🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 099
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Напротив, защото ако не беше Пламен примерно, Мартина ставаше фермер без да отговаря на въпроси!
Не е вярно.
По принцип първо е гласуването. Тайно. Без да се огласяват резултатите. После е викторината. Който победи в нея, става фермер на седмицата. Ако обаче има равенство, ЧАК тогава се гледа резултатът от гласуването. Ако и там има равенство, фермер на седмицата става победител от елиминационния дуел.
Та... на кой точно етап Мартина би станала фермер на седмицата, след като мнението е, че не е имала някакви съществени шансове на викторината?

Коце как се нагласи за "помощник", за да си подсигури НЕ-влизането в обора. Не че пък щеше да е посочен, де.

Diorela, защото отпадналият от дуела пише писмо, в което заявява желанието си кой да бъде вторият кандидат за фермер на седмицата.

# 151
  • ново
Не гледам много редовно, а и темата тече бързо, та не мога да я проследя. Може ли някой да ми каже защо Мартина беше конкурент на Живка за фермер на седмицата?
Какви са тези правила?
Защото тя е изборът на Красимира.

# 152
Иначе ЕВАЛА на Стефан. Точно и ясно го каза и наистина е прав. Даже докато си изказваше доводите си отзаде групичката направо бяха втрещени. Много правилно думи от него.

И Любо веднага се припозна🤣 този е голяма карикатура

# 153
Живка победи на дуел. Мартина е предложена от отпадналия играч. Избраха фермер с явно гласуване, уж заради конфликтите между двата лагера.
А Любчо го тресе нервата нещо. Що тъй гласувал Стефан? Ми щот има повече акъл.

# 154
  • Другата България
Идеално права се оказах за Цветка.
Брутално права, за жалост.
Само като й видях Инста, още тогава писах.
Жалко за Виктор.
Жалко за нея.
Жалко и за Пламен ако й върже.
Имам син, ако така някоя пача без извинение се изгаври с него, и то пред цяла България, същата България ще й се стори тясна.

# 155
Цветето много тъпо постъпва за мен. Или единия, или другия. Къде тръгна да целува Виктор, като топа и бил Пламката...

# 156
  • Варна/Амстердам
Добър вечер от ветровита Виена! Тук ще прекарам следващите два месеца и не знам дали работата ще ми позволи да съм много редовна, но ще ви чета и ще наваксвам епозодите, когато мога! 😊☘🤩

В момента гледам и много се зарадвах, че Живка е фермер. Изненадана съм от вота и Пламен отново ми направи приятно впечатление с гласуването си и мотивацията зад своя избор. Жоро Целувката реши вота накрая. 😂
Виктор е яко хлътнал, а Цвети го оплете в мрежите си. Ясно беше, че си пада повече по мъжкаря Пламен, който не е от типа мъже, гледащи всяка едн жена с влажни очи.

# 157
Цвети даже няма да я коментирам.
А ми е смешно Любо как да оня ден пред камерите дрънка за каузата, бля, бля, а сега на огъня:
Стефан - Имаме все пак някаква мисия.
Любо - Бе, к'ва мисия бе?
🤣😂

# 158
  • София
DamaPika, не разбираш какво се опитвам да кажа, а ми обясняваш стандартните правила за избор на фермер, които не важат тук, спирам дотук Simple Smile

Цветке, Цветкее, тамън ми се видя искрена този епизод и пак блесна 😀

# 159
Тоя Любо няма много мозък! Начи ако ще ти секат главата, давай с лоялността, нищо че ще намажеш острието...

# 160
Преди няколко страници писах ,че стюардесата си пада по Пламен,но Виктор е финансово по-красив.Сега си го призна.А и как  извъртя главата ,когато той искаше да я целуне си и пролича много,че го мотае яко ,ама чепеларския не се усеща

# 161
  • София
Ето че на Пламен и Виктор не се търси сметка за гласа, само на Стефко, лесната мишена 😀

# 162
А Стефан влиза в обяснителен режим, с което ги настървява още повече. Мярка нямат тая група, толкова са долни. И естествено, по интереси са се събрали и по характери...

# 163
Ммм, не бих казала лесна мишена. Просто Любчо и Ивайло нямат капацитет да разберат мисленето на Стефан. Не, че е сложно. Просто те толкова си могат.

# 164
  • Велико Търново
Ами... гласувах за Цветелина, да.
Впрочем, Diavolo, даже и от анкетата си личи, че си пристрастен. Само нейното име си го изписал "галено" Satisfied

Вторият ми глас отиде за Мартина. Снощи се въздържах, но наистина е доста неприятен човек.

ParaSiempre, разбрах, но аз първоначално стъпих на това, че обвиненията срещу промяната на правилата е малко пресилено. Защото в случая те не биха били от голямо значение. А иначе, че някои са предпочели да гласуват по начина, по който го направиха... то е съвсем отделен въпрос и няма връзка с горното.

Нападките срещу Стефан бяха очаквани, да. Въпреки че той се обоснова най-правилно и най-пълно. Само че кой ли да го разбере...

Общи условия

Активация на акаунт