Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На 2 г. с родителите ми в компания на състуденти , събрали се за 8 дек. единият с брада, галейки я, съм се въодушевила- мамо, дядо Мраз. (соц.бебе съм)

# 106
Моя чу за дядо Мраз от баба си. В недоумение сочи дядо Коледа под елхата- Това дядо Праз?!

# 107
Много сте демоде, бе! Ние вече му викаме Санта. Joy

# 108
Днес моя се научи да прави брррррр (устните вибрират при издухване на въздуха)
И аз му казвам "леле, ти си като картечница!"
И започвам и аз като него.
И той "мамо, и ти си като ... Кукувица"
😅🤦🏻‍♀️

# 109
Аз рядко се гримирам. По случай ходене на снимки вадя огромния си арсенал гримове - пудра, спирала и гланц за устни.
Детето на 2 г. 7м: Защо така се мажеш и си черниш очите?
Аз, малко в ступор: Ами... Да съм хубава. Хубава ли съм така?
Той: Не!

Толкоз за самочувствието ми. 😂

# 110
- Како, вземи си чипс, много е лют!
- Не искам, благодаря.
 - .... ми то и аз не искам много неща, ама ги правя нали?! Joy Joy Joy
- Научих ти трите имена.
- Е как са?
- (казва ми първото име) Сланинкова Праскова! Animal Pig Joy

# 111
След дядо Праз следва Коледна муха (елха)
😁

# 112
Пазаруваме с мъжа и детето,на тръгване пожелаваме лека работа на момчето на касата (мой колега),той ни отвръща с "лекичка"...И детето чуло,недочуло ме пита "Мамо,той защо ти казва миличка?" 🙄🤭 После се смяхме с мъжо,че ще ме вкара в някоя беля,ама а да видим 😄.

# 113
- Како, вземи си чипс, много е лют!
- Не искам, благодаря.
 - .... ми то и аз не искам много неща, ама ги правя нали?! Joy Joy Joy

Това е много добро! 😂😂😂😂

# 114
С детето сме в колата, разминаваме се с един приятел, не бяхме се виждали известно време...та отбих и му звъня.
Говорим малко и накрая казвам добре, Коце, чао. Затварям и детето ми вика: котееее? На 5 години беше.
Та чула не дочула...после върви доказвай, че нямаш сестра 😁

# 115
Купих на дъщеря ми допълнения към къщичката за кукли (кучешка колиба и кухня за кукли).
-Мамо,много ти Благодаря,много са красиви!!
- Моля,радвам се,че ти харесаха! Наистина са много хубави.Аз нямах такива играчки като малка!
-Емиии мамо,нямало е такива играчки по ваше време! 🤣🤣🤣🤣
За протокола "на 27г.съм"

# 116
Нашата госпожица на 2.2г хич не е от кротките и послушни деца и все й обяснявам, как Дядо Коледа ще донесе подаръци, ако е послушна. И идва баба й онзи ден и нашата й заявява
- Бабо, Дядо Коледа не носи гачки мене. Аз не слушам! Ама няма нищо. Мама купи много гачки мене 🤣

Та, така. На нашата девойка не й е нужен Дядо Коледа, щом си има мама 🤣

# 117
Говорим със синът ми(на 4г),за желаните коледни подаръци, разглеждаме сайт с играчки,посочва игра на непосилна за нас цена, казвам ужасно скъпа,той,ти се бъркаш,нали дядо Ко ще я донесе,не купуваш!

# 118
О, това е класика! Simple Smile
И аз навремето обяснявах на сина ми, че не може да иска толкова много и скъпи подаръци, на Дядо Коледа няма да му стигнат парите, за да зарадва всички деца.
А синът, учуден как може да не знам толкова елементарни неща: „Че Дядо Коледа не ги купува подаръците, джуджетата ги правят!“

# 119
  • София
Аз на щерката й обяснявах, че родителите дават малко парички на Дядо Коледа, защото той трябва да купи материалите за направа на подаръците, а когато подаръкът е много сложен за направа, го купува. Това, за да не се разочарова, че не е изпълнено желание за трицифрена сума. От тогава започна да се съобразява и да пита дали Дядо Коледа може да си позволи този подарък.
Вече е на 8 г и тази година ще е първата й Коледа откакто разбра, че старецът не съществува. Уж го знае като факт, но от време на време изтърсва някакви неща от сорта на "Дядо Коледа на колко години е?", с които ме вкарва в размисли какво точно се случва в главицата й.

Общи условия

Активация на акаунт