💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 175
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 020
....
Когато става въпрос да отидат на елиминация, да, крият се. Лесно е, номинирай Мани и лази до финал. 😉
Стоян ли е лазил? Или Неделчо или Морунов? Кой?
Що се отнася до това да бъдат номинирани и да отидат на арената, и тримата.
Пояснявам ти го за втори път, т. че го прочети добре и не ми задавай отново хлъзгави въпроси: не говорим за елиминационните битки, а за самата елиминация.
Повече няма да ти отговарям.

# 1 021
А и нормално да не иска да играе срещу Мани, защото всички вътре не са идиоти и знаят, че рискуват много срещу АкваМани (т.е. срещу продукцията)
А между него и Кремена нещата са и лични. И на миналия съвет, Кремена гласува срещу него и той за нея.
Като гледам играта утре, то и без да саботира нямат шанс червените. Симеон е по-млад и здрав от Стоян, остава и да загуби такава игра. Ше се изложи много. Така че бойците на съвет и да видим кое ще надделее. Това че им е писнало от Мани и искат да я разкарат или да са лоялни към Стоян и личното му желание.

Но каквото и да стане, Кремена постъпи много глупаво. То че няма акъл си личи само като я погледне човек.
Може би за първи път този сезон ще искам да не се номинира Мани, за да изгърми Кремена. 50 на 50 ми е. Все тая.
Но изключвам загуба на Стоян. Не виждам как ще загуби от тези двете, дори и едната да има предимство. Просто защото играта няма как да е изометрия. Ако е такава от продукцията ще погазят всички правила вече и не вярвам да стане, защото вече дори и за тях бутането ще е прекалено видно.

Ама ти вярно ли мислиш че има някакви правила,  които продукцията не може да прегази?До сега защото беше толкова прикрито бутането на Мани,  че направо никой не се усети;))))

# 1 022
Ни принципи има, ни правила. Този сезон е жалък. Очаквам утре да кажат на Мани, че отива директно в обединеното племе - просто ей така. Те и причини вече не трябва да си измислят.

# 1 023
  • София
Те си мислят, че могат. И си вярват, че го правят честно и почтенно.
Да, няма да има изометрия в директна елиминация във втората фаза, може да си го запаметите някъде и после да ме цитирате ако сбъркам.
В три сезона дотук подобна битка не е имало на този етап от борбата.

Кремена или Мани са пътници в петък (която се изправи срещу Стоян). И да не позная, голяма работа, дреме ми.

# 1 024
Май темата ни напъплиха някакви приятелки на Ментето, дето се надпреварват да я хвалят и издигат за шампион. Не знам Мани като се гледа сега не я ли е срам.

# 1 025
....
Когато става въпрос да отидат на елиминация, да, крият се. Лесно е, номинирай Мани и лази до финал. 😉
Стоян ли е лазил? Или Неделчо или Морунов? Кой?
Що се отнася до това да бъдат номинирани и да отидат на арената, и тримата.
Пояснявам ти го за втори път, т. че го прочети добре и не ми задавай отново хлъзгави въпроси: не говорим за елиминационните битки, а за самата елиминация.
Повече няма да ти отговарям.
На  елиминации номинират хора, които искат да се махнат от отбора. Това не е страх, това е отвращение и умора и нежелание за съвместно пребиваване в племето. Изобщо не е хлъзгаво и не е криене. Много си е даже точно и ясно - Мани - вън! Тя е толкова .... зле, че само Крмена я иска в отбора, и то само за да не е сама жена там.

# 1 026
Средно интересна игра и много забавен съвет.
Днес ме впечатли Паулина, в това бурно море се справи за жена направо супер. Андрей явно хич го няма в плуването. От мъжете май само Симеон е по-зле от него. Кремена тотал щета. Да си беше сложила една жилетка, щеше да плува много по-бързо. Толкова тъпо си наредиха тунела бойците, че ме беше яд да ги гледам.
Изненадах се на реакцията на Стоян спрямо Паулина. На база на какво пък да не я понася? Че те ако са в едно племе, тя ще го дразни повече и от Мани май Joy
Репликата на Неделчо, че и приключенците биха гласували за Мани така ме разсмя. Голям шемет е на моменти.
Стоян се наигра яко. Абсолютно идиотски реагира. Бахти и агресивния тип! Той щял да определи срещу кого да играе, той щял да саботира. Е това вече е дъно. От къде на къде 5 човека трябва да му играят по свирката и да гласуват за Кремена, за да му угодят?
Не ми е ясна играта за предимство, защото в първи сезон май нямаше такава, а втори не съм го гледала.
Утре все пак ще се надявам бойците да спечелят.

# 1 027
Май темата ни напъплиха някакви приятелки на Ментето, дето се надпреварват да я хвалят и издигат за шампион. Не знам Мани като се гледа сега не я ли е срам.
Статична еднокомпонентна игра за елиминация във втора фаза никога не е имало и не вярвам да има.
Иначе за Мани - не е луд този, който яде баницата. А от това, което пише в ИГ Мани за ИВ и своето представяне - изобщо не се срамува. Даже се гордее колко е добра Simple SmileJoyJoyJoy

# 1 028
Ивана от миналия сезон. (Не е за хора със слаби сърца Close Joy)
Скрит текст:

# 1 029
Кремена не се води по акъла на Мани, а по този на Неделчо. Имам спомен, че той ги подтикваше да номинират Стоян. Мани последните седмици хвана двуличието на Пъзелчо и започна да номинира него.

# 1 030
Неделчо е голям! И Приключенците вика ако можеха, щяха да гласуват за Мани! 😂😂😂
А Красима за Полимир ли каза, че нещо не разбрах. Поли ревнувала, гледала я лошо.

То тя обича да се изтъква, че привлича мъжкото внимание.. 😂
Някакви комплекси, дефицит на внимание... клиничен случай!

# 1 031
Мани каза на Кремена да вземе и 4те гласа и Кремена я послуша, въпреки че измрънка първо да вземе 2. А в предния епизод Кремена се опита да се прилсамчи към мъжете преди обединението точно. Явно не са били далновидни и Мани е успяла да я обработи междувременно.
Но е тъпо че мъжете бяха без грошове. А може пък така да им е казано, иначе как щяха да сработят грошовете на жените ако имаха срещу себе си дори само 50 от Морунов или Стоян. Може и подновената дружба между двете също да е сценарий. Вече всичко ми се вижда предварително планирано.

# 1 032
Голяма мания по Красима обаче. Всеки пост е за Красима 😃

Неделчо е голям! И Приключенците вика ако можеха, щяха да гласуват за Мани! 😂😂😂
А Красима за Полимир ли каза, че нещо не разбрах. Поли ревнувала, гледала я лошо.

То тя обича да се изтъква, че привлича мъжкото внимание.. 😂
Някакви комплекси, дефицит на внимание... клиничен случай!

# 1 033
Ралица обаче доста от парите на Бойците успя да прибере тази вечер. Отделно да похарчиш 200 гроша без да си гарантираш продължаването в играта е най-голямата глупост до момента правена от играч в ИВ.

# 1 034
Аз подозирам, че спи с продуцента и явно е добра! Grinning Иначе няма логика Grinning
Еее, стига де!Ако само спи ,то файда няма!😜
Въобще никой с никого не спи , а ситуацията е резултат от договорки и финикийски знаци.
Както виждате тази година няма биещи се да се рекламират в ИВ.
Та, ситуацията е следната:Един от рекламодателите се съгласява да бъде такъв, нооо само , ако избере човек, който да продължи толкова време във формата, колкото иска.
Заседание1: Тупарев и сие-става дума за едни 💸,пет снимки на логото и някой некадърник, който да откара възможно най-напред(О, ние това си го можем,тренирахме го 1сезон)  а и ще си пълним предаването. Решено!!!
Заседание2:Теле..Ра и сие-направихме им супер предложение..Моля, регионалните мениджъри да намерят служителя, който най-малко работи, от когото има най-много оплаквания и да го пратят в ИВ.Парите, които даваме за реклама , ще се покрият от обезщетенията и загубите , заради и от "работата"на този служител.  Решено!!!
Заседание 3:Тупарев и Теле...си стискат ръцете , всеки доволен и с единствена мисъл-е браво на нас!Решено!
Епизод 1до ...в ИВ-Изгрява звездата на Мани! И така докъдето е решено, драги останали участници и изтерзани зрители!

Общи условия

Активация на акаунт