🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 110
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 165
Мери, точно си го написала. Пача! Да не казвам другата дума. Каквато майката, такава и щерката. Боклуци.

# 166
  • гр.София
Не разбирам защо Стефан влиза в обяснителен режим как е гласувал. Така е решил и толкова. И с какво е длъжен на Мартина, че чак й е забил ножа в гърба според Любо. Лорчето и тя се прояви като клюкарка

# 167
Тъкмо пуснах епизода и вече съм на нокти. Цветелина е страшно мазна, как не й се дразнят или просто остава в сянка зад Живка, Мартина и Теодора?

# 168
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Как пък Любо не поиска обяснение от Пламен и Виктор, а от Стефан?

# 169
  • Другата България
Вчера писах и че никаква викторина няма да има, за фермер на седмицата, а гласуването ще е за сеир. Отново се оказах права. Загиват за пусти сеир Макс и Мориц, и правила променят в движение, и нови измислят....аматьори.
Целия епизод ми остави горчив вкус. И привкус.
Като се започне от двуликото човече Джери, през абсолютния селянин, хванал американската мечта Любо Тира, минеш и през "дълбокомислените" опити за казване на нещо /а накрая нищо/ на Сълзата с герданчетата отново от Чикаго, кречеталото Ивайло, и разбира се - черешката на тортата, ТОП ъф дЪ ТОП - волната стюардеса с многото мъже! Imp
Перфектен отбор. Забравих Лора Нищото.
Пламен е моя човек, убедена съм все повече. Не се посвени да изкаже мнение, мъжко момче. Виктор също направи добро впечатление. Стефан е ясен, възпитан мъж, попаднал сред самозабравили се простаци. Над когото хора като Мен Ъф Чикаго и другия от Лондонските кръчми, големите " мъже", изливат комплексите си. Що не скочиха на Пацо? Риторичен въпрос.

Според мен Ивайло барабар с жена си са от малцинствата. Особено след като видях снимките й.

# 170
  • гр.София
Тази вечер аплодирам Стефан. Умно и аргументирано- така се гласува.
Не по симпатии, не за облаги.
Гласуваме за тези, които ще свършат работа.
ПП. Живка набира скорост, а кара камион. Няма спиране:)

# 171
На този Любо името все ми се губеше и не можех да го запомня. Даже още му викам Георги от време на време.Laughing За мен той има лично отношение към Стефан и сега му падна удобен случай да му трие сол на главата. Откакто Стефан го отупа на арената, все нещо дудне против него. Злопаметен е като жена и поведението му е на жена, защото в междучасията ходи да си постила и при Живка.
Мартина от неприятна по-неприятна е вече. Нищо в поведението ѝ не ми харесва, на път е да се превърне в първия дразнител за мен в този сезон. Дори ревливката беше изпреварена от мадам главорезова. И препоръчително според мен е да не носи шапки.
Цвети и Виктор ми омръзнаха, да идва Пламен и да се свършва. Макар, че Пламен ми е симпатичен и не ми се иска да скача и той в мелето, за да прави някакъв лИбовен триъгълник, но ми се струва, че няма да му се размине.
Коцето и зад кадър го обрисуваха съвсем точно, но той реално няма кой знае какъв избор, освен да лавира ловко между лагерите. Разбирам го, но няма начин да ми стане симпатичен.

# 172
  • Велико Търново
Квалификации като "пача" и "боклук" ми идват малко свръх. Не само в случая. По принцип не боравя с тях.

Стефан се обяснява, защото явно иска да бъде разбран. Защото е научен и е свикнал, че всичко се постига с разговори. Само че още не може да осъзнае, че с тези там говорят на различни езици.
Любомир и той... какви приятелства бълнува? Чак пък толкова да е заслепен, че да не забелязва как Мартина използва всички от групичката около себе си само за свои собствени цели... Много ярко лъсна личното му отношение и неприязънта му към Стефан. Ама не се усеща, че си вкарва автоголове за пред зрителите.

# 173
Ще ми припомните ли Виктор, aka Симба, за кого гласува?

# 174
За Живка гласува Виктор.

# 175
  • Другата България
Съжалявам ако нещо ти идва или си отива някъде, четенето е по желание.
Не са ми любими изрази и на мен, но демонстрираното поведение от Цветка за мен е присъщо на определена категория жени, която си има друго название, умишлено спестено от мен. Ако продължи да се развива в тази насока, ще стана по-конкретна.
Да виждаш колко е объркан Виктор, колко се измъчва вътрешно заради теб, да харесваш приятеля му, но да се буташ постоянно в него и да го провокираш, знаейки, че има и приятелка...за да си начешеш женската суета, за мен е.....вече казах какво.

# 176
Изпуснах половината епизод,може ли бърз преразказ какво е направила Цветка след целувките с Виктор,че така сте я награбили Grinning

# 177
Каза, че интересът и не е Виктор, а Пламен и че той и е топ ъф дъ топ. Демек - Виктор е мухльо.

# 178
  • София
Кои ще са двойките кандидат-ратаи, според вас?
Аз залагам на Лора и Теодора при жените и на Ивайло и Любо при мъжете. Как ще ги групира - не знам. Може би Теодора и Любо ще сложи заедно - под благовидния предлог, че така и така са приятели в живота, ще им е лесно да съжителстват заедно в обора.

Според мен - Живка няма да посочи Цветелина, заради Виктор, който я подкрепя, а тъкмо му потръгна (според него) в любовта Simple Smile . Няма да е и Мартина, която ще отвее всяка друга кандидат-ратайка - няма смисъл да я дразни излишно.

Ако някой може да бъде сравняван с танк, ТИР или каквато и да е прегазваща техника- това е:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:43 от Vivi

# 179
  • ВАРНА
Браво на Пламен, Виктор и Стефан, че не ги е страх да заявят открито и аргументирано смяна на позицията си.
Цвети и Любо мноооооого олекнаха ...

Общи условия

Активация на акаунт