🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 057
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 135
Много съм любопитна за тоя разговор за Пламен! Дали Цветито ще се покаже каквато повечето я мислят или е монтирано, за да ни нахъса в очакване точно преди рекламите.

# 136
Цветелина ми е като фурнаджийска лопата. Ту Виктор ту Пламен. Иска си вниманието иначе се цупи. Пламен изобщо не трябва да се допира до нея. Ама изобщо.

# 137
Радвам се, че Живка стана фермер.

Не чух добра причина викторината да се премахне изцяло, така че за мен си е потъпкване на установено в самото начало правило, защото така им е хрумнало в даден момент.

# 138
Тази Мартина има толкова противно излъчване!
Много се надявам Живка да спечели още съмишленици и съм сигурна, че тогава Мартина ще започне да се опитва да и се хареса.
Не е честна пред себе си дори, да не я поздрави за победата, която беше напълно заслужена!
Както и фермерството.

# 139
Може и да е силна физически Мартина. Но само това. Не може да губи с достойнство, а това е голяма сила. Какви криви муцки правеше като не беше в нейна полза гласуването, ау. И Киро е на ниво Ивайло вече, твърдо.

# 140
Цветка може и да харесва Пламен, но не може да преглътне, че Виктор не ходи подир нея с изплезен език. Тъкмо си помисли, че е хлътнал и онзи се отдръпне. Женски номера ѝ прилага. Joy Току виж накрая тя тича по него, като Даяна след Петър.

# 141
Иначе ЕВАЛА на Стефан. Точно и ясно го каза и наистина е прав. Даже докато си изказваше доводите си отзаде групичката направо бяха втрещени. Много правилно думи от него.

# 142
На Мартина дали ще й се отрази добре един обор..?

# 143
Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му.
Оскар Уайлд
Любо си спести аплодисментите за Живка, Винету с тая крива усмивка и коментари счупи тъпомера.

# 144
  • Велико Търново
Именно, че нямаше, Живка щеше да я бие.
Да де. И затова промяната на правилата не е от някакво съществено значение, че чак толкова да се негодува срещу нея.

Много съм любопитна за тоя разговор за Пламен! Дали Цветито ще се покаже каквато повечето я мислят или е монтирано, за да ни нахъса в очакване точно преди рекламите.
Ако не е монтаж, директно ще гласувам за Цветка в анкетата.

# 145
  • София
Напротив, защото ако не беше Пламен примерно, Мартина ставаше фермер без да отговаря на въпроси!

# 146
Тази пък Цветка - не се били подкрепяли. Ама те верно ли си мислят, че като общуваш основно с една компания си длъжен сляпо да следваш останалите?

# 147
Любчо беше сякаш най-попарен. След Мартина. Усещам го, обаче,  как  ще  захаресва Живка. А Джери.....както би казала Дана, лицемер. Че и реваншист.

# 148
Много ми е интересно, ако трябваше да пие газ, избирайки Мартина, Цветка дали щеше самоотвержено да избере "приятелството"... 😁

Голяма жена е Живка. До края на фермата, всички ще я харесват.

Изтрих си гласа за безцветната Ралица и от тук до края всичките ми негативни гласове в анкети печели Цветелина. Няма да казвам какво мисля за нея, че бан ще получа... 👿
Гласът за Мартина си остава. Тя е втората "печеливша".

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 22:18 от Анонимен

# 149
Не гледам много редовно, а и темата тече бързо, та не мога да я проследя. Може ли някой да ми каже защо Мартина беше конкурент на Живка за фермер на седмицата?
Какви са тези правила?

Общи условия

Активация на акаунт