Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Ми право е детето. Ще си я гледате на балкона, ако не сте в къща. Laughing
По-практичен е от моя брат, който в ранното си детство убеждаваше родителите ни да си гледаме слон или жираф на балкона.
Брат ми щеше да гледа хипопотам в банята, плюс това, на дърти години - 16-17 😁

# 196
  • Варна
Смешка на приятелско дете: майка му със сто задачи и команди в секунда, прибират се тримата с баща му и тя от вратата нарежда на малкия: "Веднага дрехите в коша и ти в банята.". Той на нея се метнал приказлив и си мърмори под носа: "Не съм влязъл още!?"

# 197
Моят 4-годишен син говори много и не по бебешки. Но онзи ден се провиква от другата стая:" Мамоооо, дай стафъците". Докато разбера какво иска зор видях, но и голям смях падна Grinning
Пс: вкъщи фъстъци не ядем и тази дума не я беше чувал

# 198
Извинявам се, че ще отворя такава тема 😃
Синът ми/4г./ми казва, че му се ходи до тоалетна. Отиваме, после казва, не, не ми се ходи. Сега в дупето ми е тъмно и а.. о спи 😁

# 199
Възможно е,но на моят само това са му млечните и не го ограничавам.Сирене и яйца веднъж на две седмици ако хапне малко,за други млечни не иска и да чуе.Ако зависи от него само пържоли със салата краставици ще яде 😂
И моето беше така - само месо, колбаси, краставици искаше да яде. Оказа се, че е с епилепсия, а епилептиците точно това трябва да ядат. Намалени млечни продукти и въглехидрати. От тогава се доверявам на избира на децата, стига да не избират близалки и бонбони. И не ги тероризирам да ядат по моя преценка 🌞

# 200
Запича се от прясното мляко, затова го ограничавам. Иначе яде всякакви млечни, обича ги.

Да не е офф-топик

"Майките могат всичко, а бащите само някои неща". 6-годишно

# 201
Според голямото ми дете( 4 г),  Баба Марта изпраща щъркелите, за да съберат всички мартенички , които тя е сложила на децата

# 202
След неделно чистене виждам чорап, висящ от картината в хола и директно викам малкия заподозрян.
- ТИ ЛИ СЛОЖИ ТОЗИ ЧОРАП ТАМ?!
- Не съм го сложил! Хвърлих го.

# 203
И у нас е така с чорапите Simple Smile

Иначе четиригодишният батко гледа брат си на 2 м и казва: Най - много гени от мене е взел, и съвсем малко от тате...

# 204

"Майките могат всичко, а бащите само някои неща". 6-годишно

Към детето:
- Според теб, кой може повече неща? Майките или бащите?
- Бащите.
- Flushed Защо?
- Защото са по-силни.
- Така ли? Я кажи, татко ти какво може да прави?
- (Замисля се...) Абе, аз говоря за другите бащи, бащите, не за моя!

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 10:17 от amy_nka

# 205
Като бременна имах огроооомен корем накрая. Вчера синът ми( почти на 4) видя снимка с корема и се подхилква, казвам му, че той е бил вътре. Сядаме тази вечер да вечеряме и се изцепва за снимката и как съм го била изяла. И с най-сериозен тон:
Мама, обещай повече да не ядеш бебчета!

# 206
  • София
Дочуто днес в двора на училището:
Хайде да играем на България търси талант!
Хайде!
Ама аз ще съм жури!
И аз!
🤣🤣

# 207
Когато детето беше на 5, много запален по динозаврите: Казвам му, че и аз съм ходила на детска градина. Пита ме кога. Казвам: Когато съм била малка като теб. Отговор: Когато е имало динозаври ли?

Вземам го от детската градина (беше трета група, но сборна група с четвърта) и той казва: Мамо, а на четвърта група са им паднали зъбите.

# 208
когато е имало динозаври Simple Smile Simple Smile

# 209
Онзи ден ми попаднаха едни стари снимки, от когато сме били гаджета с татко му и сме обикаляли из морските курортни градчета. Снимала съм се в Несебър пред някакви останки на входа на града и малкия възкликва:
- О, вие сте ходили на пирамидите!
Joy

Друг майтап:
Напазарувала съм цяла количка от Синсей само за него. Две кожени якета грабнах, различен размер, за да му стане все някое, че бяха супер намалени, и маратончици разни...
Идва моментът да пробваме. Вадя коженото яке, обличаме го и очичките му светнаха, усмивка сто карата.
- Как е, хареса ли ти якето?
- Да! (продължава да се хили и радва) Направо станах кат' модерен!
- Кат модерен? Smile
- Да! Кат модерен, кат китаец!
- Joy

(Да поясня, че за него китайците са най-модерните хора на света, визирам азиатската мода Wink )

Общи условия

Активация на акаунт