Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Вчера моята 8-годишна внучка се качила на гаража на съседите. Карам ѝ се и казвам, че не знам как ще я накаже баща ѝ като разбере. А тя:  "Като си такава изказвачка"!  После ѝ казвам, че ще я запише на лятно училище и няма да има никаква ваканция, а тя" По-хубаво! Не ми се занимава  с такава жена като теб".
Карам я да чете книгите от списъка, а тя: " Да не съм се родила да уча"!  Иначе в училище е много дисциплинирана и се справя отлично.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 13:38 от K.A.G.

# 406
Бебка е болна и сутринта й пея, а батко й (почти на 5) ми казва:- Спри да пееш!
Аз: Ама, аз не пея на теб
Той: Да, ама аз те слушам Grinning

# 407
Баща ми пие много лекарства и аз всеки път като отида питам всички ли ги е изпил. Просто да не забрави 🙂. Влизам един път ,а малкия ( тогава на 6) тича пред мен и казва: Дядо бързо пии хапчето, дъщеря ти идва 😁😁. И още едно се сетих ,когато му се карам за нещо често ми казва : Не забравяй че познавам майка ти и баща ти и на теб има кой да се кара 🤣🤣.

# 408
Днес в зоопарка 2 -годишният наричаше мечката: "Баба ти", защото нали все за баба Меца му говорим и така запомнил човекът Joy

# 409
Седим на кафе с приятелка и дъщеря ми на 3г. Срещу нас седят две момчета с голямо куче. По едно време малката почва да вика с цяло гърло: мамо, мамооо какво е товааа, прилича на сърчицеее.. И сочи към кучето което е легнало и отзад му се виждат т* пките 😂 голям смях падна

# 410
  • Пловдив
Моята вчера рисуваше специално за брат си дупе - и от него висеше и п...ка. Такива забавления им хрумват. Тя е на 7, той - на 4 и не изглеждаше недоволен от рисунката.

# 411
Преместих се на нова работа близо до вкъщи и обяснявам на малкото /3г/, че вече няма да го карам с колата при баба му, а ще ходим пеша /десет мин. е разстоянието, но преди се налагаше заради пътуването ми до работа после/. И се изцепва:
-Ама аз вече съм свикнал да се возя с колата, не искам пеша.
- Ще свикнеш и пеша. Твоя приятел А. как ходи на ясла пеша /всяка сутрин се засичаме/ и приятелката ти Г. ходи пеша на градина, и П. ходи пеша. Ще свикнеш и ти.
- Ама аз не искам да свиквам пеша. Аз съм готин и искам с кола да ме водиш.
Joy
Е, свикна, ама цяла седмица голямо мрънкане беше по пътя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
  • София
Бебка е болна и сутринта й пея, а батко й (почти на 5) ми казва:- Спри да пееш!
Аз: Ама, аз не пея на теб
Той: Да, ама аз те слушам Grinning
Излизаме с моя приятелка с бебе,бебето доста си поплака а синът ми (5г)накрая си запуши ушите.
-Това бебе не спира да плаче-е-е!!!
-Ми така плачат бебетата,ти нали искаш братче???
-Да,искам,аз тапи за уши ще си поръчам тогава .

# 413
Разговор между дъщеря ми и племенницата..(по Вайбър)
Дъщеря ми:
-Кога ще играем на играта?
Племенницата:
-Като се наям ще играем! Познай какво ям?
Дъщеря ми:
-Супа??!!
Племенницата:
-Не! Чорба...
😁😁😁😁😁😁😁😁

# 414
МП е кум на свои близки приятели, които имат племенница на 5 годинки. Преди време сме се събрали с тях и с малката си играем, показва ми как прави "магии", криейки разни играчки.
Тя: Хайде сега ти!
Аз вече отегчена от играта: Ама аз не мога да правя магии!
Тя: Еее много е лесно! Казваш "Абра кадабра" и даваш на кума да ги скрие!
😂😂😂

# 415
Дъщеря ми на 2 годинки, сменяйки й памперса, проявява любопитство, какво е сготвила и пита: Мами, може видя и аз? Надигайки се леко, поглежда и извиква: Боже, боже " шококак",( в превод шоколад). Аз я питам: Ама ти какво си яла? Тя ми отговаря: Слон. Joy

# 416
Моят син "магиите" ги прави с "фокус-мокус, хоп - морков". Не знам какво и къде е чул, ама така го е разбрал, така го възприехме вече и ние в семейния речник. Simple Smile

# 417
При нас бяха бомба и гирище.Имаше един период при махането на памперса,в който искаше да ака само в памперса и после пак беше с боксерки.Та имаме няколко случая в магазина и парка-"Мамо имам бомба" и търсеше да си слага памперс гащите.Околните физиономии бяха култови 🤣

# 418
  • Страната на чудесата
Синът ми  на 9 и скаран със зеленчуците( поне пресните):
-Ники, кога ще започнеш да ядеш салати, маме?!?
-Не знам, сигурно като пропия ракия!

# 419
На връщане от личната лекарка. Обяснявам, че бебето е болно и трябва да й сложа свещичка в дупето. А той се опули и ме попита - Ще й изгори ли дупето?

Един ден казвам - браво маме, много послушен беше. Гордея се, че си мой син. А той отговаря - Не съм син, с бяла тениска съм...

Свекърва ми си сложи коронки и докато беше с временното лепило й паднали зъбите. Съответно баткото видял и на всички разказа, че баба му била с падащи зъби. Преди няколко дни ще ходи на преглед при личната и синът ми я пита - Бабо, защо ще ходиш на лекар? Пак ли ти паднаха зъбите?

Общи условия

Активация на акаунт