💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 360
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Евала, Стояне!
Мъжкар та дрънка.
Браво. Айде сега, Кременка аут! би трябвало да уважават молбата му
в краен случай Манката е аут!

Хахах, някой ги бил проклел. Магии правил някой.
Ами да, има една магия в отбора. Църна, Сиганска - г-ца ТЪ

# 1 231
Тези момчета на по двайсет + години изглеждат доста по-стари...

# 1 232
Ралице, защо споменаваш само младите момчета? А младите момичета? Нали цял сезон мелиш за жените? Само уважението на младите момчета ли е важно и има тежест за теб? тц тц тц

# 1 233
Много оригинално сравнение с Бианка Панова, няма що Sad

# 1 234
Тая Кремена е много зле с акъла. Изхарчи си 200 гроша, за да рискуват да загубят един от най-силните си играчи. Криво разбрана женска солидарност.

# 1 235
# 1 236
Ахахаха .. контра при игра за Елиминация:)
Предимство, каквото ще е принципно погледнато, но  кръстено контра Simple Smile
Сценаристите ...

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 11:02 от Bengun

# 1 237
Тая Кремена е много зле с акъла. Изхарчи си 200 гроша, за да рискуват да загубят един от най-силните си играчи. Криво разбрана женска солидарност.
Така или иначе в някакъв момент щеше да му дойде времето. Основната цел е постигната - достатъчно дълго се задържа в най-гледаното ефирно време, за да може да рекламира разни неща в Инстаграм. Честито, вече е инфлуенсър.

# 1 238
  • Брюксел / София
Браво на Стоян! Достойно игра, без изобщо да е нужно. Може да е агресивен на моменти, но има усещане за чест и мъжество.
Пак да кажа, аз бих саботирала играта с кеф, ако бях на мястото на Стоян.

# 1 239
Контрата е готино предимство. Ама Стоян нали го играе голям. Явно е преглътнал, че ще ходи с Мани на елиминация, щом иска гмуркане.
Смятам, че ако не ги беше заплашвал, че ще съботира играта, нямаше да се напъне толкова и щеше още по-рано да пусне, то беше ясно, че нямат шанс. Мани минава трасето за 3 пъти повече време, Неделчо цели Луната

# 1 240
  • Където морето целува небето...
Ако Манка/Кремена утре победи Стоян, то тя ще вземе неговите грошове, както и тези за победата и пак ще си купи имунитет/гласове на следващия съвет. И така току виж мърдата добута до обединеното племе. Сценаристите, осъзнайте се!!!

# 1 241
  • София
Аз ако бях сценарист нямаше да позволя никакви битки за предимство, нито контри, нито предимства.
В моите представи директната елиминация трябва да е сложна многокомпонентна игра с разнообразни елементи и без такива в които има шанс (като мятането на брадва да среже тънко въженце).
Плуване, гмуркане (или гребане), сложни препятствия ; халки/мост ; копаене ; мятане (нещо за точност) и евентуално пъзел на финала, но може и без него, не съм им фен. Но ОК, лошо няма.

Това ти е играта.
всичко останало е несериозно.

# 1 242
Аййй, трима мой любимци. Този пост заслужава да се цитира.Blush

Хареса ми много тази игра, защото всеки имаше възможност да се изяви, най-накрая и Мани да участва в тези игри. Милена ми е много приятна за гледане, толкова фина, а се справя блестящо.
Паднах от смях - магия им били направили Joy

# 1 243
Ами глупаво е да държи грошовете Стоян.
Сега ще отидат при една от Кремена или Мани Sad

# 1 244
  • Испания
Тъ говори, че Стоян бил нагъл. Кой го казва!

Общи условия

Активация на акаунт