🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 518
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.София
И на мен Пламен ми е топ ъф дъ топ...за финала. Дано само не се подхлъзне и не се компрометира с палавото Цвети

# 256
Сега се сетих, че съм гласувал само за Теди в анкетата.
С удоволствие втория ми глас след епизода вчера отива при Цвети.

# 257
Според мен Живка ще подходи рационално и ще се опита да разбута лагера на Мартина, тя даже преди си беше казала, че й е това целта. От ядрото на лагера реално има шанс да отстрани Теодора или Цвети и евентуално Ивайло, Любо и Киро са силни според мен и ще оцелеят на дуел. Много ме кефи Пламен, със сигурност той ми е фаворит - здраво стъпил на земята, обран, със собствено мнение. Любо и Киро ги харесвах в началото, ама с това сляпо следване на Мартина ми паднаха в очите, особено Киро, мислих, че е по-интелигентен.  Лора и Цвети затвърдиха мнението, че са глупавички и не могат да се оправят, ако не са в лагера на Мартина, просто много ги е страх. Смятам, че от продукцията обаче ще се опитат да запазят Цвети по някакъв начин, защото е интересна засега с любовните си трепети. Та, в заключение смятам, че Теодора ще отиде на дуел и се надявам много да отпадне. Като се замисля обаче ще се радвам и Ивайло да отиде на дуел, според мен не е силен играч, и да му натрият носа, че започна много да дразни.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 12:45 от Belle25

# 258
За мен лично в събота ми се иска Мъжки двубой. Искам да видя Стефан, Георги срещу някой от мъжете в групата на Мартина , но ако Живка решава да чисти жените аз не съм против. Все пак една жена по-малко ще има. Иначе и аз съм за това Пламен да е на финал, но наистина трябва да се отдалечи от Цветиту.

# 259
Според мен много по-интересно е Живка да е фермер тази седмица. Струва ми се, че ще омекоти поведението си с цел да придърпа симпатизанти. И колебаещи се такива вече се заявяват.

# 260
Аз лично се надявам да стане така. Миналата година гледахме как участниците в "сезонът е наш" мачкаха всички останали и беше грозно, освен това нямаше никаква интрига, все едни и същи фермери се въртяха и едни и същи ратаи. Радвам се, че тази година не е така и участниците не са толкова зависими от един или двама, които се изживяват за алфа.

# 261
Аз също искам мъжки двубой - Любо срещу Стефан. Да видим дали е случайна предишната победа на Стефан. И смятам, че Живка трябва да си избере кандидати само от противниковия лагер. В краен случай може да жертва Чавдар - той даде заявка, че иска да излиза на арената и да се доказва. Но аз не разсъждавам стратегически, защото съм зрител, Живка може да има съвсем други планове.Smiley

# 262
От спойлери на Мирон видях десетте останали фермери. Датата беше 12.10. но не помня казаха ли кой поред дуел тече?
А сега в уикенда кой по ред дуел беше?

# 263
  • София
Аз пък смятам, че за Живка не е лошо да има лагери. Ако много се сближат всички, рискува пак да стане аутсайдер, както беше за кратко. По-добре да не разочарова своите хора и да ги държи за съюзници.

Бих изпратила Любо-Лора, Ивайло-Теодора, така че вторите да станат ратаи и някой от тях  на дуел. Те така или иначе ще дръпнат хора от нейния лагер, но поне ще са втори дуелисти.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 13:18 от Niya-

# 264
  • Варна
. Радвам се, че тази година не е така и участниците не са толкова зависими от един или двама, които се изживяват за алфа.
Mиналата година се получи така, защото фермер се ставаше само след гласуване.
Но май и сега Мартина и Живка дърпат конците и доминират, макар да са в два различни лагера.

# 265
  • Другата България
Това за двойките го казах съвсем хипотетично, като имена.
Може и Ваня - Ивайло, Цвети - Чавдар.
Идеята е да ги омеша.
Ако го направи, печели моя вот на финала - женския вот, защото има шансове и тя да стигне до него.

# 266
Аз пък предпочитам Живка да избере ратаи от "противниковия" лагер. Ще е тъпо да посочи хора, които я подкрепиха. Може да им върне жеста, така да се каже, като не ги изпрати ратаи.

# 267
  • Разпиляна във въображението
Излезе промо, или поне аз сега го видях Simple Smile Мартина нарушава правилата.

# 268
  • Sunshine state
Ето, прекали. Нека. 😁

# 269
Ето, прекали. Нека. 😁
Не знам дали съм единственият зрител, който НЕ МОЖЕ да понася любовните драми под всякакъв вид в тия риалитита. При все, че обичам лигави книги и филми. Едва изтърпях епизода. А Цвети е следващата Дайчето. Дано Виктор не завърши като Данчо.
Оооо,тия двамата са най-досадната част от шоуто.Толкова да са ми безинтересни….

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 20:25 от MG18

Общи условия

Активация на акаунт