Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Говорят си синът ми/на 4г/ и баща му,че ще излизаме.
Баща му-Ти нали вървиш с мен в комплект,да тръгваме.
Той-Нее,аз вървя с мама 😄😄

Говорим си ние двамата и му обяснявам,че след малко ще влизам да се къпя,защото още чакам бойлерът да зареди.
-Добре,мамо,изчакай 5мин.и ако няма топла вода,изкъпи се със студена вода 😄😄

# 301
  • Пловдив
Моят мъж беше недоволен, че охлюви са се завъдили и му правят поразии на насажденията на балкона. Заканил се, че накрая ще ги събере и ще ги сготви на супа, а малкият му дал най-сериозен съвет: "И да сложиш черен пипер".

Дано не си изпълни заканата, де.

# 302
Моят бисер не е с нещо, което е казал, a с нещо, което е направил. Явно, за да стимулира малкото да ползва тоалетната , голямото в залепил това там Simple Smile
Скрит текст:

# 303
  • София
Онзи ден синът ми ( на 4) си стои на дивана и нещо си мисли. После ми задава следния въпрос :
- Мамо, тати като стане чичко, кой ще е нашия тати?
В това време аз ядях и не знам как не се задавих, накарах го да повтори въпроса, съвсем ясно бях чула. Обясних му, че имаме един тати на целия свят и той ще е негов тати винаги.

Малко тоалетни неволи. Седи си на детската седалка и а*а. Аз не съм покрай него, защото не харесва. Чакам го да свърши, за да го измия. След малко чувам най-сладкото гласче, с една такава умилителна нотка :
- Мамо, искаш ли да ми изкъпеш дупето?

# 304
  • Пловдив
Според моята щерка татковците са "по-големи" (на възраст) от чичковците. Защо - ами защото първо ставаш чичо, а чак после - татко.

# 305
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малкия каприз вчера, след като го питах какво иска да сготвя - "Oнези марули с месо,  в тенджерата под налягане."
 Аз, след секунди чудене, разбрах че иска зеле със свинско 😆

# 306
Недей да ядеш с пълна уста!
(Вместо недей да говориш)😀

# 307
  • София
"Мамо,едно дете ме бута,аз му казах да не ме бута,ама то не ме разбра,защото така като го гледам е от друга планета!"

# 308
  • София
3 г 6 м днес подрежда едни коли на паркинга си и си говори:

- Хайде бус, паркирай се, тука, хайдеее, майка, майка...

Joy

Много внимаваме с баща му за изказа, от днес още повече.

# 309
Каката (5,6) се пазари за й купя нова плюшка мишка, защото старата изчезна.
Малкия (4) и той иска, но грамаданско мече и плюшен камион.
Водим разговора от вчера, че ще им купя само по една играчка, но днес продължава с настояването.
Аз отбелязвам за пореден път "Една играчка"
Той: Мамо, аз измислих друга играчка, искам, гигантско(вече не е грамаданско, нали е нова поръчка) мече със закачен за него плюшен камион
😂

# 310

Joy

Хм, в такъв смисъл ли е било казано или шофьора на буса да внимава, защото преминава майка (с количка)? Да не би детето да не е било разбрано правилно?

# 311
  • София

Joy

Хм, в такъв смисъл ли е било казано или шофьора на буса да внимава, защото преминава майка (с количка)? Да не би детето да не е било разбрано правилно?

Не мисля че майка с количка му беше на акъла. Посмях се с него и вече внимавам още повече с изказа Blush

# 312
Каката (5,6) се пазари за й купя нова плюшка мишка, защото старата изчезна.
Малкия (4) и той иска, но грамаданско мече и плюшен камион.
Водим разговора от вчера, че ще им купя само по една играчка, но днес продължава с настояването.
Аз отбелязвам за пореден път "Една играчка"
Той: Мамо, аз измислих друга играчка, искам, гигантско(вече не е грамаданско, нали е нова поръчка) мече със закачен за него плюшен камион
😂
Малко като нашето малко, което за Нова година поръчва, поръчва. Аз обяснявам, че може само един подарък, защото двдо Коледа няма как в един ден толкова много играчки да занесе. Веднага беше измислено решение - а не можело ли днес един подарък, утре друг и т.н. докато изпълни заявяния ѝ списък с подаръци 😁 Баткото още по-напреднал, щом можело само по едно нещо, искал направо машина за играчки, той щял сам да си ги направи.

# 313
Хитрушка, (4,5 г.)ме поправя: - Мамо, това не е кит, а косатка!!!
Става дума за формата на тортата на едно момченце от детската градина.
- Как може да не ги различаваш? Това е дяволски добра косатка! - продължава тя.
- Аз обаче искам торта на бебе Акула за петия ми рожден ден! И торта на делфин за шестия... Може и косатка да имам, но примерно за осмия...
Малкото ѝ братче (2,5 г.), се намесва в разговора: - И аз искам торта... И на мене торта! Дай ми го, ми!!! - вече надига тон и опитва да ми изтръгне телефона, на който разглеждаме снимките от въпросния рожден ден.
Хитрушка го прекъсва: - Знаеш ли, твоята торта ще бъде на...
Той яростно я захапва за крака: - Не, ти няма кажеш! Аз кажа! Мойта торта да е на косаЧка!!!
Хитрушка тъкмо пищеше от болки заради ухапването, но като чу за косачката щеше да се напикае от смях.
Той е страшно увлечен по всякакви технически приспособления, коли, мотори и прочие, даже предния ден вървеше след баща си и косачка та. В случая май не разбра, че говорим за риба...

# 314
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хитрушка, (4,5 г.)ме поправя: - Мамо, това не е кит, а косатка!!!
Става дума за формата на тортата на едно момченце от детската градина.
- Как може да не ги различаваш? Това е дяволски добра косатка! - продължава тя.
- Аз обаче искам торта на бебе Акула за петия ми рожден ден! И торта на делфин за шестия... Може и косатка да имам, но примерно за осмия...
Малкото ѝ братче (2,5 г.), се намесва в разговора: - И аз искам торта... И на мене торта! Дай ми го, ми!!! - вече надига тон и опитва да ми изтръгне телефона, на който разглеждаме снимките от въпросния рожден ден.
Хитрушка го прекъсва: - Знаеш ли, твоята торта ще бъде на...
Той яростно я захапва за крака: - Не, ти няма кажеш! Аз кажа! Мойта торта да е на косаЧка!!!
Хитрушка тъкмо пищеше от болки заради ухапването, но като чу за косачката щеше да се напикае от смях.
Той е страшно увлечен по всякакви технически приспособления, коли, мотори и прочие, даже предния ден вървеше след баща си и косачка та. В случая май не разбра, че говорим за риба...

А пък всъщност вие си говорите за морски животни Hug
Само акулата е риба, другото са бозайници Simple Smile

Да не е спам...
Бяхме на дългоочакваната сватба на брат ми. Всичко точно, върви по мед и масло. Из гостите щъкат 3-4 малки момиченча с рокли, но само наш Иван - малко момченце!
А той един красив, със сако, папиионка, панталон и сини мокасини - това на няма и 4г.
Танцува, скача - душата на компанията...

В един момент му падна батерията и баща му го занесе до леглото, толкова беше смазан от веселбата...

След 2 дни:
- Мамо, мен много ме бояха кляката, ама всицки искаха да танцуват с мене и не ме оставиха да си поцина... Само ме дълпат!
И това с една обидена муцунка!

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт