Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 375
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Щастлива снаха ще имате! 😂

# 151
  • Варна
След ваканцията го питам как е минал първият учебен ден и колко деца са били:
- Всички 15 деца ли бяхте (малък клас са, а 2 бяха дълго време онлайн)?
- Да, аз се надявах да сме 20, но бяхме само 15.

# 152
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Мая 6г.
- Мамо, кога можем да махнем космите с онова, дето убива космените фоликули? (Скоро говорихме за това и е запомнила гъбата му с гъба)
- Като ти се активират хормоните.
- Ама аз имам много косми на ръцете, искам да се махнат сега! Sob
- Малка си още. Виж моите ръце - също имат косми. ( Не си ги махам, не ми пречат)
- Ама не искам да ме боли!!! Sob
- Искаш да нямаш косми, за да не те скубе като махат лепенката на абоката ли? ( В болница сме от днес, че кашля от цяааааал месец).
- ДА!!! Не искам да ме боли! Sob Sob Sob

Милото ми момиченце, невероятно красива е като баща си - тъмна, гъста коса, черни и дълбоки очи, като пещери, мигли като на арабска принцеса, но.... Сключени веждички и много косъмчета ... Тъмнички... Ще инвестираме в лазер/фото епилация, само да ни дойде времето.... Joy

# 153
Карам се на детето (на 6 е) вече не помня за какво и му казвам: Така ще правиш в детската градина, тук има правила!
Даже не знам как ми хрумна да го кажа, моите уважения към учителките му, не знам как ги търпят Simple Smile. Той в детската градина не си позволява своеволия и много слуша.
Той ме поглежда и ми казва: Ама те и в детската така ни казват. Значи ....обясни ми аз къде трябва да слушам. Обърках се вече.

# 154
Аз така знам - навън детето е послушно, вкъщи може и по-лежерно.
Нормалното положение на нещата.

# 155
По време на първото ни прибиране с дринк енд драйв 5-годишната ни дъщеря гледа объркано младежа, който ни кара колата, и ме пита тихичко:
- Мамо, защо тати не кара колата ни?
Аз: Защото е пил водка и не трябва.
Тя: Ама той не се държи като луд! 🤪😂

# 156
Карам се на детето (на 6 е) вече не помня за какво и му казвам: Така ще правиш в детската градина, тук има правила!

И аз така казвам, даже още от яслата, когато учителката я хранела с лъжица в устата, защото моята така пожелала. Не искала да си събува обувките, не искала това, но пък искала онова... ходих да им обяснявам, че ми развалят педагогиката, защото тя започна да опитва и вкъщи да мести границите. И досега се случва да кажа "в градината може и да правите така, но у нас не може." Имам чувството, че много им угаждат.

# 157
  • Страната на чудесата
Никола, на почти 9 г: " Мамо, значи Демон (котарака ни) не може да създаде котенца, защото е АБСТРАХИРАН, нали?"
Котарака ни е кастриран и не може да има котенца, да😆

# 158
Аз като бях малка и майка ми обясняваше за котките, бях запомнила, че се разхлопват Simple Smile (разгонват)
Детето 4.5г играе с някаква игра - стреля с някакви топчета. Баща му застава и се опитва да му пречи като издуха топчето, и не улучи целта. Няколко пъти така и го остави. След малко детето се провиква- айде тате, идвай да го духаш...

# 159
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мъжа ми отива на "коч" парти, малкия се цупи, че няма да го вземат, аз му обяснявам, че и аз няма да ходя, там ще са само мъже, ще пият, пушат...Той "Ама и аз съм МЪЖЕ".
 Чу от някъде народна музика, аз се лигавя, и му припявам "Друс, друс, Донке ле ...", малкия ме имитира и пее  "Друс, друс, Дон Келеш ..."

# 160
  • Пловдив
Един мой вече - леле! - 60-годишен братовчед като малък питал майка си защо излизат без него (явно са го оставяли на баба му) и тя намерила какво да изтърси: "Защото сме млади хора и искаме да се повеселим", на което той резонно отговорил: "А аз да не съм стар!".

# 161
  • Пловдив
Чу от някъде народна музика, аз се лигавя, и му припявам "Друс, друс, Донке ле ...", малкия ме имитира и пее  "Друс, друс, Дон Келеш ..."
Племенникът пее: "Седнало е Джоре дос, седнало е Джоре. Сто мушици хвана дос, сто мушици хвана..."

# 162
Днес се разходихме покрай морето с децата.
Госпожицата доволна коментира: Разходката беше обожателна!

# 163
Какво ерудирано дете! Знае прилагателни на Вазов. Simple Smile

# 164
  • В страната на мечтите
Щерката на 3г. се примъкна в нашето легло вчера през нощта. Сутринта едвам я вдигам за градина и я питам:
 - Хубаво ли спа в леглото на мама и тати?
- Дааа!
- А мама и тати дали спаха хубаво, ти като беше там?
- Нееее! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт