Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 400
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Моят син (на 6г.) е все със сополи заради проблемна трета сливица. Онзи ден застана съвсем сериозно пред нас с баща му и ни каза:
- Вижте какво, не може да продължавам така с тези сополи. Трябва да направим нещо, че приятелката ми, взе да бяга от мен!😄

# 391
Милото,обричате му любовния живот 🤣.Много се смях,малък любовчия 🤗

# 392
То не знам дали е за смешките или страшките,които казват децата ама на мен ми беше смешно...
Опитвам се да науча дъщеря ми да приеме,че смъртта е част от живота.Рано или късно всяко животно,всеки човек на този свят умира..И вчера се изказа..
Слушаме една от любимите ми песни и тя пее..След,което спира..

-Мамо,вие като умрете знаеш ли какво ще направя?
-Ще продължиш да живееш мамо!
-Не! Ще си пусна твоите любими песни и ще плача!
И ми стана мило...и ми стана смешно...

# 393
Моят син, докато бях бременна с дъщеря ми, малко ми беше сърдит, и на няколко пъти ме пращаше на оня свят. Питаше ме няма ли вече да отивам на небето.

# 394
  • Варна
Припомнихте ми една случка. Минаваме покрай траурен магазин, а отпред - паметници. Пита ме той за какво се използват. Обясних аз на две, на три, без да се задържам на темата, след което той ми каза:
- Мамо, като умреш, ще ти осигуря най-хубавия паметник.

# 395
Това беше добро! 😁
Много е загрижен за теб..😁

# 396
Моята дъщеря, като беше на 6:
-Мамо, не искам да умираш. Тогава аз с кого ще си споделям!

Тогава се трогнах, и до сега е едно от най-милите неща, което ми е казвано някога. Heartbeat

# 397
Моят син (на 6г.) е все със сополи заради проблемна трета сливица. Онзи ден застана съвсем сериозно пред нас с баща му и ни каза:
- Вижте какво, не може да продължавам така с тези сополи. Трябва да направим нещо, че приятелката ми, взе да бяга от мен!😄
🤣🤣🤣🤣🤣

# 398
Синът ми, почти на 5,също много се вълнува от темата за смъртта. Постоянно разпитва за звездичките, кога и аз ще бъда и тн. Една вечер много плака да не умирам, че много ме обича. Чак на мен ми се доплака, как да обещая, че няма да умра. Много хубаво филм че е цар лъв, но не иска да го гледа.
  Днес много се смях с него. Покрай сборните групи все глупости учи. На обяд каза нещо не особено културно и му казвам:"
-Ама хич не си мил"
Той: Като не съм мил, защо ти набрах цветя на обяд, а?
А, де, при подарени цветя как го изкарах нелюбезен Grinning

# 399
Както е тръгнало, след време хората може да станат и безсмъртни. Grinning Нищо не се знае, да не страдат децата напразно. Heart Hug Помня и аз как ме болеше едно време за моите родители, когато разбрах, че рано или късно всеки умира... Наистина е ужасно за приемане от детското съзнание. На 30+ съм и още помня колко страдах. Милите душици...

# 400
Както е тръгнало, след време хората може да станат и безсмъртни. Grinning Нищо не се знае, да не страдат децата напразно. Heart Hug Помня и аз как ме болеше едно време за моите родители, когато разбрах, че рано или късно всеки умира... Наистина е ужасно за приемане от детското съзнание. На 30+ съм и още помня колко страдах. Милите душици...
Алиса,Вие сте готова за сциентологията. Вижте в Уики какво е,ако не знаете...

# 401
Малкия ме пита:
Мамо, ти какъв подарък искаш?
Аз се шегувам: Тойота Рав 4-ка (понеже ми е мечта).
Той: Ние имаме вече (детска количка).
Аз: Ама, аз искам истинска.
И той: Еее, не можем да купим всичко! 😬
Продължението:
Мамо, аз ще ти купя всички коли Раф четворки.( Предполагам имаше предвид всички на света)
А от къде ще вземеш толкова парички?
От тати! 😁
На тати физиономията беше незабравима.

# 402
Вчера се връщам от Испания и разказвам на детето какво съм яла и пила там.
- Всичко има по магазините. Каквото се сетиш и ти се прияде, даже кьополу. Всякакви меса има. Дядо ти и леля ти по принцип ядат повече зеленчуци, от колкото месо. Ама, заради мен, дядо ти, купи един цял заек и го изядохме, почти целия заек го изядох аз, на дядо ти оставих само главата и дробчето.
- Заек ли? Със шоколад ли?
- Не. Истински заек! Заек!
Рипна да се смее:
- Вие сте луди!

# 403
  • София
Синът ми ( на 4) е  болен, но това не му пречи да ръси бисери. Баща му днес прави риба на скара и бял ориз за обяд. Аз се занимавах с даване на лекарства и капки. Сядаме да ядем всички. Казвам на мъжа ми, че оризът малко е хрупкав. А синът ми казва следното :
- Мамо, тати е направил много хубави ориз и и риба. Ама на рибата ми липсва малко още някакъв вкус!!

Малко след това… Бременна съм и бебка рита, той ме пита какво става, че съм си сложила ръката на корема. Отговарям, че искам да усетя ритничетата. Той ме поглежда и заповядва :
- Мамо, я си отвори устата! Ама хубаво, искам да видя бебка!
Отне малко време да обясня, че бебето няма как да го види през устата… поне 2-3 пъти се опита да наднича.

# 404
Моят внук, на 5, много обича да се гушка с майка си (дъщеря ми).
Един ден след баня майка му казва - я виж каква беличка и гладка кожа имаш. Като пораснеш голям мъж, ще имаш косми.
И малкия, безумно разстроен, я пита: И ти повече няма да ме гушкаш?? Joy

Общи условия

Активация на акаунт