Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 335
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Умно дете! Къщата му ще е само с 1 спалня, за да няма място за майка му къде да спи. Stuck Out Tongue

Тя ще е хола Sweat Smile

# 511
В хола ще са родителите, а в спалнята – децата.
Не ги мислете толкова прости днешните млади...

Синът ми навремето щеше да се жени за момиченце от неговата ДГ, щяха да живеят в САЩ и да имат 3 деца. Затюхках се, че е далече и как ще помагам за внуците. А той ме успокои, че няма нужда, сами щели да си ги гледат. Simple Smile
О-о-о, супер! Laughing

# 512
  • Варна

Браво! Точно шадраванче е. Аз не познах Simple Smile

# 513
  • Пловдив
И на мен на кактус ми заприлича като на Боряна.

# 514
  • София
"Мамо,ела да чуеш как щурците си търкат краката " 😂

# 515
А какви са тези кръглите неща, нанизани и също по стените?
При всяко положение - голям художник и архитект! Искам и аз шадраванче вкъщи! Куридор имам...

# 516
  • Варна
А какви са тези кръглите неща, нанизани и също по стените?
При всяко положение - голям художник и архитект! Искам и аз шадраванче вкъщи! Куридор имам...

Кръглите неща в края са оградата на къщата, а нанизите - зеленчуци. И градинар ще е, хахаха.
Благодаря за милите думи, но реалността е съвсем различна. Като за 8-годишен, рисува потресаващо, явно с обяснителни записки и устни пояснения, но поне се забавлявам на негов гръб. Още малко да се порадвам, че май иде краят на бисерите му. Ще се радвам на вашите дечица Simple Smile

# 517
Оправяме се да излизаме и госпожицата на 8 г. се гледа в огледалото, гледа мен и коментира:
Мамо, ти скоро ще си стара, а аз ще съм млада и красива!
Значи като почне от никъде да ми ги сипе такива..... Хем е истина, хем боли! 😒

# 518
Гутен Лекан Нощен, това от 12г дете. Никакъв край на никакви бисери не идва 😛😛😛

# 519
Имам девойка на 2г и 8м. Оправям се вечерта да ходя на бар и си изправям косата.
- Мамо, косата ли си ГЛАДИШ?!

и това съм правила на младини, майко.. Grin

# 520
Когато децата порастнат, остават спомените, като този:

-Мамо, като излизаме, защо ме маскираш на красива?

# 521
Бисерите никога не свършват. Тийн бисер.
Казвам й да си оправи леглото, а тя ми казва, че така било по-яко 😲 Аз съм живеела в това време, но съм била от друга епоха 😆

# 522
Това ми напомня за моята: Абе, мамчо, как успя за толкова бързо да разхвърляш толкова много!!! - Амм, справих се, някакси...

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 16:44 от milanda

# 523
Днес си говорим с нашата госпожица на 2.10г за животните, които утре ще види в зоопарка и ме пита, дали ще има камили 🤣 Обяснявам й аз, че може да има. Тя пък пита може ли да се качи на тях и аз качвала ли съм се. Казах й, че с баща й сме се качвали на камила в Египет и госпожицата се обръща и ми казва “Мамо, ти къде заблави мен като ходи на почивка” 🤣
П.п. Като ходихме тя не беше родена 😁

# 524
А, това за пътуванията и при нас е така. Много обича да разглеждаме снимки и все пита "а аз къде съм". Аз обяснявам, че не е била родена, а тя пита "мамо, а ти родена ли беше". Снощи гледахме снимки от 2014-2016 г., гледа, търси се, чуди се, върти се - вижда, че кучето е на снимките, а нея я няма...

Общи условия

Активация на акаунт