💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 382
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 995
Красима няма проблем нито с Елизабет, нито с Андрей. Те имат проблем с нея.
Плюс тя каза, че не би препоръчала на никой от нейните приятели да кандидатстват за ИВ. Вместо това което е очаквала, се е получило плажен Биг Брадър... Когато и да отпадне все ще е доволна.

# 1 996
  • Испания
Красима няма проблем нито с Елизабет, нито с Андрей. Те имат проблем с нея.
Плюс тя каза, че не би препоръчала на никой от нейните приятели да кандидатстват за ИВ. Вместо това което е очаквала, се е получило плажен Биг Брадър... Когато и да отпадне все ще е доволна.

Хич не ѝ трябва да стои в тази отровна атмосфера. Особено сега.

# 1 997
И няма да стои дълго още според мен.
Лично аз очаквам още в края на тази седмица да хване автобуса за Варна.

# 1 998
  • София
Ако и сега жените не направят коалиция (и то с толкова грошове), то никога няма да видим такава. Grinning
Елизабет никога не би се съюзила с друга жена.

# 1 999
  • London
Абе тя Красима мърмори за плажен Бай Брадър ама все пак са чули за нея, увеличила е последователите в Инстаграм, гледат й там снимките, коментират,рекламира някакви неща....За каквото е влязла е получила. Недоумявам оплакванията.

Беше се съюзила с Габриела. Явно е според жената  при нея....

# 2 000
Това с последователите е малко не съвсем точно. Примерно аз след края на формата ще махна почти всички следвания на играчите от този сезон. Точно както през миналата година, оставих само четирима. Иначе да кажа нещо, което ми прави впечатление - Милена и Виктория само не рекламират нещо, единствени от жените. За Кремена не знам обаче, че се плаша от нея и не я следя.

# 2 001
За Кремена не знам обаче, че се плаша от нея и не я следя.
😁😏😕🤣🤣

Виктория изглеждаше като сериозна и много интелигентна жена, приятна за общуване и сигурно заради това отпадна почти веднага, не беше интересна. Но и помня да показа нещо забележително на терен.

А Елиа какво рекламира?

# 2 002
А Елиа какво рекламира?
Козметика основно. И себе си в по-малка степен Joy

# 2 003
Абе тя Красима мърмори за плажен Бай Брадър ама все пак са чули за нея, увеличила е последователите в Инстаграм, гледат й там снимките, коментират,рекламира някакви неща....За каквото е влязла е получила. Недоумявам оплакванията.

Беше се съюзила с Габриела. Явно е според жената  при нея....
Не се оплака, каза само мнение. Плажен ББ не е комплимент за формат, поне според мен. Може би е очаквала положителни емоции и истински игри на волята, а не игри на късмета и игри на лошите идеи на продукцията.

# 2 004
  • Испания
Обичам интелигентните хора.

/с Братоев/

Когато си скръстил ръце на дъното, но си с правилната компания.

Дори когато чашата е малко под половината пълна, но сте сигурни, че ще изгрее слънце.

Трите на фона на "Клоунът" на Васил Найденов.

На фона на "Заедно" на Графа, Орлин и Любо.

# 2 005
Joy
Видимо продължава да показва колко е преживял предаването "Победителят" Simple Smile Важното е, че хубавите моменти и приятелите остават. Неустойката към Продукцията за нарушаването на договора също.

# 2 006
  • Испания
Добре.

# 2 007
Joy
Видимо продължава да показва колко е преживял предаването "Победителят" Simple Smile Важното е, че хубавите моменти и приятелите остават. Неустойката към Продукцията за нарушаването на договора също.

С последното обаче са ударили на камък.

# 2 008
  • London
Щом си оставил да следиш 4 човека от тях пак е полза....друг ще е останал да следи други 4 ма и така. Все по-добре от нищо в общия случай. Аз им се чудя на рекламите? Някой повлиява ли се от такова нещо? Смисъл да си купи сапун или клин щото Пешо го рекламира?

# 2 009
Не е преживял Алекс, има си его човека, но ме кефи как ги гаври. Личи си интелигентността.

Белла Донна, какво не ни казваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт