🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 477
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 375
Не се сещам Маартина да е направила нещо за някой, нито да е защитила окрито. Не разбирам защо всички и треперят и обикалят като миниънс?
Снощи Любо търси сметка на Стефан за гласуването, очите му за малко да изхвръкнат от орбита докато се кълне във вярност към Марта, а тя днес уста не отвори на масата. После ходи по кюшетата да ги обработва. Мартина все гледа някой да и свърши мръсната работа, да брани нейния гръб. Страхотен манипулатор е тя, но не разбирам с какво толкова ги привлича и държи.

Всички долни интриганти действат точно така.Когато трябва да изразят мнение са по -ниски от тревата,но после по кюшетата са в стихията си

# 376
Бравос на Ваня! Втора седмица начело на класацията ми си осигури. Не е високопроходима като Живка, но има големи попадения. Как закова Мартина на масата, а после направо я извади от обувките с джакузито.

# 377
  • Sofia
Много смешен епизод с разправиите кой какво си киснал в 'жакузито и пайетеното рокле на сервитьорката. Joy

# 378
Браво Ваня. Браво. Кирил ми падна от класацията ми за хората който искам на финал.

# 379
Защо казвате на Мартина “Винету”? Изпуснала съм пак нещо.

# 380
  • ново
Цветка- пайетка 😂 Това облекло всъщност казва достатъчно за нея.

Ми тя Марта баш на Винету си прилича 😂😂😂

# 381
Е, Винету беше по-красив. С малко по-фини черти.

# 382
Защо казвате на Мартина “Винету”? Изпуснала съм пак нещо.
Ми...
Скрит текст:

# 383
  • ново
Толкова хейт във Фб по участник май не съм чела предишните сезони, колкото сега се лее по Мартин/а. Абе тая душа някой видя ли я да се смее искрено поне веднъж? Вечно набурсучена 😠

# 384
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 39 (26.10.2021)

# 385
Е, Винету беше по-красив. С малко по-фини черти.
Тогава бабата на Винету.

# 386
# 387
  • София
Какво наказание им избраха за нарушението на Мартина?
Или Иван се задоволи само да й издърпа ушите?

Виктор защо не говори на Цветелина? Да не би и той да е подслушал разговора в градината? И да знае, че Пламен е топът на топа?

Сетих се за Красимира и за нейните напъни да прави психоатаки на Живка. Дилетантка. Да гледа Ваня и да се учи Simple Smile - как се разходи по нервите на Мартина и Кирил и тези двамата как се вързаха. Викове, обиди, закани…. Жалка работа.

Теодора не започва ли да проглежда малко? И да осъзнава какво прави Мартина? Нали е някаква енергийна и сензитивна уж - не усеща ли всичката негативна енергия, която се лее от тази вечно кисела жена?

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:46 от Vivi

# 388
  • Велико Търново
Утре ще показват наказанието.

# 389
  • София
Да видим дали ще се извини на групата, ако всички понесат наказание заради нея. Много ще се изненадам, ако го направи.

Общи условия

Активация на акаунт