💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 775
  • 2 013
  •   2
Отговори
# 1 815
Явно само аз съм с розови очила. Не ми се сърдете:)
Относно Мани и нейната изповед: не можем да си представим каква воля е била необходима за да оцелееш в тези интернати. Виждаме част от действителността в различни предавания. И да, смятам, че само силен човек може да просъществува там. Сега не съм изненадана от нейното държание. Ако нямаш физическа  сила, намираш друг начин за оцеляване. Беше кратка изповед и не ви отне много от играта за гледане.
Онкологична операция на корема, ако е имала действително / в което не се съмнявам/, има моите аплодисменти за представянето и до момента. До тук все говоря за воля. Тя не липсва при нея. И смятам, че го доказа.
Според  мен, играта снощи не беше манипулирана.
Стоян сам изтърва победата. На финала си повярва много и товаму изигра лоша шега. Ако беше толкова добър, трябваше с много да я изпревари впървата част. Не беше така. Видяхме и на Мани колко сила  и костваше тази първа част.
Стоян е добър играч, но  не е комплексен. Мани играе играта.
Аз продължавам да гледам. Появата на Елизабет Ще е епична. На Симеон му се стъжни физиономията, когато чу , че следващия път ще разберат за него.

Извинявам се са грешките. Редакторът ме тормози на телефона. Не ми се поправя повече.

# 1 816
  • София
Аз не виждам Димо да бута, по-скоро, както някой отбеляза, инстинктивно посяга да хване "лодката" да не падне Стоян. Не обвинявам продукцията в нищо повече от това, че са избрали лесна за Мани игра. Несериозна за такъв етап на предаването.

# 1 817
Аз на Мани й вярвам колкото на първата циганка на пазара, колкото за счупения пръст, куцукането, крампите и липсващите органи. Направо за Оскар си е.

# 1 818
За анкетата - според мен тайната която ще разкрият е,  че е имало още един играч в ролята на отшелник от самото начало на играта.
И че сега се завръща в племената. В лицето на Елизабет.

Глас за двамата, защото тайната на Симеон при връщането на Елизабет не струва.
Но коректния отговор на анкетата е тайната на отшелника Simple Smile

# 1 819
  • София

Жалко,че не мога да видя, не ми се влиза заради една снимка в групата.

# 1 820
  • София
Значи пращали жените на елиминации щото са силни и ги е страх от тях. Ама щом опря до съюзник при елиминации Неделчо... И то срещу Морунов...
Никой не може да ме убеди вече, че Мани не е знаела игрите предварително. И най-вече за пъзела!

# 1 821
  • Испания

Жалко,че не мога да видя, не ми се влиза заради една снимка в групата.

През цялото време Димо стои доста далече. Какво е това засилване...

И на ментето падаха кубчета, но до нея не се приближи, камо ли да протегне ръце.

# 1 822
Ако Мани са я оперирали, нямаше да може да вземе няколко урока по плуване, както тя каза че е направила. Тези лъжи на друг да ги пробутва.

# 1 823
Ако Мани са я оперирали, нямаше да може да вземе няколко урока по плуване, както тя каза че е направила. Тези лъжи на друг да ги пробутва.
Мярнах някъде интервю с нея, операциите са били още като е на 18 год.

# 1 824
  • Испания
Значи пращали жените на елиминации щото са силни и ги е страх от тях. Ама щом опря до съюзник при елиминации Неделчо... И то срещу Морунов...
Никой не може да ме убеди вече, че Мани не е знаела игрите предварително. И най-вече за пъзела!

Абсолютно си права. Как не взе най-силната след нея - Кремена! "Случайно" взе най-силния пъзелист.

И като стана дума за него... Неделчо, Семира и Туджаров

# 1 825
А може и понеже Мани избра Неделчо, затова да са дали пъзел. Ако Стоян беше взел Неделчо, нямаше да е пъзел.

# 1 826
Като чета тук доста народ не е гледал снощната битка, и ние вкъщи не я гледахме. Айде нямаше нужда.

По коментарите и анкетата разбирам, че в понеделник ще разкриват тайната за отшелника. Как ми се искаше и на мен Мартин да остане и да ги изненадат с човек, отпаднал отдавна.

Вече да приключва тоя сериал и да почва Сървайвър

# 1 827
Мани и Неделчо имат интересна комуникация. Смея им се с глас. Добре си го избра него. Предполагах, че или Андрей или Неделчо ще избере. На Андрей щеше да му е все едно. Неделчо все заканва, че нямада играе икато започне играта се увлича в нея. Такъв си е. Много приказва, но си казва всичко пред всички. Морунов си е подмолен.
В това предаване са ми интересни игрите, но погледите, физиономиите, жестовете, репликите..... там се виждт много истини за човека.
Лично мнение и знам, че не съм в тон с повечето мнения  тук

# 1 828
Той Неделчо си каза на един лайф, че на синхроните си е казвал на зрителя всичко, а иначе си е правил своите коалиции. Според него на зрителя се казва всичко, а вече на съотборниците според зависи.

# 1 829
Какво е казала Мани за интернат? Гледах предаването за фон и съм пропуснала. Но ми се струва, че във визитката си споменаваше нещо за майка.
За операциите, изобщо не вярвам някой да лъже за такова нещо пък било то и Мани. В една от игрите игра с нещо висящо пред корема, възможно е да не иска да й се виждат белезите. Сега каъо се замисля май не сме я виждали по късо горнище.

Общи условия

Активация на акаунт