🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 066
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 960
Аз току що проверих на Войо, последно е качен епизодът от снощи. Явно за кратко е бил качен и съботният епизод, но някой се е разпищял и са го изтрили.
Дайте линк, щом го има някъде. Не е нужно и да е в спойлер, все пак това е просто ЛИНК... и нищо не издава Grinning

# 961
  • София
Няма да мога да гледам довечера, така че и аз го прегледах. Линк към епизода:

# 962
Thanx, Niya Wink  В този сайт по принцип крадат всички сериали и филми от Войо. Качили са епизода на Фермата, от Войо са го изтрили, но ... в пиратските сайтове остава, хахахаха. Даже се замислям, като ми изтече абонаментът за Войо в края на годината, да не го подновявам, а да гледам само от PlayTube Grinning

# 963
Трайно ли остават качените неща в този PlayTube? Че си намерих хубави филми.

# 964
  • Sofia
А има ли сайт, който краде филми  от Нетфликс? Grinning

# 965
Ммм Киро е бил актьор? Защо преди да се появи във Фермата, нито съм го виждала, нито съм го чувала. Искам да спечели Чавдар. Не искам да гледам и слушам Ивайло. Но както се вижда, везните се накланят на негова страна. Има хъс да бие и отстрани Чавдар.

# 966
А има ли сайт, който краде филми  от Нетфликс? Grinning

filmitesub.com

# 967
# 968
Тъй като не поддържам никоя от двете сформирали се коалиции ( във всяка намирам по 2-3 ма, които са ми не особено приятни), ще подкрепям в този, а и следващите дуели, определените дуелисти, без оглед на групата, в която се намират. И без това тия групи ще са от ден до пладне. Днес подкрепям Иво. По-ми е открит, по ми е интересен и забавен. Намирам го за природно интелигентен, а след вчерашните битки показа, че е много силен опонент.
В Чавдар има някаква мрачност, която не ми допада. Не съм точно против него, защото пък показа, че е стойностен и той, но просто идея в повече съм за Ивайло.

# 969
Виктор можеше поне да говори с Цветелина. Да й каже какво мисли, какво е решил, а не изведнъж да млъкне без никакво обяснение. Едната вечер- целувки, да видели какво ще се получи между тях, да имали незнамсикаква фермерска връзка, а на сутринта - мълчание и игнор. Мишка. Тя му била изпращала противоречиви сигнали, щото пък той на нея не й изпращаше същите…. Каквато и да е Цветелина- не е заслужила да се отнесе с нея по този начин. А в кошарката при животните, когато тя нареждаше колко е такова, онакова и грозно поведението му - той избухна в смях зад гърба й. Страшна простотия! Язък му за всичките претенции за принципи и възпитание.
Не знам с какви очи ще й проговори оттук нататък.

Не можах да повярвам Чавдар как се омота в първата битка с реденето. Подобна битка играят във всеки сезон. Трябваше да има готова стратегия как да подреди тия пирони.

Стефан все повече ми харесва с разсъжденията и гледните си точки. Може и да изглежда многословен на моменти, но се аргументира много добре.

ПП Който не иска да знае изхода от дуела, да не чете коментарите под снимката на Ивайло във ФБ - тази, на която е до голямата гума. Пак е имало гаф. За кратко в БТВ плюс са качили утрешния епизод.
Виктор наистина постъпва ужасно грозно и продължава...

# 970
И пак Теодора най-гласовита в днешния дуел. А Ивайло си показа истинската същност, простотия, псуване нонстоп (пегели), ритане на предмети и т.н. Да си изпуска нервите някъде вкъщи, не с чужд реквизит. Човек не е зле да си владее нервите. Гледал съм едва половината епизод. Махам звука на тази простотия!
Резултат от игрите не коментирам, затова не пиша в спойлер.

# 971
  • Велико Търново
Имам спомен, че един от двамата опосуми каза в някое от сутрешните предавания на БТВ, че снимките на Фермата са започнали на 31 юли. Тогава са ги снимали мъжете в микробусите.
Понеже знаех, че може да има някакви съмнения, снощи специално изгледах първата част на първия епизод от "Животът зад фермата", в който Мирон много ясно казва кога какво е снимано - някъде след 6:42 (не използвам опцията за показване на директно видео на форума, защото тя работи само за YouTube и Vbox7). На 31 юли е сниман само началният анонс на Иван и Андрей, а влизането на мъжете е снимано на 1 август.

ОФП-то на Чочо при разлика от 20 години близо е похвално
Откъде ги измисли пък 20 години като Ивайло е на 35, а Чавдар - на 46? (по-късно видях, че и Хексе го е писала, но просто не се сдържах...)

Снощи и на мен думите на Кирил (който пък е на 44) за Чавдар, че бил "пенсионер" съвсем не ми харесаха, но после като чух и самият Чавдар как говори за себе си, наричайки се "старец"... к'во да се сърди човек на Киро. А реално 11 години разлика не е чаааааак толкова голяма. Според мен Чочката май сам се чуди как да оправдае загубата в първите две битки. И то най-вече за пред самия себе си.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 15:07 от DamaPika

# 972
Е значи сметките в таблицата са абсолютно точни.
И да... Възрастовата разлика между двамата на дуела днес е точно 11 години. Остава да им разберем зодиите. Интересно ми е коя зодия е Ивайло, дето не търпи чуждо мнение и винаги всичко знае. Не отричам, че почти винаги е прав в това, което казва, но е опериран от чувство за такт Grinning

# 973
Близнаци е Ивайло. Дето никога не би погледнал чужда жена и въобще е железен в това отношение.

# 974
Относно разсъжденията за връзка между обвързан и свободен- Единия го осъждам, че е дъно, а другия , че толкова явно се и цени , че се занимава с дъното. Цвети сама се надхитри със свалката. Виктор за която и да се ожени,  ще й изневери по патриархално.
Коце ще завъди мравки и ще е сред свои. Стефан ако може да работи докато разсъждава ще е в негова полза, да може зрителят да го види, че не се подпира само.
П.С.Да качат текста на лимоненото хоро някъде , моля.

Общи условия

Активация на акаунт