Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 381
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ако и шестици вади, екстра си е, кво... Моето само за Амонгъс и Марио ми говори. Grinning
Доволна съм от резултатите,не мога да кажа на бялото,черно 😊 Страх ме е да не вземе да "награби" някоя девойка,че какво ще обясняваме после ,нз 🙉🙈🙊 ...Говорим по темата,все си мислих,че тези разговори ще са на по-късен етап.Но не мога да отрека,че дамите в днешно време са мн опасни и находчиви,все те го "хващат за гадже" 😄

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 09:08 от believe_

# 181
  • Пловдив
Щерката има едно приятелче момче от квартала, дето все някое момиченце му е гадже. Сега са първолаци, в различни училища са, "гаджето" му от градината е в училището на щерката, но той в класа си имал друго. Майката на момчето ми разправя: отивам аз да го взема, посреща ме едно момиче, една глава по-високо от другите, и ми казва: "Добър ден, аз съм гаджето на Н.".
Та взаимни са нещата между половете май.

# 182
Отварям аз темата за красивите мъже и малкия наднича какво гледам на телефона.
- Кои са тези, бе?
- Rolling Eyes Ами... Някакви тука актьори са качили....
- А, добре. Помислих, че е господин Б.
- Joy

(г-н Б. е директора на училището му и мой шеф)

# 183
-Мамо,знаеш ли защо Наско от моя клас днес плачеше?
-Не,защо?
-Ами майка му ще има бебе другата седмица и ще го обича повече от Наско!
-Бебе ли ще има?Като я видях последно нямаше голям корем!
-Е,другата седмица ще има! 🤷‍♀️😄

# 184
Ядосвам се, че нещо се опитвах да направя и не ставаше и си мрънкам под носа-ох, нямам думи...Синът ми/на 4г/ съобщава на баща си: - Тате, мама няма думи, но аз имам думи 😁

Пуснали сме конвекторна печка в спалнята и една малка нощна лампа до нея и на стената се отразява сянката на печката. - Мамо, виж, прилича на голяма бисквита 😁😁/ заради формата с ивици отгоре/.

# 185
6:40 сутринта, отправяме се детска и работа.
След поредната порция приказки към 3г 1/2 младеж:
"Маме, изпишкай се, измий си ръцете и си изжадуркай устата, трябва да тръгваме."
Сплитайки на сестра му 5г косата, влиза тържествено в хола и казва.
"Мамо, готов съм, напикан, измит и облечен"
Поглеждам панталоните и автоматично поправям
"Изпишкал си се"

# 186
  • Пловдив
Голямата бисквита ми напомни, че като купих една надматрачна постелка, навита на руло, моят каза, че това е голяма тоалетна хартия.

# 187
Моето момиче (6год) обича да си рисува. Рисува си, оцветява, изрязва едни листи, разпилява ги навсякъде, едната вечер пак нарисувала нещо и ходи след котарака и му показва рисунката си. Той съответно я подминава с гордо вдигната опашка. Викам маме, котето не оценява изкуството ти. Какво е изкуство...викам рисунките ти.
Замисли се за малко и вика на баща си...ми тя и майка не ми оценява изкуството, постоянно ми хвърля рисунките ☺️😁

# 188
По тв -то върви реклама на "Ергенът" и моя мъж казва "Ще се запиша за това предаване и аз!".Синковеца веднага се включи и той "Аааа,тате,искаш да се целуваш с майка ми по телевизията!" 😁😁😁

# 189
В последно време ограничавам консумацията на прясно мляко на малкото, защото прекалява. Снощи пак искаше и му казвам, че на магазина не е имало мляко и затова не съм купила. И ми вика "Мамо купи к'ава. К'авата дава мляко на Бобо" 2г8м

# 190
  • София
Ми право е детето. Ще си я гледате на балкона, ако не сте в къща. Laughing
По-практичен е от моя брат, който в ранното си детство убеждаваше родителите ни да си гледаме слон или жираф на балкона.

# 191
Колко да прекалява детето,по добре мляко да пие отколкото сокове и боклуци.Моят е стигал до литър прясно на ден,за ам няма да ви казвам.Ей го на четири и месец е и пие повече прясно мляко и айрян от вода сега зимата.Лятото е като жаба само вода от хладилника иска.
В очакване сме на второ и му говорим и го подготвяме.Снощи ми вика бебето като реве за да не ме буди ще му дам от моето мляко и да спи 😁

# 192
  • София
Всъщност може да се прекали с млякото и не е шега. От собствен опит с моето дете го казвам. Наскоро се оказа, че заради твърде многото млечни продукти, които консумира, в урината й се натрупва твърде много калций. Състоянието се нарича хиперкалциурия. В интернет има информация, ако някой го интересува. Сега се налага да спазва хранителен режим, пие хранителна добавка за уринарния тракт и редовно правим изследвания и проследяване при нефролог.
Но тя в действителност се хранеше предимно с млечни продукти. Много е злояда. Аз бях доволна, че яде млечни и плодове. Оказа се, че не е трябвало толкова да се радвам.

# 193
По телевизията в някакво предаване говориха, че не е много полезно да се консумира в големи количества мляко и млечни продукти. Така са се разстройвали червата.

# 194
Възможно е,но на моят само това са му млечните и не го ограничавам.Сирене и яйца веднъж на две седмици ако хапне малко,за други млечни не иска и да чуе.Ако зависи от него само пържоли със салата краставици ще яде 😂

Общи условия

Активация на акаунт