андрей се постара, Морунов предаде, че трябва да номинират Симеон.

Общи условия

Активация на акаунт