🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 243
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 645
Ивайло сподели с Коцето. И завърши с думите - Това е. Животът  е за живите. Какво повече очаквате да дават по темата не знам.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 16:47 от cardhu

# 646
  • Стара Загора
https://
Всяка година си мисля, че няма как да вкарат по-дразеща жена от предната, но продукцията успява да ме опровергае. Не знам дали е градация или деградация 🤭
Мартина< Надя<Христина.
Мартина е черна и гадна. Това е.
  И грозна. Ама много.

# 647
Искаше ми се да видя как Мартина избира между Цветка и Ивайло, както и последствията от нейния избор, но "продукцията" й го спести, като на всичко отгоре го нарече "наказание". Или е огромна издънка, или огромно пристрастие към нея..

# 648
Всичко е за ловене на маймунки...

# 649
  • София
Не е чак толкова грозна Мартина. Недейте така! Вярно, че не е и първа красавица, но не бива да бъде обиждан човек на тема красота. За някого тя е най-красивата - има мъж, деца, сестра, родители, приятели. Имайте предвид, че е живяла в Израел. Там слънцето през лятото е жестоко.
Не я харесвам като характер и не одобрявам повечето й постъпки.

# 650
Не е чак толкова грозна Мартина......
Имайте предвид, че е живяла в Израел. Там слънцето през лятото е жестоко.
МОСАД харесва този пост! 😂👌

# 651
На мен също не ми харесват коментарите за участниците , в които и наричат грозни.

# 652
Този сезон хората, които са вътре, изобщо някак си не подхождат на обстановката ... или може би на моите очаквания. Знам че все пак става дума за реалити и зрителския интерес е по-важен от всичко останало. Но ми се искаше хората вътре да са една идея по - човеци. "Време за пробуждане", там до храма, а само скандали, лагери, клюки, интриги, злоба. Казвате, че Ралица е безинтересна, ами не, просто е нормална жена,  с вероятно повече добродетели от половината участници взети заедно. Все едно гледаш идиотски сезон на "Big brother" , а не предаване, чиято цел е уж да те направи по-горд българин.

# 653
На мен също не ми харесват коментарите за участниците , в които и наричат грозни.
И на мен не ми хареса коментара на същата тази Мартина , че Живка  трябвало да си оправи лицето.

# 654
  • Варна
Казвате, че Ралица е безинтересна, ами не, просто е нормална жена,  с вероятно повече добродетели от половината участници взети заедно. Все едно гледаш идиотски сезон на "Big brother" , а не предаване, чиято цел е уж да те направи по-горд българин.
Добре, с какво Ралица, нормалната жена с добродетели ще ме накара да гледам предаване в което тя върти грънчарското колело и така ще ме направи по-горд българин?
Какви са твоите очаквания? Какво искаш да видиш на екран, което хем да ти задържи интереса, хем да те направи по-горд българин?
Скрит текст:
Фермата си е един Бигбрадър на село и ако докато го гледаш научиш два-три факта от историята ни, вече има полза.

# 655
  • Другата България
И на мен не ми хареса коментара на същата тази Мартина , че Живка  трябвало да си оправи лицето.
Аз това съм го изпуснала, ама според мен Живка в лице изглежда много по-добре от Мартина.
Като кожа, като излъчване, дори и като фигура ми допада повече.
Да не говорим колко мразя, тоест, не харесвам татуировки. Не по принцип, а прекалено, както са при Мартина.
Всичко прекалено е грозно, поне за мен.

Дуел Ивайло :
Чавдар - за Чавдар съм
Гошо - за Ивайло съм
Стефан - за Стефан съм

По принцип Чавдар ми е безразличен, не харесвам погледа му, дори е плашещ на моменти - да, знам, че са подбрани моменти, но за мен е прекалено авторитарен. Освен ако не е поза заради предаването.

# 656
На мен Чавдар не ми е неприятен. Не знам на колко години е, но е по-близо до моето поколение от другите и аз разбирам какви са страховете му по отношение на семейството, демографския срив и т.н. Не мисля, че е яростен радетел на стоенето на жената до печката, но смята, че начинът семейството като основна клетка на обществото(имаше такъв лозунг едно време:smiles:) да оцелее, е този. Не е много гъвкав в отношенията си с околните, затова и не можа да стане старейшината на племето, както му се искаше. Аз се радвам, че не можа, защото във Фермата се събират големи хора и аман от "майки" и "бащи".
Вижданията му за демографския срив са така. Но отделно смята и че мястото на жената е до печката. Абсолютно категорично го заяви, че жените не трябва да управляват и заради цикъла си са причинили загуби за милиони, мястото им не е в големите фирми. Георги му пригласяше, че били за милиарди.

Което е абсолютна глупост. Да, жените са по-емоционални, много от нас са по-податливи при психически тормоз и напрежение от конкуренти на други компании, натиск и тн. и не всяка става за ръководител на корпорация, но то и повечето мъже не стават. Това, че някой е мъж, не го прави по-добър автоматично, той също трябва да се развие и докаже. Разговорът тръгна относно фермерство. А на ниво Ферма смятам, че и жени и мъже могат да бъдат добри фермери и не зависи това от ничий цикъл дали някой ще се представи зле.

Съгласна съм, но само да кажа още нещо - мъжете не са значително по-малко емоционални. За пример давам Чавдар - той често показа емоционалност в предаването, по-конкретно гняв. 🙃 Така е и по принцип с мъжете. За тях е прието да са или щастливи или гневни, докато жените просто имат свободата да изразяват по-голямо разнообразие от мъжете.
Но това не значи, че сме емоционални по-често. Всичките закани на Чавдар за изтръгването на гръкляни и т.н. са си чисто емоционални.
Така че кое е по-доброто в корпоративния свят е относително…

# 657
На мен Живка ми харесва в лице, Мартина в тяло. От жените тази година само Сия не ми харесваше в лице, иначе за нейните години беше в добра форма и тя (като физика).
Обидните коментари за външност тук и в предаването не ми влияят на мнението за участниците, по чиито адрес са, повече говорят за авторите.
Да допиша и похвала за Теодора - много добре се поддържа. Кожа, коса, тяло - личи си добрата грижа.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 18:25 от Mama xxl

# 658
Не знам колко време ще се задържат красавиците Теодора, Цветелина и Лора, но като си тръгнат няма да стадам за тях. Повече ме плаши това, че почнат да ги канят в Черешката и други подобни. Вече ще се водят не само красиви, но и популярни, известни личности. Младите хора ще вярват, че е така. С удоволствие си ги "храня", не защото съм сляпа за красотата им, а защото знам, че има много, ама много млади, умни, красиви момичета, които заслужават да са обект на подражание. Не я виждам тази хубост, виждам празни очи, лъснати голи части, поведение, което слабо казано ме смущава. Моите очи ги виждат така - неприятни млади хора.

# 659
Е, колко да са достатъчно, ако 90-те си бил ученик, ще са ти трудни. Въпросите.
И след това става все по- трудно и трудно....
Добре - например, имаше въпрос да се посочат имената на комитопулите.
Знаехте ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт