🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 269
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 180
Не съм гледал епизода още, чакам Мари.
Но чинно изчетох всичко Simple Smile
Ако Живка иска конкретна жена ратай и дуелист най-сигурния начин е да я изправи срещу Мартина в битка за спасение от ратайство. Групирана със слаб мъж,например Джери.

# 181
Ако Живка играе стратегически може да сложи ратай някой от своята "група" за да може да дръпне на дуел от групата на Мартина. Аз препдолагам Чавдар и Жоро и Ваня и Ралица.

# 182
Тези думи са даже меки за това, което е в действителност. И не толкова заради Виктор. Такива девойки, в такива предавания като че ли са най-често срещаните. А имаме толкова свестни момичета, по-красиви, по-чувствителни и заслужаващи уважение. Не съжалявам за думите си и заради майките възпитали добри момичета. Аз имам син и съм пристрастна.

# 183
Ех Цвети, Цвети. Каквито и епитети да използвам, малко ще са. Много грозна и жалка картинка. Поправих си гласа на анкетата. Цветка и Мартина са ми най-анти засега.

Не харесвам Мартина още от самото начало. И с всеки епизод ми става по-НЕсимпатична.

Подкрепям гледната точка на Стефан при гласуването за фермер, но речите му ми дойдоха в повече.

Пламен се сформира като фаворит за мен от всичко видяно дотук. Силно се надявам да не "откликне" на жадната за мъжко внимание Цвети.

# 184
  • София
Ако Живка избере 4 кандидат-ратая от групата на Мартина, със сигурност един от тях ще е на дуел.

На нея всеки човек й е важен сега. Ако номинира някои от своите хора, те ще се чувстват предадени и ще бъдат много разочаровани. Не вярвам да рискува.

# 185
Не можах да гледам, ама ви изчетох с кеф. Много се радвам, че Живка е станала фермер. И, че Пламен е гласувал за нея. Дава много сериозна заявка, че си има собствено мнение и си държи на него. Само тая Цура да не го омае, направо съм на тръни...

А Цура като гледам е счупила тъпомера... Не ми се занимава да трия гласа си, ама и аз бих пощадила Теди и бих дала втория си глас за Цвети. То бива, бива... Да целуваш един, пък да харесваш друг... МНного грозно поведение от жена, която търси принца на бял кон и голямата любов от приказките... Grinning

# 186
Мери, точно си го написала. Пача! Да не казвам другата дума. Каквато майката, такава и щерката. Боклуци.

Коя е майката на пачата?

# 187
Каза, че интересът и не е Виктор, а Пламен и че той и е топ ъф дъ топ. Демек - Виктор е мухльо.
Мерси Hug
По-тъпо парче се оказа отколкото очаквах. Всички виждаме ,предполагам и всички участници вътре,че на Цвети хич не й е до Виктор и само си чеше егото с него. Обаче можеше да завърти по-дълго интригата и да си осигури някоя друга седмица екранно време с любовна драма. Сега като е признала,че си пада по Пламен зрителите рано рано ще я намразят и ще има да я плюят до припадък както Даяна в предния сезон.

# 188
Може би в нейната главица се върти идеята принца на бял кон да ѝ гарантира място на финала.
Някоя съфорумка беше споменала, че Виктор е финансово по-красив. Не мисля, че това е от някакво значение за Цветка. Определено не ми изглежда да си прави някакви дългосрочни планове нито със захласнатия и объркан Викторчо, нито с Топа на Топа.

# 189
Цвети завъртя палачинката. В началото въртеше очи като я бъзикаха за Пламен и търсеше вниманието на Виктор. Просто иска този, който не я търси, а и се опитва да изглежда "готина", че не го харесва, ами просто й е жал едва ли не, защото е влюбен. Психология на елементарните момичета 101.

# 190
Мери, точно си го написала. Пача! Да не казвам другата дума. Каквато майката, такава и щерката. Боклуци.

Коя е майката на пачата?

Ето ги!

Божеее, сефте й разгледах профила на Цура... малко е прекалила с филтрите на някои снимки Grinning

# 191
  • София

директен линк
Фермата - сезон 7, епизод 38 (25.10.2021)

.

# 192
Може би в нейната главица се върти идеята принца на бял кон да ѝ гарантира място на финала.
Някоя съфорумка беше споменала, че Виктор е финансово по-красив. Не мисля, че това е от някакво значение за Цветка. Определено не ми изглежда да си прави някакви дългосрочни планове нито със захласнатия и объркан Викторчо, нито с Топа на Топа.
Е как да й осигури място на финал? За да стигне до там трябва да бие Мартина или Живка примерно, аз лично не го виждам като вероятност, отделно с тия евтини номера губи зрителския вот,тогава за чий са й тези акробатики? Въпросите ми не са насочени към теб,просто й се чудя на акъла Grinning

# 193
Леона, в началото съм споменала едно "в нейната главица".
Тя и Даянка миналия сезон си избута до края, разчитайки на любовни драми и театри. Нямах в предвид буквално Цвети да отиде на финал. То това е ясно, че няма как да се случи.

# 194
Мартина я пазят като някаква икона. Не разбирам защо и Ивайло е на отсрещната страна. Виктор малко ми спечели уважението отново, защото се опита - макар и неумело - да защити Стефан, който за мен е на 10000% прав.
Как не се усещате, че Мартина ще ви изиграе като стой та гледай, бе хора... щото си имате лафче с нея край печката и вече верни до живот.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:53 от Clouded Mind

Общи условия

Активация на акаунт