Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Два броя, на 3 и 5 години. Качени са вече в колата и чакат. Качвам се и аз, щастливо се обръщам към тях на задната седалка:

- Здравейте, патета! Пате 1 и пате 2!

5-годишния ухилен до уши посочва ме с пръст и казва:

- И една патица!

JoyJoyJoy
И на мен ми го казаха така!

# 631
Мани, мани ... Отсега гаджетата почват да ми костват пари. Сега ще сме в първи клас, и мислех да го спра от един кръжок, на който ходи. Обаче, как ще стане, не знам. В този кръжок е "гаджето му", едно момиченце, с което много се забавляват и казват на всички, че се обичат и ще се оженят като пораснат. Брей. 100 лв на месец ми коства срещите им, опс, кръжока имам предвид 🌞
Мили мами, в продължение на предните ми кахъри да ви кажа, че не ни се размина кръжокът Wink там сме си и тази година

# 632
Румка, и моя мОмък ме врънка да ходи на карате заради една момА, и не знам какво да правя. Хич не е за такъв спорт, той е муден виждам го, но ще пробваме, какво да се прави, ще дам път на тази лИбоф 😆

# 633
  • Варна
Цъкам из фейса и стигам до коментара на непозната за мен дама с никнейм Пипи Дългото чорапче. В този момент момчето ми надникна в телефона и прочете Пипи, при което съвсем спонтанната му реакция беше: - Ама тя още ли е жива?

-------------
Чувам го, че прави анализ на телевизионни предавания. И думите: "Черешката на тортата ще я дават, докато шеф Манчев не у@ре".

Да са живи и здрави и непознатата Пипи, и шеф Манчев.

# 634
- Хареса ли ти днес?
-Да, ама то май много се учи в училището?
И, все пак, ще дойдем в понеделник пак, нали?
-Ами, добре, навит съм

Първолаци сме Wink

# 635
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Иван - 4г.
- Мамо, гладен съм.
- Колко си гладен?
- Гладен съм 10 минути
- аз Joy
И последва обяснение за мерните единици...

# 636
Малкото много обича едни понички от Лидъла. Днес му взех и като се прибрахме, му давам поничката. Отхапва една хапка и казва
- не ми харесва, не искам
- е, защо не ти харесва, нали ти харесваше, всеки път искаш...
- неее, аз искам да отидем заедно до Лидъл и там да си я купя аз и да си я изям там. Така ми харесва. Не тука.

# 637
Иска да прави реклама детето. Simple Smile

# 638
Иван - 4г.
- Мамо, гладен съм.
- Колко си гладен?
- Гладен съм 10 минути
- аз Joy
И последва обяснение за мерните единици...
10 минути си е доста глад!!! Stew

# 639
  • Варна
Този 10 минутния глад и мен ме мореше като дете. Почвах да мрънкам "гладна съм, гладна съм, гладна съм" малко преди вечеря и когато майка ми сложи масата, ей след тези 10 минути, аз вече не бях гладна.

# 640
  • София
Напред в магазина докато гледах рафтовете дочух разговор между майка и дете.

Майката: с тази храна ще станеш 100 кг.
Детето: няма да стана 100 кг, а  ще стана само 48 кг .

Не видях колко голямо е детето, но се посмях от сърце.

# 641
Като споменахте 100 кила, идвам с история на една позната.
Дъщеря й на 7 й казва: "Мамо, ако искаш, може да се качиш на тротинетката ми, да пробваш да покараш. Тя е до 100 кг, а ти нямаш толкова... МАЙ"! Joy

# 642
  • София
МАЙ! Laughing

По-деликатна е от моята щерка, обаче. Когато беше на 6-7 години й подхвърлих, че може да си купя и аз тротинетка, за да караме заедно в парка когато приятелите й не са навън. Тя се захили и отсече, че "старите хора не карат тротинетки". Дадох й за пример няколко човека, които лично нея я бяха впечатлили колко бързо карат "като за възрастни". За да не пада по гръб, в крайна сметка ме застреля с: "тежка си, ще я счупиш".
Изобщо в нейните очи по онова време възрастните не бяха хора, а някакви изкопаеми, на които никакви човешки забавления не са присъщи. Към днешна дата е на 9 години и вече е склонна да приеме, че от възрастните има известна полза.

# 643
Ангажирах се да гледам за цял ден 4-годишна, с която имам отличен контакт.
Тя ми прошепна:
- Когато възрастните излязат, ще сме си сами!

# 644
Ангажирах се да гледам за цял ден 4-годишна, с която имам отличен контакт.
Тя ми прошепна:
- Когато възрастните излязат, ще сме си сами!

Страхотен комплимент!

Общи условия

Активация на акаунт