💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 604
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 935
  • SF
Когато са в Резиденцията, Мани си оправя миглите.
Ако миглите не се мажат с кремове, масла, не се търкат с ексфолианти, издържат. В Стопанството и на Реката нямат козметика и миглите издържат повече, отколкото ако ползват гримове.
Когато бяха в Резиденцията, Мани дори постави мигли и на Кремена. Разбира се, че пада по някоя и друга мигла, но с гъстотата на Мани, не личи. На Красима миглите опършавяха, но като отидат в Резиденцията, Мани ще й ги пооправи.

# 1 936
Така като го обяснихте това с миглите и ми се просълзиха очите. Радвам се, че не ми се налага да правя такива неща.

# 1 937
  • София
Втрещена съм! Как ще се оправи България, като снощи не е имало къде игла да се хвърли!

Добър въпрос... би трябвало по тези места всички да са ваксинирани и сертифицирани като зеленчуците на Лидл...
Но и аз снощи се сблъсках с явлението: клубът работи до 23:00 с 30% капацитет за всички, а след 23:00 - само за сертифицирани... хъм... на 150%, за компенсация...

И сега какво? Чакаме да се появи по-голямото зло от Мани, което да успее да я събори? Ми...

# 1 938
Ако миглите не се мажат с кремове, масла, не се търкат с ексфолианти, издържат. В Стопанството и на Реката нямат козметика и миглите издържат повече, отколкото ако ползват гримове.
Когато бяха в Резиденцията, Мани дори постави мигли и на Кремена. Разбира се, че пада по някоя и друга мигла, но с гъстотата на Мани, не личи. На Красима миглите опършавяха, но като отидат в Резиденцията, Мани ще й ги пооправи.
Идеята да си сложиш мигли не е ли точно, за да не се налага да използваш гримове, да станеш и да бъдеш вече гримиран? Какъв е смисълът да сложиш мигли и да ги мажеш със спирала, кремове?? и т.н. за пръв път го чувам.

А когато се къпят май падат, затова на реката и на стопанството не падат.

А това с клубовете и мерките, които не се спазват, (както и с пушенето да седнеш някъде на заведение и след определен час да ти донесат пепелник Rolling Eyes), ми идва да се обадя на РЗИ, но глобите които им пишат са много малки, трябва и в затвора да ги вкарват за 24 часа.
А като каза ЛИДЛ  и ми омръзна всички там да са без маска, не те пускат някъде без сертификат, но в Лидл може и без маска явно.

# 1 939
Каквито участниците в Игри на волята, такъв и народът. От март миналата година се убедих, че повечето е плява. Хич и не бих се извинила за мнението си.

# 1 940

Чудесен разказ,прочувствен 😭. Но ако бяха в някое предаване по TLC.
 Не искам да им гледам миглите, нито подобието на уста.
Толкова е нечистоплътно и евтино. Да си събират хиалуроните и другите боклуци и да се махат от предаването. Видяхме ги, стига толкова. Да останат хора дето са отишли да се състезават.

# 1 941
Милена като Харли Куин.

# 1 942
Имам усещането, че Мани ще се наложи да я погледаме още. Има да отстрелва още един-двама според мен Simple Smile

# 1 943
И аз съм за Милена, тя най-много заслужава да спечели формата, ако жена спечели този сезон. И от мъжете имам фаворит, но не вярвам мъж да спечели този сезон!

# 1 944
Има отношение Мани към волята, особено към волята на "Бойците".
Те я изгонят - Продукцията им я връща. Веднага пак я изгонят - веднага пак им я връщат. И така общо пет пъти. За преглъщането на това си трябва воля, както и да го погледне човек. И търпение. И здрави нерви.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 20:00 от Bengun

# 1 945
  • София
Каквито участниците в Игри на волята, такъв и народът. ...
Пропускаш само, че участниците са минали някакъв кастинг, макар и тъпаревски, а народът - не е.

Април морнинг, подсети ме, че и на мен много ми се иска, ако може, доброто да победи още в началото, а не като всеки път - "накрая доброто побеждава"...

# 1 946
  • SF
Добавям само, че намирам Неделчо за интересен и цветен участник.

# 1 947
  • Испания
Каквито участниците в Игри на волята, такъв и народът. ...
Пропускаш само, че участниците са минали някакъв кастинг, макар и тъпаревски, а народът - не е.

Април морнинг, подсети ме, че и на мен много ми се иска, ако може, доброто да победи още в началото, а не като всеки път - "накрая доброто побеждава"...

А понякога хич и не се повява, смачкано от наглостта, безпардонността, простотията.

# 1 948
Не знам какво са ни приготвили за утре, но ще ми е интересно дали ще ни изненадат със нещо ново. Със нетърпение очаквам да видя какво ще се случи.

# 1 949
От утре до края на предаването епизодът в понеделник ще започва в 21:00, а не в 20:00 както беше досега.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 20:23 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт