💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 730
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 845
защо Стоян няма да ходи при Отшелничката?

Защото цитирам водещите "всеки заслужава втори шанс".Изглежада Стоян не е от тези.

# 1 846
Мани сигурно си оперирала някоя киста на 18 години и го брой за онко заболяване. Посмали Манго.

Опитват се продуцентите да играят на емоционалната струна на зрителската душа и предизвикат симпатии

# 1 847
Изобщо не ме интересуват подобни истории, не искам да ме натоварват, затова и гледам Игри на Волята, да се посмея, а не да слушам някакви драми и кой как реве.
Не ме трогва, не ме интересува, нито тя, нито на друг личната история там. Тя не става за нищо там, не я бива, ужасна е. Ако здравословното й състояние не позволява да играе защо са я одобрили от 10 хиляди ли колко бяха участника?

# 1 848
  • Испания
Рабухчиев с Емануел от МШ

# 1 849
Този пък Калоян го забравих, че изобщо е участвал. Щом местните сайтове (пловдивски) избухват за наредената игра за Мани вече става смешно. Но и те да хваната вълната. Мани вместо да се пени, да вземе да прочете едни 100 коментара и ако има един положителен за нея, то пък на Simple Smile Хайде в племето са се н@сирали от нея, но хората, които гледат на каква база да я хейтят? Защото е много красива, много успешна в нещо? Евала, че може да оцелява психически след игрите, че и да осребрява участието си.

# 1 850
  • Стара Загора
Явно само аз съм с розови очила. Не ми се сърдете:)
Относно Мани и нейната изповед: не можем да си представим каква воля е била необходима за да оцелееш в тези интернати. Виждаме част от действителността в различни предавания. И да, смятам, че само силен човек може да просъществува там. Сега не съм изненадана от нейното държание. Ако нямаш физическа  сила, намираш друг начин за оцеляване. Беше кратка изповед и не ви отне много от играта за гледане.
Онкологична операция на корема, ако е имала действително / в което не се съмнявам/, има моите аплодисменти за представянето и до момента. До тук все говоря за воля. Тя не липсва при нея. И смятам, че го доказа.
Според  мен, играта снощи не беше манипулирана.
Стоян сам изтърва победата. На финала си повярва много и товаму изигра лоша шега. Ако беше толкова добър, трябваше с много да я изпревари впървата част. Не беше така. Видяхме и на Мани колко сила  и костваше тази първа част.
Стоян е добър играч, но  не е комплексен. Мани играе играта.
Аз продължавам да гледам. Появата на Елизабет Ще е епична. На Симеон му се стъжни физиономията, когато чу , че следващия път ще разберат за него.

Извинявам се са грешките. Редакторът ме тормози на телефона. Не ми се поправя повече.
   Чудесно е , че има такива зрители като вас. Ако не сте близка на Мани, то много вероятно е този сезон да е първия, който гледате. И да, права сте, с розови очила е къде по-добре, отколкото с диоптри.

# 1 851
По напред в темата четох, че Манка е споделила в нечии лайв в ИГ , че не се е подготвяла за игрите. Само няколко урока по плуване взела по настояване на продуцента 🤔
Представете си ако се беше подготвила каква хала щеше да е.

С нетърпение чакам статистиката на Бенгън. Иска ми се да видя би ли Манка Юлиян.

Това с уроците по настояване на продуцента е много показателен.Значи явяват се хора на кастинг,  който включва физически натоварвания и плуване,  някои отпадат защото не са достатъчно ппдготвени, а на наша Манка вместо да и бият шута,  и препоръчват да вземе няколко урока по плуване.Като я гледам как плува след уроци по плуване,  представям си как е плувала на кастинга преди уроците;)))

# 1 852
С нетърпение чакам статистиката на Бенгън. Иска ми се да видя би ли Манка Юлиян.
През идващата седмица ще се изравнят JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:08 от Bengun

# 1 853
  • Стара Загора
Много тъжно за Мани и за живота й. Съчувствам й.
Но в крайна сметка не гледаме Съдби на кръстопът или подобно предаване. Тук личните истории би трябвало да не са от съществено значение. Аз поне не се интересувам от контузията на Елизабет, от живота на Мани, не се вълнувах и от драмите на Соня в личен план. Не съм безчувствена, просто друго искам да гледам. Ако държах на Искрено и лично, нямаше да следя Игри на волята.
Та, за Мани. Може животът й да обяснява поведението й спрямо останалите играчи, но не го оправдава. Некадърна е за такива игри. Но не това е най-лошото - мен поне нямаше да ме дразни ако беше некадърна, но се опитваше и след това се държеше нормално с останалите. А тя зле в игрите, нагла, нахална, помагат й, носят я, минават трасето и заради нея и тя в знак на благодарност ги плюе, унижава, вдига им скандали и ги прави на нищо. Позволява си да ги унижава и пред играчите от другите племена. Държи се просташко. И след подарените победи или игри точно като за нея - тя отива и нарочно продължава да нервира останалите. Не го приемам за нормално това.
  Браво !!! По- добре не би могло да се опише !

# 1 854
Браво, Стояне! Достойно представяне, в игрите беше наистина добър, а за мен имаш железни нерви! Някоя псувня и хвърлен капак на тенджера са нищо пред подигравката на продукцията с теб!

Първи сезон започнах да гледам след скандала с ризата. Тогава реших, че продукция, която е окей с подобно държание като на Веско не си заслужава да ѝ вдигам рейтинга и гледах епизодите след като са качени в тубата/вбокс, тук само четях. Миналата година ноември ковидясах и си седях у дома три седмици, от нямане какво да правя започнах да гледам по време на излъчването. Това даде възможност да започна да се включвам в темата и ми беше супер приятно да си лафим. Тази година пак заради хубавата ни тема реших да гледам по време на излъчването, но ако има четвърти сезон не мисля да го правя. Пак ще си гледам, но на запис. Дори не мога да се ядосам както трябва, изпитвам безразличие повече. Жалко за потенциала на много от играчите, а и за самия формат ...

Дали ще гледаш на запис,  дали директно,  дали няма да гледаш,  това по никалъв начин няма да се отрази на продукцията,  така че гледай си както ти е кеф.

# 1 855
Горките "Бойци",  от Стопанството няма да мръднат, заради Мани. Иначе се прави на много силна в индивидуалното "представяне", а в отборното, все чака някой да я влачи. Истината е, че е побеждавала в най-нагласените игри, сякаш направени според това, че тя ще участва в тях, иначе до сега да сме й забравили името и миглите.

# 1 856
  • София
Аз не мисля,че стпанството ще продължи да е локация.Това се получи,защото играха 3 племена и бойците бяха втори,а не последни.
Очаквам връщането на дивата река Simple Smile

# 1 857
Аз не мисля,че стпанството ще продължи да е локация.Това се получи,защото играха 3 племена и бойците бяха втори,а не последни.
Очаквам връщането на дивата река Simple Smile
Значи Мани ще куцука край реката.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:43 от gertruda12

# 1 858
  • София
Хм, не е ли логично да отпадне именно реката?
Би трябвало двете локации, които ще останат да са резиденцията и стопанството.

# 1 859
  • София
А,ще дават пари за картофи и олио Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт