Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Редовно включвам в чистенето моя син (7г.),вчера подхванах темата за коледни подаръци,та освен всичко ,което си намислил,искал и робот прахосмукачка,за да не чистим 😂,викам "Бе мамо,това аз трябва да го поискам от Дядо Коледа!"...Той обикновено прах бърше и подрежда ама явно за мен и баща си мисли детето 😊 .

# 61
Със синчето (3.5г.) правим мъфини.
-Мамо, виж как ти помагам за кексчетата! Искаш ли да сме приятели? 😍

# 62
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Със синчето (3.5г.) правим мъфини.
-Мамо, виж как ти помагам за кексчетата! Искаш ли да сме приятели? 😍

Хи хи, моя се объща към мен поякога с "Госпожо...ъъъ, мамо" , това с приятелите идва от градината, предполагам?

# 63
Най-вероятно. А моят викаше на директорката на яслата Шефке 🤭

# 64
Най-вероятно. А моят викаше на директорката на яслата Шефке 🤭
Баш си е така!😄 Онзи ден на онлайн-а,някое дете прави забележка на друго и моят се включва с "Ти ли ще кажеш,госпожата е шефката!" 😄

# 65
Когато бях малка (към 3 и нещо), имам спомен, че бях объркала думите "комшия" и "туршия". Тогава вкъщи имаше домашна туршия в буркан и веднъж изръсих: "Много вкусна комшийка, ще я изям цялата".

# 66
Вчера гледам някакъв сайт с дрехи, моделите - готини и натокани мацки, #почОтинаседемсъм ми гледа зад рамото, отбелязва, че не съм толкова хубава, колкото моделите, но пък не съм никак тъпа! Grinning

# 67
  • София
Моето 8-годишно сутринта изтърси:
- Много е труден този живот!

Обърнах се към нея леко притеснена с надежда да разбера каква предпубертетна драма я е разтърсила този път и видях, че играе на таблета. Ставало въпрос за живота в играта.

# 68
Дъщеря ми (6г) е на вълна баница за закуска. В събота и сервирам току-що изпечената, нарязана и ухаеща баничка пред нея и тя възкликва: Здравей, красавице Laughing

# 69
Моето 8-годишно сутринта изтърси:
- Много е труден този живот!

Обърнах се към нея леко притеснена с надежда да разбера каква предпубертетна драма я е разтърсила този път и видях, че играе на таблета. Ставало въпрос за живота в играта.
Охх, и моя син страда, като не му се получава нещо там с танковете му Grinning

# 70
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Часът е 8, времето за вечеря отдавна е заминало.
Поради липса на организация спонтанно се решава, че ще се вечеря пица. Пицата е купена и се яде на поразия. Мая - 6г и Иван - 3г ядат та им плющят ушаците.
На по трето парче са вече! Мая:
- Ама, мамо! На пицата има синьо сирене Flushed
Иван:
- И аз не обичам такова сиЛене! Smiley
Първите две парчета бяха така бързо изхрупани, че въобще не са се усетили какво ядат Trollface

# 71
Ти, пък! Как им купуваш на децата пица със синьо сиЛене! Не те ли е срам! Joy

# 72
Подарили са на мъжа ми кутийки с някакви  пукащи топчета, той чете на кутията "За деца над 12 години", и казва на дребус - "Това не е за теб."
 Малкия се замисля за секунда и пита "А имат ли срок на годност?"

# 73
Включвам се скромно с нова дума жираф-жижак 😄
Иначе казва Там има зай зай, примерно.
1г+10

# 74
Вчера на площадката, едно сладко момиченце се присламчва и директно почва да бърбори:
- Той е много малък.
- Да, само на 1 годинка е. А ти голяма ли си?
- ДА!
- Колко си голяма?
- Много! Аз съм почти на 4. Голяма съм, защото имам голям сопол!

Общи условия

Активация на акаунт