Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Синът ми: Аз много бичам тати!
Аз с надежда: Някой друг не обичаш ли?
Той: Дааа, челвената блуза с Пес патлул.
Аз не се отказвам обаче: Добре де, някой друг не обичаш ли?
 -Да, торта.
😥

# 211
Това с обичането ме подсети. Моя също като го питаш "обичаш ли еди кой си" и винаги казва "не, Бобо 'бича 'амо Бобо" Joy май отглеждам нарцис на 2г9м

# 212
  • Пловдив
Моят сутринта размахва пистолет играчка и вика: "Цар Путин бие войната!".
"Цар Путин" - така се лигавим с баща му помежду си. Другото е явно каквото е разбрал от новините и коментарите.

# 213
  • София
Страшни са ви дечурлигата, много се смях! Simple Smile

Моя голям син на 3г. 2м. се вози на конче на баща си, аз вървя до тях и си говорим. По едно време детето изцепва:
- Мамо, ама много си красива! Кой те е родил?

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 23:45 от Госпожа Лаленце

# 214
Гримирам се на терасата и синът ми идва.
-Пак ли се боядисваш, мамо?

# 215
  • Варна
Имам си първокласник, който ми се оплаква, че страниците на буквара много му се късали.
Аз: - Спокойно, скоро няма да ти трябва, защото ще минете на читанката.
Той: - Букварът става читанка? Както Теленор става Yettel.

# 216
Шестица на първолака, за бързата мисъл Joy много са сладки всички деца Blush

# 217
Моя щял да почва да яде повече шоколад, понеже чул че от него "пониквало" акне.
Голям мерак да има акне, пфф.

# 218
  • София
Сутринта моята второкласничка без каквато и да било връзка с темата на разговор, който водехме изтърси:
- И на кого му е било нужно да измисля диктовките? Много са досадни!

# 219
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Онзи ден правя забележка на малкия, с думите "Хайде да не ти знае много балалайката", той казал на госпожата в градината, която им се карала за нещо, че на нея и "знае много балалайката"...

# 220
  • Пловдив
Ужас... Joy

# 221
Моят син от известно време ме нарича "пич мой". Мисля че е вид комплимент Grinning той е на 4 и е много грижовен батко, който не дава никой да гледа сестра му. Вчера се качихме в асансьора с един съсед, който направи комплимент на бебка и батко й с най-сериозен тон каза:" това е моето бебе, не ми е гледай бебето". Бях много горда как я пази, но ми стана забавно от строгия му тон

# 222
  • Страната на чудесата
Ауу, това с пича ме подсети, когато първородната беше около 4 годишна, прясно нанесли се в нов квартал и запознанството и с децата на площадката:"Тати е голям пич, мама е голяма пичка, а аз съм малкото пиче"
Ужас...не знам откъде беше го сглобила, ама много се срамувахме тогава.

# 223
Ееее защо ще се срамувате. Децата говорят всякакви неща. За смях е, не за срам Wink
Моя като беше към 2г и тъкмо беше научил за бубата, че тати има, а мама няма и ходеше и какъвто човек видеше мъж/жена и казваше "този тати има буба/ тази мама няма буба" Joy голям смях беше за около седмица

# 224
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ееее защо ще се срамувате. Децата говорят всякакви неща. За смях е, не за срам Wink
Моя като беше към 2г и тъкмо беше научил за бубата, че тати има, а мама няма и ходеше и какъвто човек видеше мъж/жена и казваше "този тати има буба/ тази мама няма буба" Joy голям смях беше за около седмица
На същата възраст някъде, или малко по голям,  моя син една събота или неделя вижда баща си да излиза от банята, къпан, по халат, но разтворен...
Провиква се "Пишкааа", след няколко секунди се пипа между краката, и добавя "Двеее"

Общи условия

Активация на акаунт