💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 180
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 125
Според мен се представя добре в игрите - не е уау, не е и зле, средна работа. Но изражението му и постоянните му звуци на горила на мен лично ми идват твърде дебилни.

# 1 126
Почти съм спряла с предаването и затова не пиша. Идвам само с един спойлер, случайно попаднал ми от фейсбук 
Скрит текст:
Скрит текст:
В петък Стоян отпада от Мани на играта на баланс, на която Паулина спечели капитанската. Сигурен спойлер. Другата седмица отпада Красима.

# 1 127
И пак от ФБ
Скрит текст:
След 2-3 седмици Мани отпада от Поли

# 1 128
  • София
От програмата на Нова Simple Smile
В понеделник от 20.00ч. започва Кошмари в кухнята.

Спойлер от Фб
Скрит текст:
Още в началото на сезона една жена беше написала ,че Мани си тръгва 11-та.Наби ми се в главата,звучеше ми абсурдно,но май натам отиват нещата

# 1 129
Ох, айде стига с един и същи спойлер 10 човека. Разбрахме. Поне тези като мен, които всичко отварят наред, но явно тези дни ще спра, че то аман.
Друго, което ми направи впечатление, че гласът на Поли не се чу или някой редактор не е издържал и й е изключил микрофона, та се чуваше само гласът на Милена.
Странни ми бяха много Борис и Андрей. Борис като голям водач се показа, а пък Андрей не млъква.

# 1 130
Май темата ни напъплиха някакви приятелки на Ментето, дето се надпреварват да я хвалят и издигат за шампион. Не знам Мани като се гледа сега не я ли е срам.
Статична еднокомпонентна игра за елиминация във втора фаза никога не е имало и не вярвам да има.
Аз пак да питам онази игра с плочките,  които трябва да се нареждат докато играча държи на въже плоскоста към кои игри спада?Към многокомпонентните и динамичните ли?Ако е така,  не сте прави за Мани;)))

# 1 131
Скрит текст:
Ама естествено, че Мани би паднала от Паулина. Едната любимка на продукцията може да отпадне само от другата любимка на продукцията. Хич не се изненадвам. Поне няма да гледаме и Мани в обединеното племе.

# 1 132
Сега изгледах снощния епизод, не съм чела всичко, но общо взето ми изниква следното:.  " Носи Мани, да те номинира!"

# 1 133
  • София
Онова с падащите плочки, което спечели Мани за какво се брои?Такова може ли да има?

Тази игра беше между четирима.
Аз имам предвид елиминационна битка между двама. Когато единия си заминава.
Вече три сезона поред на елиминационна битка един срещу един не е имало статична битка/изометрия.
Ако хипотетично имаме дуел Стоян - Мани и сложат такава игра, вече дори и за стандартите на Тупарев ще е нагло и безпардонно и ще поругаят всичките си 3 сезона накуп. Направо да се закриват.
Така че го изключвам. Ако стане все пак, което е абсурдно, то живи и здрави да са. Голям праз. Хич и не ми пука, отдавна, отдавна.

# 1 134
Писмо на дете към идола му Мани. Close
Скрит текст:

# 1 135
Това писмо може да мине и за подигравка Grinning

# 1 136
Интересно наистина, че Рабухчиев изобщо не изглежда отслабнал, докато Морунов е заприличал на оново същество от филма за пръстена с изцъклените му очи- Амгъл се казваше. И на подлост го докарва.

# 1 137
Аз пък за Симеон се чудя, продължава да дебелее...

# 1 138
Скрит текст:
Май темата ни напъплиха някакви приятелки на Ментето, дето се надпреварват да я хвалят и издигат за шампион. Не знам Мани като се гледа сега не я ли е срам.
Статична еднокомпонентна игра за елиминация във втора фаза никога не е имало и не вярвам да има.
Аз пак да питам онази игра с плочките,  които трябва да се нареждат докато играча държи на въже плоскоста към кои игри спада?Към многокомпонентните и динамичните ли?Ако е така,  не сте прави за Мани;)))
Явно знаеш нещо, което аз не знам.
Да, това за което говориш е статичен един компонент.
Ако е така, както казваш просто ще изкопаят ново много по-дълбоко дъно  от Продукцията. Не, че много ще ме изненадат. Малко - да. Но явно са решили да ходят по главите и на зрителите Тъпарев и ко. Не, че много ми пука.

# 1 139
  • София
Аз пък за Симеон се чудя, продължава да дебелее...
И Симеон и Красима и Паулина са видимо наедрели, явно въглехидратите са им повечко.

Общи условия

Активация на акаунт