💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 174
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 050
И като отстрани Стоян, кой ще ги влачи, носи и бута?

# 1 051
Спойлер.
Скрит текст:
Много тъпа снимка от утрешната битка,тая Манка ще доунижи Стоян.Харесвам го,с право се ядоса снощи че пратят ли го срещу нея е пътник.Уж Кремена си отиваше тая седмица,а то кво се оказа.Замине ли си и Стоян хептем спихват бойците,няма им я вече грубата сила.А имат нужда.

# 1 052
Ъ-ъ-ъ-ъ, така ли се гледат врагове?

# 1 053
Спойлер.
Скрит текст:
Много тъпа снимка от утрешната битка,тая Манка ще доунижи Стоян.Харесвам го,с право се ядоса снощи че пратят ли го срещу нея е пътник.Уж Кремена си отиваше тая седмица,а то кво се оказа.Замине ли си и Стоян хептем спихват бойците,няма им я вече грубата сила.А имат нужда.
Скрит текст:
Това не е ли Кремена на снимката?

# 1 054
ДА
Скрит текст:
Явно са удволетворили желанието на Стояна.
Петък кубчета реди Кремена с него.
Предполагам той отпада.
Нещото се завръща с нови 200гроша, за да купят пак гласове и да отстранят я Морунов, я Неделчо.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 10:41 от AnMary

# 1 055
Те си мислят, че могат. И си вярват, че го правят честно и почтенно.
Да, няма да има изометрия в директна елиминация във втората фаза, може да си го запаметите някъде и после да ме цитирате ако сбъркам.
В три сезона дотук подобна битка не е имало на този етап от борбата.

Кремена или Мани са пътници в петък (която се изправи срещу Стоян). И да не позная, голяма работа, дреме ми.
Не е имало подобна битка в предишните сезони, защото я нямаше Мани. Joy Тази година мотото на формата е "Мани на финал".

# 1 056
Не бях гледала 5-6 предавания и сега влизам в час;
Мани както ми досаждаше, таками стана смешна и сега вече ЕВАЛА-такъв некадърен, но нахален дразнител не бях гледала;
Харесвам Андрей, Борис, Морунов,Рабухчиев .... жени май само Елизабет; Харесвам ги като играчи и амбиция и се надявам някой от тях да победи във формата;
Смятам,че Стоян ще е на елиминация с Кремена;

# 1 057
  • София
Уф, тази тема трябва да се чете поне с половин ден закъснение, с тези спойлери е като минно поле.

С номинацията си Стоян си плаща за своята глупост и самонадеяност (която той явно представя като "мъжкарство"). А бутането на Мани напред от страна на продуцентите наистина вече става абсолютно абсурдно и отблъскващо.

# 1 058
С номинацията си Стоян си плаща за своята глупост.
Какво имаш предвид?

# 1 059
Спойлер.
Скрит текст:
Мани е,как въобще я объркате с Кремена,вижте и краката.Дано Стоян победи,но не вярвам честно казано.

# 1 060
  • Където морето целува небето...
Спойлер.
Скрит текст:
Мани е,как въобще я объркате с Кремена,вижте и краката.Дано Стоян победи,но не вярвам честно казано.
Скрит текст:
Много, много ме е яд!!! Стоян не може да победи Манка в редене на тухлички. Не може да ѝ се дава всеки път такава игра. Бясна съм!!!

# 1 061
Абе тая Кремена е много зле. Всеки път като трябва да реши нещо поглежда Манка, и каквото Манка каже - това е. Изумена съм. Да не са и те нещо сестри Joy А Стоян си личи, че се е усетил каква е далаверата на Мани с продукцията.. че с който и да отиде Мани на елиминация го побеждава, затова каза, че е "силен играч" Grinning

# 1 062
  • София
С номинацията си Стоян си плаща за своята глупост.
Какво имаш предвид?

Имам предвид както това да се отказва неведнъж да се възползва от предимство, което е на негово разположение, при условие че всички останали го правят - така сам да се поставя в неизгодна позиция, не оползотварява възможностите, които му дава самата игра; така и това, да не вземе грошовете си на съвета (ако все пак е узрял за необходимостта да се възползва от предимството си).

# 1 063
Специално за грошовете не смятам, че "са им ги забравили", тъй като от продукцията приложиха друга тактика, така че и да си бяха в тях нямаше да ги използват. А именно реда на офертиране - питаха първо Стоян - той както знаем ще държи докрай да не ги ползва (щото е тарикат, нали), после питаха Морунов, който към този момент не виждаше никакъв смисъл да купува допълнителен глас и дори да бяха в него нямаше да купи - не се чувства застрашен, нелогично е първи да купи допълнителен глас ей така... Но пак казвам - продукцията добре ги "изигра" с реда на офертирането Simple Smile

Освен това нали не смятате, че ако забравените грошове бяха на Мани или Кремена примерно (а продукцията желае да им даде предимство), Ралица нямаше да каже: "Вие разполагате с тези грошове, може да ги използвате сега и ще очаквам утре на арената да ми ги предадете."

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 10:38 от Stаrk

# 1 064
А дали е възможен този сценарий:
Скрит текст:
Мани все пак пада в играта срещу Стоян. И тъй като е Мани и "заслужава" втори шанс, а битки на плажа на отшелника вече няма, да й предложат да си смени племето.

Общи условия

Активация на акаунт