💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 172
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 365
И аз си мисля, че Милена ще отпадне по някой много нелеп начин. Не знам дали ще успее да влезе в обединеното племе. Предполагам ще отпадне преди Паулина, а е по-комплексен играч от нея.

# 1 366
  • London
В днешно време на екран на добри и възпитани хора се лепят етикети глупави и наивни. Ама моля ви се.....Close

# 1 367
Но Мартин наистина си беше глупав и наивен. Не мога да кажа на черното бяло. И не всички добри хора са глупави, поне аз в обкръжението си имам примери за добри и стойностни хора, хитри и с акъл.

В днешно време на екран на добри и възпитани хора се лепят етикети глупави и наивни. Ама моля ви се.....Close

# 1 368
  • София
Преди малко случайно хванах част от интервюто с Мартин. Много добро впечатление ми направи, направо се чудя как са го оставили толкова дълго време в играта като е твърде свестен. На мен не ми пречи и да гледам само Мани-та, но поне да спестят на свестните хора унижението да са на подигравка.

# 1 369
За мен Милена е по-добър играч от Елизабет. И тя минаваше по халките, бърза е, има сила, за разлика от Елизабет се спрява много по-добре на пъзели. По-комплексна е. Но смятам, че ще я изгонят преди Елизабет. За мое съжаление. Милена на този етап от играта мога да кажа, че е най-добра от жените.
Мартин е много свястно момче. Дано има късмет и да попада на хора, които няма да злоупотребяват с добрината му.
Изобщо в престоя му на плажа такава фрапантна разлика имаше с онова бичме Симеон.

# 1 370
Лайф на Борис в ИГ
Борис и Чарли в Борисова градина

Борис за Горилата - изключително способен и добър човек, изненадал го е с уменията си
За Стоян - готин, раздава се в битките, много отслабнал. Не е бил прав да каже на съвета, че заради него са загубили вчера играта. Предимството им вчера при минаването на трасето не му е оставил шанс.
За Мани - това което е казал Неделчо, че едва ли има човек който да не гласува за нея от всички племена е вярно.
Поли - поляризиран играч. Ако е добра в нещо е добра, ако не е - не е . Ако свикнеш с начина и на комуникация има много добро и забавно в нея.
С Бамби и Елена не успява да подържа често връзка, заради различните градове, но се чуват от време на време.
Борис каза, че с всички от ИВ се разбира, но с някои не подържа контакт.
На реката как прекарват времето- търсят червеи, дърва, джанки, треви и други битови дейности.
В игрите го е ядосвало некоректната игра, и двойното тълкуване на ситуациите.
За Валентин - след Неделчо най-добрия в логическите игри.
Не може да посочи най-любима битка, каза, че първата териториална е една от любимите му и че няколко тепърва предстои да се излъчат.
Не може да прецени точно кой е по-силен от Стоян и Симеон, но би казал Симеон заради годините му.
Какъв спорт гледа - Борис гледа силов трибой, тежка атлетика и кросфит. Започнал е с борба и от време на време също гледа.
Мани - Кремена - в някой елементи Мани е по-силна, в чистата сила Кремена е по-добра.
Коя е най-силната жена - отговори Красима, Елизабет, Паулина и Милена.
С коя жена се е разбирал най-много и добре - отговори, че не може да отдели една, каза, че с всички се е разбирал.
Каза, че не се опитва да командори Приключенците. Каза, че винаги е правил салта след победа, но не са били излъчвани досега.
ИВ дават неповторимо усещане, който иска да пробва - да пробва.
Вчера са нямали право да движат кошовете по време на играта.
За Стратимир - изключително бърз, ловък, не е изключително силен, но за някой постове в игрите е незаменим.
За Милена - не случайно е една от добрите скачачки в България, много добра атлетка и много силен играч.

Валентин се включи.

Борис каза , че ако Жълтите не се бяха разпаднали плановете им са били да вземат Валентин и Милена от Приключенците.
Каза , че разпадането на Жълтите и разделянето им е направило игрите много интересни при това разделение. Жалко за Бойците при това стечение на обстоятелствата. Ако Мани е била при Приключенците биха гласували единодушно също за нея. Защото на арената всяко племе в което е тя трябва да се съобразява с неможенето и .Борис не си е купил тениска с АкваМани, но Валентин обеща да му купи Simple Smile
Любима храна на Борис - яйца с домати и краставици Simple Smile
 Ще направи отделен лайф за храненето Борис.
За поздрава им с макарена след битка - каза, че много са се забавлявали, когато са го правили, но това в никакъв случай не е проява на неуважение към Бойците.
Валентин се е занимавал със стрийт фитнес. Борис каза, че не е бил изобщо изненадан от доброто му представяне в някой от елементите от игрите.
За коментарите на водещите - не са се засегнали, а и не са ги чували по време на игрите. Димо и Ралица не са проявявали лично отношение според Валентин, на работа са там и са звеното между играчите и Продукцията.
Борис каза, че 80-85% от всички коментари за предаването са за Мани, това показва какво се гледа, какво се харесва и какво предизвиква трафик. Каза, че Продукцията си разбира от работата.
Борис каза, че според него Морунов е най-добрия плувец от всички племена.
Защо е влязъл в ИВ - да се предизвика, да изживее приключение и да даде добър пример.
Каза, че Симеон му е един от най-близките му хора, давал е всичко за него, винаги си е държал на думите с изключение на един съвет.
За Красима и Андрей дали се разбират извън ИВ - каза, че се съмнява изобщо да комуникират.
Има сериозна приятелка, Елина, която много обича от много време.
За Елизабет - много силна като играч, но много го е изненадала като гледа сега епизодите.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 15:30 от Bengun

# 1 371
Не е трудно да си положителен образ на фона на Мани, Паулина или Елизабет. Тъжно ми е, че показват как подобни девойки "отстраняват" български професионален войник и служител на МВР- лансирани като с по-добри качества. За сравнение- погледнете в съседна Турция как масово се произвеждат серияли, възвеличаващи тези институции. (например вървящият в момента "Разузнаване" -Tescilat- с публика от повече от 13 млн.души на държавния канал). Как да имаш после доверие на институциите? Или да вземеш да се ваксинираш? Много тъжно...

# 1 372
  • Испания
Преиначава се действителността, като няма други аргументи.

От лайва на Борис за Елизабет - със сигурност е един от хората, които много са го изненадали, гледайки сега отстрани.

# 1 373
  • София
И аз си мисля, че Милена ще отпадне по някой много нелеп начин. Не знам дали ще успее да влезе в обединеното племе. Предполагам ще отпадне преди Паулина, а е по-комплексен играч от нея.

Е, много ясно. За нивото на продукцията е ниска летва. Не прави сеир, така че закъде е тръгнало това момиче? Къде, къде е по-интересно да гледаме козарката как се лигави и мъчи козичките...

п.п.
Мартин е събирателен образ. Не го познаваме за да му се лепи етикет на наивник, но да, имаше точно такъв вид и поведение.
Изобщо прекалено много се изостри нещо темата за което до някаква степен вина нося и аз, но просто ме побърква подобно нагло погазване на етика и морал заради един определен участник... Ще си ударя виртуална спирачка, доколкото мога, но само до довечера, хаха Нее, майтап, за съжаление вече съм се примирил със съдбата на Стоян. Спойлери не съм отварял, просто този общ тон ми е познат, не съм от вчера в такива теми... Да не говорим за четкането на Стоян от продукцията снощи. Тези филми сме ги гледали вече, уви.

# 1 374
Аз очаквам да останат трима бойци и седем приключенци. Grinning Не виждам как бойците биха могли да победят в каквато и да е елиминационна битка.

Важно е Тупарев какво вижда;)

# 1 375
Поради каква причина Елизабет ще се връща в племе при евентуална следваща победа? Мартин победи няколко пъти и не се върна?

# 1 376
  • София
Защото Елизабет е по-привлекателна като образ - малка блондинка, която е доста силна и издържлива.

# 1 377
Поради каква причина Елизабет ще се връща в племе при евентуална следваща победа? Мартин победи няколко пъти и не се върна?
Елизабет няма повече битки. Битката с Мартин беше последната битка на отшелника през този сезон.
В понеделник ще заеме мястото на отпадналия играч в племето на Бойците.

# 1 378
  • Испания

Защото така е решил Тупарев. Но той обича и най-малкия зачатък на любовна история.

И преди писах, че за мен ѝ се дава допълнителен шанс, а на някои не беше даден и втори. Но... никой не ни е обещавал справедливост и честност.

# 1 379
  • София
Трансформацията на Стратимир. Извинявам се ако е пускана по-рано. 

Този човек ме следва в инстаграм, а и аз него, но не знаех,че участва.Представяте ли си колко гледам Simple Smile .Изобщо не гледам, само слушам.Аз освен Мани, Стоян,  Кремена и Елизабет, други имена не съм запомнила.

Общи условия

Активация на акаунт